Nem postán, hanem személyes átvétel lesz.
Visszaigazolták a nyugtám.
NIVEA-val utazási utalvány.:-)
Kitartás és türelem eredménye!:-)
Posta autóval Spar sörös jàtékon nyert babzsàkfotel jó nagy 😉
1.heti Fapromo nyeremények GLS-el
Ariel termékminták
Felfújható sörhűtő
Pek-Snack strandfelszerelés -törölköző nagyon klassz
Pringles focikapu, 33*33-as piros műanyag tasakban, Franciaországból.
Még 3 hete sincs, hogy nyertem. Csak értesítőt hoztak, be kellett menni érte, mint az összes "kicsi kínai" csomiért (ahogy a postásunk hívja) a kütyü-mütyüket, amiket a gyerekek rendelnek a neten.
Pom-Bar roller hívtak a Chio-tól menjünk be a
Coop-ba ahol nyertünk, ott vehetjük át.
Futárral macskabútor. Spar játékon nyert(pótnyertesként) Eszméletlen gyönyörű,nagy masszív,kíváncsi leszek a macskám mennyire fogja szeretni.nekem tetszik nagyon
Everydaymen rendelt Ariel termékminta
Volt a héten, hogy valamilyen dpd-s csomagról az átvétel után is érkezett sms. Talán a palmolive nyeremény. Kérdéseknék olvass vissza.
Sziasztok,
Jött egy sms a dpd-től, hogy csomagom érkezik 10-11 között (az nem hogy kitől és mi) nagymamám várta egész nap, de sehol senki és semmi... Ilyenkor fel is hív előtte a futár de nem hívott senki... A dpd csomagkövető honlapján nem fogadja be a csomagszámot és az sms kódot... elég furcsa.
A cerbonától várok fülhallgatót, lehet hogy benyúlta a futár?

" alt="

"> Nem tudom mi történhetett, volt már Veletek ilyen? Hívjam a dpd vevőszolit hétfőn? vagy a Cerbonának írjak?
Spár - Regnum játék - 2500Ft-os uti
Tefal Intuition edény készlet

" alt="

"> nagyon szép

" alt="

">
Barnangen napi nyeremény. Még az elején nyertem.
Dörmi társasjáték, Baba tusfürdő (egyedi címkés), JBL Flip 3 Bluetooth hangszóró és páros Cinema City mozijegyek!

" alt="

">
Postás hozta tértivevénnyel Lidl kérdőív utalványt, kettő borítékban volt. Mind meg volt.
Gondoltam magamban minden nap hozhatna.........
Meghozták a Piroska nyereményt (GLS) Hétfő este adtam fel a blokkot, elég gyorsak voltak. Akkora, hogy az emeletnek főzhetek benne.

" alt="

">
Dörmi társasjátékok

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások