nika01 Hozzászólás - 2008. március 28. :: 12:49
Hasonlít az iwiw-re, csak az a különbség, hogy PÉNZT LEHET VELE KERESNI!
http://www.zenzuu.com/nika01/signup.htm
Angolul történik a regelés, de segítségre lehetnek a szótároldalak, pl. www.sztaki.hu
Érdemes csatlakozni!!!
22 napig jó, iwiw meghívóm gazdáját keresi!

Kerszem!
Küldtem egy gmail meghívót.

Én szeretnék magamnak egy gmail-es címet. Tudja valaki, hogy hogy lehet összehozni? Meghívó kell ahhoz is? Előre is kösz a segítséget!
Aki szeretne meghívót egy olyan oldalra, ahol koncertjegyeket lehet nyerni, az írjon az e-mail címemre. Most legutóbb a Disney-re lehetett nyerni jegyeket, de most is van két koncert.
Tengerparti nyaralást lehet nyerni, aki kér meghívót írjon nevet és mailt.
caty, megkaptam a képeket, kösz, írtam neked a másik topicba
Valószínüleg megint szórakozik velem a citromail nem mindig engedi be a leveleket

Kell neki egy kis idő és átírja
Tegnap is várni kellett mire látszódott a mail címem
Egyébként átküldtem neked a fotókat nem kaptad meg?

Próbálj meg az "Üzenj nekünk"-be írni, ha még nem tetted.
én is épp neki próbálok e-mailt küldeni, de sajnos hiába
Igazad van. caty-nek is épp ilyen problémája van, most írogatunk itt a fórumon egymásnak
többször javítottam, és mégis a rosszat írja ki
pedig kijavítani engedi
Ezt nem értem. Nekem engedi.
köszi
már próbáltam javítani, de hiába
Szilvi!
Nem maradt ki véletlenül egy 'i' betű az e-mail címedből és ezért nem tudnak neked küldeni mail-t?
Üdv.
Kedves Szilvi,
Kérném a meghívót, csak próbáltam elküldeni neked az email címemet, de sajna mindkétszer hibaüzit kaptam vissza... . Most publikussá vált az én címem, és szeretnélek megkérni, hogy vedd fel velem a kapcsolatot (mert nem erre a címre szeretnék meghívót).
Köszike előre is

ha még nem kaptál küldök
küldj e-mailt
Ha van rá mód, én is szeretnék egy meghívót kérni a Donna.hu-ra. Előre is köszike

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások