Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 129 / 284 oldal |
Ha 12-14-ig nyer valaki mennyi idő múlva telefonálnak?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Koko, Te mikor küldted az sms-eket?
Májús 02.
leon
És hányadikán nyerted?
És hányadikán nyerted?
Megjött a telefon!!!! 

Május 17.-i "fennmaradt" nyertes vagyok, most keresett a futár. Csak az időbeosztás miatt.
Sms-ben küldtem be én is, mivel rossz volt net, Nekem is 6.30 kor jöttek a válaszok. Van olyan játék amit hiba nélkül le tudnak bonyolítani???
Ott nincs időpont, csak nap van, nem? A válasz sms-ek fél hétkor jöttek reggel.
Nah, most már megy a server.
Galeria: A kupaknaplód szerint milyen időpontban érkezett be az SMS-ben küldött kódod? Akkor amikor küldted, vagy órakkal később?
Galeria: A kupaknaplód szerint milyen időpontban érkezett be az SMS-ben küldött kódod? Akkor amikor küldted, vagy órakkal később?
Amiket elfogadott azokat olyan 4 óra 10 körül.
Te küldtél végül?
Te küldtél végül?
ÉS melyik idö pontba küldted be?
Hát ettől félek én is, és persze nincs is ott még fent nyertes, de szinte biztosra veszem, hogy nem is én leszek az

Majd ezek után kitalálják, hogy többször küldted be... tehát érvénytelen 

Miután az árva 4 db kódomat nem fogadta el a gép beküldtem sms-ben is. Hát nem tudom mennyi az esély
Ja, és arra reggel jött a válasz, hogy elfogadta.
Ja, és arra reggel jött a válasz, hogy elfogadta.most küld valaki kódokat?
smsben próbáltátok, ugy elfogadta?
mert akkor most éjjel nagy esély volt nyerni az smst beküldöknek..
mert akkor most éjjel nagy esély volt nyerni az smst beküldöknek..
Egyetlen kód sem szerepel azok közzül a kupaknaplómban, amiket hajnalban beküldtem.Mi a túró volt ebben az időszakban? Azt már megszoktam, hogy nem felel a server, mióta a botrány volt, és hozzányultak a programhoz, nagy ugyesen elcseszték a visszajelzést.
Addig legalább annyit kiirt, hogy OKé a kód, vagy hogy már beküldték egyszer, vagy hogy érvénytelen. Mostanában meg nem ir ki semmit sem.
De ezt még lenyeltem. Azonban az mégis tarthatatlan, hogy a beküldött kódjaimat el sem tárolja!
Itt kérem szépen lincselés lesz!
Ki tart velem?
Van 2db fölösleges baseball ütőm, és 1 viperám pluszban!
Addig legalább annyit kiirt, hogy OKé a kód, vagy hogy már beküldték egyszer, vagy hogy érvénytelen. Mostanában meg nem ir ki semmit sem.
De ezt még lenyeltem. Azonban az mégis tarthatatlan, hogy a beküldött kódjaimat el sem tárolja!
Itt kérem szépen lincselés lesz!
Ki tart velem?
Van 2db fölösleges baseball ütőm, és 1 viperám pluszban!
Én is küldtem 4-től pár db-ot, de nekem sem fogadta el

Csak én vagyok ilyen béna, vagy éjjel 02-04 között nem lehetett netről kódot küldeni?
én most küldtem 20-22 között be a 18 kódomat...
többet nem veszek pepsit, ha most sikerült akkor király, ha nem, akkor részemről befejeztem...és ebben az esetben sikertelenül
többet nem veszek pepsit, ha most sikerült akkor király, ha nem, akkor részemről befejeztem...és ebben az esetben sikertelenül