Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 129 / 761 oldal |
Tchibo kuponkód 10.000 Ft-os vásárlás esetén 2.000 Ft kedvezményt biztosít a vásárlás árából. Akinek kell küldöm!A kupon 2015.05.31-ig érvényes és beváltható a Tchibo online webáruházban
Teli SPAR/THOMAS gyűjtőfüzetek válaszborítékért.
Hudi21 nem tudok e-mailt küldeni.Mai dàtummal feladtam 4 könyvre való Ramàs kódot.Küldemény azonositó: RL 20480008886301
Sziasztok! Van két jegyem a Sam - Kismadár nagy kalandja animációs film-re!
Allee Mozi 2015.04.28. kedd, 19:00 óra
Allee Mozi 2015.04.28. kedd, 19:00 óra
Sam - Kismadár nagy kalandja animációs film premier előtti vetítésére.Holnap este 19.kor. 2 személyre,névre szólóan. Az első jelentkezőé.
Zshajni!
Én kérném, ha még megvannak.
Köszi előre is!
Én kérném, ha még megvannak.
Köszi előre is!
Április 26. (vasárnap) 11:00, Mammut mozi
Sam - kismadár nagy kalandja című 3D film premier előtti vetítésre 3 belépőjegyek (2, de lehet, hogy 3) átadó.
Sam - kismadár nagy kalandja című 3D film premier előtti vetítésre 3 belépőjegyek (2, de lehet, hogy 3) átadó.
A JEGYEIM ELKELTEK
Auchan SpongyaBob matricák válaszborítékért cserébe.
Április 26. (vasárnap) 11:00, Cinema City Palace Mammut Mozi, 11-es terem (A 11. terem a Mammut II-ben található).
Sam - kismadár nagy kalandja című 3D film premier előtti vetítésre 3 SZEMÉLYES belépőjegy átadó
Sam - kismadár nagy kalandja című 3D film premier előtti vetítésre 3 SZEMÉLYES belépőjegy átadó
A jegyek elkeltek
" alt="
">
" alt="
">2db jegy a Fitbalance-re, neveket kérnek hozzá, személyivel vehető át - Intersporton nyertem (Az első levelet küldő viheti ajándékként!)
Maradt még Spar-os Thomas pontgyűjtőm.
"kákvirág"
Megvannak még a RAMA-s vonalkódok? Kérlek jelentkezz priviben! Előre is kszönöm!
Megvannak még a RAMA-s vonalkódok? Kérlek jelentkezz priviben! Előre is kszönöm!
Ramàs kódokat adnék vàlaszboritékért.
Páros belépési lehetőség átadó a ma esti - Adeline varázslatos élete c. - film premier előtti vetítésére
Alle, 19 óra
Aki szeretné SOS írjon!!!
Alle, 19 óra
Aki szeretné SOS írjon!!!
Jegyek elkeltek.
Enyém elkelt
" alt="
">
" alt="
">Április 21. (kedd) 19:30, Cinema City Palace Mammut Mozi, 9-es terem (A 9. terem a Mammut II-ben található).
Adaline varázslatos élete című filmre 2 db jegy átadó.
Már tuti nem jutunk ma fel,e-mailben tudom átküldeni a tudnivalókat
" alt="
">
Adaline varázslatos élete című filmre 2 db jegy átadó.
Már tuti nem jutunk ma fel,e-mailben tudom átküldeni a tudnivalókat
" alt="
">Adaline varázslatos élete című filmre 3 db jegyet szívesen átadok.
Vetítés ideje: Április 21. (kedd) 19:30, Cinema City Palace Mammut Mozi