Szigetjegyek

Loki! Ezt akkor írja ki, ha nem a telefonodra küldték a kódot

HZanem egy más számra regizték.
Olyankor nem azt szokta kiírni, hogy "Ezt a kódot egyszer már beküldték"?
Ez azt jelenti, hogy ezt a kódot másodszor próbáltad feltölteni.
Ez vajon mit jelenthet: "A kódot regisztráltuk a számládon". Pont pedig semmi.
Nálam az a gond, hogy az első sor utolsó betűi nem mindig jól láthatóak, főleg ha "S" vagy "8", mintha függőlegesen lemaradna egy sor pontocska, aztán jöhet a találgatózás, de eddig nem sikerült még 1-et sem így eltalálni.
Pesten már régóta vannak fekete kupakok

Nálunk is fekete a kupak,alig tudtam a kódot elolvasni!
nálunk a lightos colának most fekete a kupakja.
Én nagyon sokszor az Y-t W-nek láttam, mert alul is volt két pötty.
Valóban nagyon nehezen lehet kiolvasni, főleg a feketében.
Tanulság: vegyünk light cola-t, annak fehér a kupakja, és most 99 forintért lehet kapni (már ahol van!)
ördöglakat: sok variációt kipróbáltam , + mással is elolvastattam, de nem lett jó egyik sem! Jó párat ki is dobtam, de az utolsó kettő még meg van. Pár nap múlva ismét próbálkozom, hátha!
szia
sziasztok,
nem tudjatok h a nyertesek mekkora eltolodssal kerulnek ki az oldalra?
vagy pontos ez a lista, minden ora utan ki is kerul rogton a nyertes?
van ebben valakinek valami tapasznyalata?
Reni79: akkor próbálgasd, hátha rosszul olvastál valamit. Már én is jártam így. Viszont csak akkor jelenik meg az "érvénytelen kód" felirat. Ha már beküldött kódról van szó, akkor azt írja ki, hogy "ezt a kódot már felhasználták".
Sok olyan kupak lehet még amire azt írja, hogy érvénytelen kód? Mert nekem már jó pár összejött! Kb. 10-ből 1 ilyen!
Aki nyert a coke-n mennyi pont számmal ? Én naponta 500 600 ponttal sem értem el semmit ....

akosh ha arra az időre meg volt a nyertes kár volt játszani...bár én ezt nem értem....

már bejön de nem tökéletes mert érdekes a 7-8 óra közötti nyertes már 52kor be volt irva de azé még levonták a pontjaimat! szemét coca :-)
akosh: www.coke.hu címet beírva nálam bejön.
éjjel 12-04 között most sincsenek nyertesek ugyanugy mint telonál!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások