Engem csak az zavar, hogy ha ilyen szerencsés, vagy ilyen sok blokkja van, akkor lehet ő viszi haza a fődíjat is, pedig én azt már elköltöttem fejben.

" alt="

">
Plusz még mindig nem tudom, hogy melyik boltlánchoz tartozik az a fura AP kód, de ez már csak pusztán kíváncsiság.
Addig nagyon zavaró lehet hogy valaki nyer 3 x amíg nem ő az , utánna már nyílván semmi baj nem lenne vele

" alt="

">
Én sem olvastam korlátozást arra vonatkozóan hogy egy ember mennyit nyerhet. Viszont sajnos a szervezők sem nagyon válaszoltak erre a kérdésre mikor írtam nekik . De ezek szerint mivel már van aki 3 is nyert nincs korlátozás mivel ott van a nyertes listán. Ugye itt utólagosan ellenőriznek és ha lenne korlát nem lenne kint a név 3x
Levcsisz!
A korlátozást a játékszabályban én nem találtam, csak itt a webnyeremény oldalán. Szóval vagy nem is volt, vagy változtattak.
Ezt inkább a szervezőktől kellene megkérdezni, nem?

" alt="

">
Nescafe játékban az van h 1 személy 1 ajándékutalványt nyerhet...akkor hogy is van az h a nyertesek listáján Gere Lászlóné 3 t is nyert????
Nagyon érdekes....
Bocs hogy bele van vau, de 2024 nyara nem más fél éve volt

" alt="

">
Szerintem csak a főnyereménynél kérik be, de nagy összegről lévén szó, valószínűleg még a simliskedők sem kockáztatnának. Talán.
Nescafenál rés van a pajzson? Bekérik a blokkokat?
"A főnyeremény, egy LAKÁS a budapesti Királyhágó
Residence lakóparkban (új építésű, 1. emeleti, 53 m2 alapterületű lakás, 11,5 m2 területű erkéllyel.)"
Tehát egyértelmű, hogy (terem)garázs, parkoló nem jár hozzá, de vehetsz vagy bérelhetsz, ha kell.
A lakásárak pedig folyamatosan változnak. Mire megkapja a nyertes, már tuti nem annyi, mint másfél éve volt a játék meghirdetésekor.
Nézelődj:
https://csillaghegy-residence.hu/hu/lakasok/
Ha nincs hozzá garázs, akkor már nem is kell?
Sziasztok! A Szerencsejatek zrt nyeremeny lakasarol azon kivul h 1 emelet erkelyes 53 m2 lehet meg valamit tudni? Mert a Zrt szuken csepegteti az infokat Pl Kbmennyit er? Van evhozza fedet gk parkolo v legslabb kulszini? Egy ilyen promocional csinalhatnanak egy prezentaciot is
jojo
én is várok még cba nyereményt
Érdekes ez a Nescafe játék...Gere Lászlónénak nagy szerencséje van már 3x nyert napi nyereményt....nem tudom,hogy csinálja...
Zorro!
Én az egyik Nescafe-sat nem tudom hová tenni. Még csak sejtésem sincs, melyik bolthoz tartozhat ilyen: A11101111
Vár még valaki Cba nyereményt ?
"Ötcsillagos Nyereményjáték ! "
A tescoban van Ap kód ami 293 kezdődik? Még sosem láttam a 117 és 0570 kezdetűn kívül mást! A tesco balaton listán van egy pár...
És nem adtam elég hasznos választ, vagy miért kell megjegyzést tenni?
Egyébként a nyitófül volt az eredeti kérdés, nem a doboz, ha már...
De inkább nem írok semmit legközelebb. 😑
Köszönöm, Jojó, sikerült módosítanom. Remélem 😉
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, így már képben vagyok!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások