maui
Én konkrétan a "mi" coop-unkról beszéltem, az viszont tele volt sajátmárkás termékkel. Tej, kétféle margarin, dobozos üdítők, gyorsrizs, sütőpor, vanliliás cukor - csak ami így kapásból eszembe jut.
Gyakorlatilag az összes polcot le kellett rámolniuk szegény alkalmazottaknak és kicserélni CBA-s cuccokra. Csak észrevették!
Egyébként tök mindegy (és ez már valóban negatív), az elmúlt években többször váltottak gazdát, de a "hely szelleme" ugyanaz maradt. Nem is szeretek ott vásárolni, pedig az a lakásunkhoz legközelebbi nagyobb bolt .
Anikó
Én is dolgoztam Coop-ban, de egy darab sajátmárkás termékünk sem volt. Szerintem igaza lehetett a pénztárosnak. Ja, és a pénztárosok tudnak meg mindent...pl: árak változása

Nekem 8050 pontom van,de csak poénból csinálom,hogy lenne e értelme lottót kitölteni,hát nem igazás,a legjobb eddig a 4 találatos volt.
Azért kicsit örülök hogy nyertem, hiába nem használom fel.
Igen,a postaköltség meg sokkal több mint a kedvezményed.

Én kis naív megörültem, hogy 5000Ft-ot le tudok vásárolni a fotexnet áruházban.
Mikor figyelmesebben elolvastam a feltételeket, akkor jöttem rá hogy csak bizonyos termékeknél csak a pontjaim bizonyos %-át használhatom fel.
Pl.néztem egy fogyasztó kapszulát aminél 200Ft értékben beszámítottak volna a pontjaimól.

T-mobil drágán számolja a (30)5555-xxx számokat. Májusban panaszt tettem, most reagált irásban, hogy "adminisztrációs hiba" miatt nem szerepelt a dijszabásban a tartalom sms kategóriában, és augusztus 1-től már hivatalosan is 38 Ft az sms, és a különbözetet (20 Ft) jóváirták, és még adnak 15 perc beszélgetést is. Én csak 1 sms-t küldtem, de sok játék ment ezzel a számmal, és sok kicsi sokra megy, reklamáljatok!!!
Ja, de azt csak észrevették az alkalmazottak, hogy kb. 500 méter coop-os cuccot le kellett rámolniuk a polcokról.
Elég rumlis lehet az ilyen klubváltás a sajátmárkás termékek szempontjából: margarintól a szalvétán át a gyorsrizsig egy csomó mindenen rajta van a cég emblémája. (De ez már nem negatív, csak egyszerű megjegyzés.)

Ilyenkor nem adás-vétel van. Egyszerűen a taljdonos "klubot vált": más üzletlánchoz csatlakozik.
Lehet, hogy nem summákol, csak egyszerűen el sem jutott az agyáig, mi történt.
palmalive
Nálunk (Üllői út, a Pöttyös utcánál) még coop van kiírva, de nekem az tűnt fel ma, a kitűnő és olcsó coop-os paradicsomlét keresve, hogy egyáltalán semmilyen coop-os üdítő nincs a polcokon. Kérdeztem a pénztárosnőt, hogy mizújs, de össze-vissza habratyolt, hogy biztos leálltak a gyártással. Attól még nem fogyott volna el egy nap alatt minden. Holnap majd körülszimatolok, hogy a többi sajátmárkás cuccal mi van.
Nem értem, miért kell sumákolni, miért nem lehet megmondani, hogy megvette a boltot egy másik hálózat.
A COOP nálunk (Bp. XX.) mától nem coop!, hanem CBA.
Úgyhogy ellenőrizzétek, hogy amibe bementek az továbbra is coop-e.
Az akciós termékek sem annyiba kerülnek és tegnap sem annyi volt, amit vettem, mint az újságban.
Nálunk az egyik Coop a változatosság kedvéért néhány akciós dolgot 10 ft-al olcsóbban ad mint az akciós ár. ( Domestos, Dove)
Délhús egyáltalán nincs, se olcsón, se drágán.

krysztasz
1-2 db-nál én sem foglalkozok az árával, de 20üveggel vettem, ami így több mint 400ft külömbség! És ha belegondolsz, ha vásárlásonként 400 ft-val fizetsz többet a hónap végén szépen néz ki a tárcád!!!!!!!!!!!! Ettől függetlenül NEM szoktam reklamáni! A COOP-ba meg csak az üdítőért szoktam járni, mert nálunk elég gyatra a kiszolgálás. Blokkot akkor se adnak, ha kérsz, nem köszönnek, volt hogy egy szelet csokival 15percet álltam az üres kasszánál!
Azért nem haragszom én a coopra, amikor van játék, akkor úgyis ott vásárolok. De utána átmegyek a kaiserbe. Ott pontot is kapok és 10-től játék a kártyával. Plusz pontot is adnak a sága selyemsonkára, 50 pontot.

zsebesbaba
Én tegnap jártam úgy egy másik coopban - mint ahová járok -, hogy a felvágott kg ára 50 ft-tal volt több a mérlegükben, mint ami ki volt írva. Kérdeztem, hogy miért, nem tud vele mit tenni, ez van a gépbe. Meleg volt, éppen nem voltam olyan hangulatba, hgoy vitázzak, üzletvezetőt kérjek, emlékeztessem, hogy két ár esetén a fogyasztóvédelmi törvény értelmében a kisebbet kell számlázni, lényeg az, hogy otthagytam őket. Pár nap múlva úgyis megyek oda, ha megint úgy van, akkor már kérni fogom az üzletvezetőt. Nem az 50 ft-os kg ár miatt, hanem gondolj bele, egész nap kint van a cucc, lehet hogy vki pont a kezdvezőbb miatt veszi, és közben meg nem is annyi. Ráadásul, ha ennél megteszik, akkor megteszik egy másik terméknél is.
Múlt héten a matchban volt kint a múlt heti akciós flóra ára 40 ft-tal, a pénztáros még elnézést is kért, és szó nélkül visszaadta a 40-et. Itt se a 40-ről van szó, hanem az elvről.
Igy is pipa vagyok, hogy a coopban nincs paprikás borjúmájas, egyikben sem. Vett vki Miskolcon vhol?? Még ha nem is a coopban. (vörösmartys, pátriás Plus, Centrum, Spar, Árucsarnok, városház téri Coop, ezekben voltam.)
Hát én 1 hónapj vettem COOP-os Colát, mert 95 ft volt darabja, jól felpakoltam belőle, de a pénzárnál 117-ft ütött be darabjára. Kérdeztem miért, hisz nem az van ráírva! Erre nekem esett, hogy mivel rendszeresen veszem náluk a Coopos üdcsit NEKEM TUDNOM KÉNE , hogy nem annyiba kerül, Ők véletlenül el árazták! De udvariasan megkérdezte, hogy így is elviszem- e vagy stornózza!!!!!!!!!!!!!! Nem tértem ki rá, hogy akkor 95-ért kéne adnia, ott hagytam! Na ennyit a COOPról!
Köszi,hogy beírtad az infót,ezt jó tudni!
Lehet akkor VIP hétvégére hajtok majd,habár szerintem az se jobb,ilyen szempontból.

Most hívtak a Coca-colától a tegnap nyert Sziget napijegy miatt. Most csak az első napra lehet nyerni, később csak a másodikra, stb., nem akkor használod fel amikor akarod. Névre szóló, bár megkérdezik hogy átruházod-e, de mondani kell hogy kire.
ugyan ilyen elven toboroz kuncsaftokat a PANNONFITT is,most mindenhol rejtvényt kell beküldeni,sorsolást nem tudtak felmutatni,de termékbemutatót annál többet,én elküldtem Őket,nem vették jónéven.
Ezek szerint nem, mivel lemondtam róla...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások