A Gyermelyinél a Mándoki Mária nagyon rendes segített az ügyem intézésben,pedig Pest nem is hozzá tartozik.
sok aggódás meghozza a gyümölcsét remélem.

" alt="

">
A kissebbik cylexes pen annyira szép.
Hétfőn emileztem el a Ceumednek a Sudocrem blokkot (köszönöm Ani-ha a cserét!) és ma már a postaládában volt az ajándék krém! A Ceumednek és a postának is +++++
Szombaton találkozóm volt a Blahán mekinél. Hazaértem egy villamossal mentem, másikkal jöttem. Veszem le az ékszereimet és elhagytam a 20 grammos indonéz karkötőmet. Tettem egy félszeg sétát vissza házunktól a villamos megállóig...Mondtam a férjemnek menjünk vissza a Mekibe, irány, gyerek, és a takarítónő visszaadta a karkötőmet, a gumiszőnyegbe volt betaposva. Másfél óra telt el. Boldog vagyok, Fortuna köszönöm.
Írtam a Csutkamanósoknak,hogy segítenének-e az osztályfőnök szépségversenyben.
Most jött egy email,és már benne is van a kérésem!
Ilyen gyorsan reagálni!!
Szóval,aki már játszott a csutkamano.hu-n megkapja a linket!!!
Igen Szilvi

" alt="

">
Csak azt nem értem, hogy egyszer (majdnem) mindenkinek volt vagy lesz kicsi gyereke...Miért nem lehet ezt tolerálni???

" alt="

">
Hát Barbi, szerencsések vagyunk

" alt="

"> De az is kell az élethez!
Én is ma kaptam mailt a másodállásomból, hogy vissza mennék-e, mert fel kell vegyenek valakit, de ha visszamegyek, akkor csak határozott időre veszik fel. Ráadásul ez csak a másodállásom.
A főállásomban is nagyon korrektek: nálunk minden bölcsi 7-től van, viszont a munkaidőm is

" alt="

"> Azt mondták nem baj, amennyivel később jöttem, annyival tovább maradok és kész.
Azt hiszem mázlim van!
Prizma!
Örülhetsz tényleg. Én 1 gyerek után nem tudom mi lesz, pedig 10 évig dolgoztam a munkahelyemen. Nem örülnek sehol sem a kisgyerekes anyukáknak, és nálunk sincs senki, aki vigyázna rá.
Több, mint 3,5 év itthonlét és 2 gyerkőc szülés után megemlítettem a cégemnek, hogy majd azért vissza szeretnék menni dolgozni. Erre hívtak, hogy menjek velük beszélni, én mit szeretnék így 2 kis manóval, illetve ők mit tudnak ajánlani. Visszavettek abszolút korrekt feltételekkel, korábbi- azaz 4!!- évvel ezelőtti ígéretek megtartásával, az ő általuk ajánlott 6 órában, tudván, hogy gyakorlatilag mióta eljöttem szinte kihalt a családunk, így pl ha betegek a gyerekek, senkire nem bízhatom őket ( amúgy sem tenném). Hatalmas pozitív csalódás!!!
Most kaptam. :-)
A jan. 12-én szerzett pontjait is hozzáadtuk, ugyanis előzetesen rosszul állítottuk be - 11-én éjfélre - a zárást.
13-tól már nem gyűlnek a pontok.
Természetesen választhat további ajándékot.
Fontos, hogy megadja címét, nevét, ami alapján el tudjuk küldeni.
Kellemes hétvégt.
Üdvözlettel:
Káhn Norbert
kereskedelmi igazgató
így igaz. ez nem felhőtlen öröm volt
Így lehet megkeseríteni a nyerés örömét...
Örülök, hogy végre vége!
Tento: ma megkaptam az utolsó kódokat is,így végre pontot tehettünk az ügy végére.
cylex webkamera beüzemelve, nagyon jó a képe és nagyon aranyos a maci is,

" alt="

">
én már megelőlegeztem nekik, ma vettem pont spagettiket:-))
S a sparban most 3 csomihoz spag doboz van ha jól láttam 799 -
A cylexnek jár egy nagy piros pont!

" alt="

">
Dakar.hu Tóth Szilviának nagy piros pont! Megérkezett a fiam nyereménye, pedig a neve még nincs kiírva a nyertesek listáján.
Hűtőmágnes is szupi!

" alt="

">
csatlakozom az előttem szólókhoz. Egyik kolleganőm nevében játszottam egy tefal wok-ért. nagy meglepi lesz, ha tényleg megkapja. Kíváncsian várom hogy mit szól majd!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások