Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 129 / 249 oldal |
teszvesz:erzsoka5
790245489
789236724
779356266
Sziasztok
Segitségeteket szeretném kérni.A tesz-veszen vásároltam 2 kabátot,4ezer forintért.Szombati nap elutaltam a pénzt,azt irta hétfőn postáz.1hetet vártam és rákérdeztem,hogy mikor kapom meg a csomagot.Ő ajánlotta fel ha nem tudom hordani a téglavörös kabátot,inkább visszafizeti a vételárat.Vissza is tette,sőt el is adta az egyik kabátot.Megint 1 hét után érdeklödtem,azt válaszolta hébe-hóba kap a férje fizetést,egyenlöre nem tud fizetni.Majd ha több pénzt kap a férje.Értékelése csupa pozitiv.Most se pénz,se kabát. Mit tudok ilyenkor tenni?
Bocsi ha rossz helyre irtam.
Segitségeteket szeretném kérni.A tesz-veszen vásároltam 2 kabátot,4ezer forintért.Szombati nap elutaltam a pénzt,azt irta hétfőn postáz.1hetet vártam és rákérdeztem,hogy mikor kapom meg a csomagot.Ő ajánlotta fel ha nem tudom hordani a téglavörös kabátot,inkább visszafizeti a vételárat.Vissza is tette,sőt el is adta az egyik kabátot.Megint 1 hét után érdeklödtem,azt válaszolta hébe-hóba kap a férje fizetést,egyenlöre nem tud fizetni.Majd ha több pénzt kap a férje.Értékelése csupa pozitiv.Most se pénz,se kabát. Mit tudok ilyenkor tenni?
Bocsi ha rossz helyre irtam.
teszveszen m-es méretű kifogástalan állapotban lévő határőrségi kabát eladó! MJudith84
Itt a harmadik:
785384640
785384640
Én is találtam egyet:
767331996
767331996
az egyik mai nyerő: 775639489
A másik 2-t nem találom, de már rohanok dolgozni, nincs időm sajnos
" alt="
">
A másik 2-t nem találom, de már rohanok dolgozni, nincs időm sajnos
" alt="
">teszveszen
gubera478
lányom megunt 36 db felsője,kb S,M méretek
gubera478
lányom megunt 36 db felsője,kb S,M méretek
Még mindig zsibvasar.hu-n még mindig cappucci néven.
" alt="
">
http://www.zsibvasar.hu/?op=art_list&u=63268
" alt="
">
http://www.zsibvasar.hu/?op=art_list&u=63268
Sziasztok!
Kispraga teszveszen, fórumos? Ha igen kérem írjon, a Mona Lisa puzle-val kapcsolatban. Ha valaki ismeri kérem jelezze felém.
Nagyon fontos lenne. Köszönöm.
janyikne@freemail.hu
Kispraga teszveszen, fórumos? Ha igen kérem írjon, a Mona Lisa puzle-val kapcsolatban. Ha valaki ismeri kérem jelezze felém.
Nagyon fontos lenne. Köszönöm.
janyikne@freemail.hu
frd!
Csendes fórumos,de fórumos.Írtam!
" alt="
">
Csendes fórumos,de fórumos.Írtam!
" alt="
">trendy17 teszveszen fórumos? Ha igen légyszi keress meg! Köszi!
vatera: ferkat
787350860
787508911
777980581
787508911
777980581
köszi törpi.
kisbuddha teszveszen fórumos?????
Kérdeznék valamit...
Kérdeznék valamit...
Sziasztok!
Új termékeket töltöttem és töltök fel folyamatosan a zsibvásárra. Minden termékem részletes leírást tartalmaz.
Gondolj már most a karácsonyra!
Felhasználónév: janyikne
Ajánlatokat is várok, utalványt beszámítok.
e-mail: janyikne@freemail.hu
Új termékeket töltöttem és töltök fel folyamatosan a zsibvásárra. Minden termékem részletes leírást tartalmaz.
Gondolj már most a karácsonyra!
Felhasználónév: janyikne
Ajánlatokat is várok, utalványt beszámítok.
e-mail: janyikne@freemail.hu
előző napokban ennél gyorsabb is voltam.
" alt="
">
" alt="
">