8 mol pontot kalapoznék,esetleg hűtőmágnesek lennének érte.Ennyi kell a nagy macihoz.
Chipicao Scooby-Doo matricákat elfogadok.

" alt="

">
Sulipontokat gyűjtök iskolánknak.
Aki tud kérem,hogy segítsen a gyűjtésben!
Egyedül nagyon nehéz!
mol macipontot kalapoznék ha valaki esetleg már nem használja fel...
Aki adakozó kedvében lenne, az írjon nekem kérem.

" alt="

">
Az otthoni ovi alapítványi báljának tombolájára gyűjtőgetek.
Ha esetleg lenne vmid, írj kérlek, mindent nagyon szívesen vennék.
Előre is nagyon köszönöm!
4 jana cimkét kalapoznék

" alt="

">
7 db Rossmann pontot kalapoznék!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
én tudom rosszul, vagy attól, hogy alapítványt hozol létre, még nem kell meggazdagodnod rajta. lehetsz te önkéntes munkatárs, nem kell érte fizetést kapnod.
vagy lehet csak nekem vannak jó tapasztalataim pár kisebb alapítvánnyal kapcsolatban.
de ha írsz nagyobb cégeknek, akkor szívesen segítenek. sok olyan van, ahol adnak termékeket. pénzt csak ritkán adnak.
de ha ennyire sok a nélkülöző, akkor írni kell a máltaiaknak, baptistáknak, ... ők is tudnak adni támogatást.
tavaly jol kifogyasztottam a coke kódokat ha valakinek lenne egy-kettő..

" alt="

">
3-4 pontos libero vk-t keresek.
Evimamzika!
Nem kaptam tőled mailt

" alt="

">
szandra_!
Írtam,hogy nekem van.
Nem lenne vkinek 2 cba pontja?
POnt ennyi hiányozna

" alt="

">
HA vkinek esetleg lenne elfekvőben...
Nagyon megköszönném!
Engem is érdekelne mozijegy holnapra, ha lenne valakinek a Hercegnőre.
Köszönöm
Ha valakinek lenne felesleges mozijegye a Hercegnő és békára holnapra Bp-en az Allee-ba, akkor gondoljon rám. Köszönöm.
Ha valaki tényleg akar és tud segíteni,keressen meg az adott e-mailen és adok linkeket,ahol olvashat a tevékenységemről!
nemeths
Alapítvány létrehozásával nem akarok beállni azoknak a sorába,tisztelet a kivételnek!,akik mások nyomorúságán akarnak és gazdagszanak meg!Tudnék róla mesélni!!Így tudom,hogy az amit adok,az kapja,aki tényleg rá van szorulva.!!
kéne nekem még pár regisztráló a cylexre, könyörgős, pillarebegtetős, légyszíves smiley

" alt="

">

" alt="

">
zsika: küldtem, lehet kaptál már mástól, éjszakás vagyok, ilyenkor nagyon nem jutok netközelbe

" alt="

">
kiscicus
Én is támogatom (mint itt sokunk) ovit, sulit, időseket, ahogy tudom.
De, ha valaki kéreget, az a minimum, hogy normális e-mail címe legyen, ne freemail-es.
Ha mégis így van, akkor javaslom keress meg olyan cégeket, akiknek van nyereményjátékuk. Ja, mivel én már kijártam jópár utat, így tudopm, Alapítványi alapító okiratod is legyen, vagy hasonló, amit le is ellenőriznek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások