Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 130 / 143 oldal |
Miskolcon a belvárosban járt a futár de 2 tányér helyett csak 1 volt a dobozban. jobb ha mindenki megnézi amit kap, mert én nagyon mérges vagyok magamra, hogy nem néztem meg amikor átadta.
BlackIce: én hiányoltam, köszi hogy beírtad! 

telefonáltam az áprilisi tányérok miatt a knorr-hoz. Kaptam egy telefonszámot, akik állítólag intézik a kiszállítást. De azt a telefont senki nem veszi föl! Egy mobilszám az 

Sziasztok!
Hogyha ma adom fel elsőbbségivel a kódokat (hétfőre ott van) még belefér az első 10.000-be?
Hogyha ma adom fel elsőbbségivel a kódokat (hétfőre ott van) még belefér az első 10.000-be?
Fenn van a Knorr weboldalon egy bővített kódlista.
Benne van az új ízbomba, (amit itt a fórumon valaki hiányolt), tetszőlegesben.
Black
Benne van az új ízbomba, (amit itt a fórumon valaki hiányolt), tetszőlegesben.
Black
már mint nyertem tányért
én is rajta vagyok anyerteseken de még nem jött

marycsiga
köszi, az enyém beérkezett, csak azt nem tudom elképzelni hogy mi tartott elsejétől tizenhatodikáig míg rögzítették
köszi, az enyém beérkezett, csak azt nem tudom elképzelni hogy mi tartott elsejétől tizenhatodikáig míg rögzítették

Ez marha jó!
Már a Knorrosok is tudnak róla,mi folyik ott a postán,ideje lenne a sok (szarka) postás-dolgozóknak magukba szállni,vagy kirúgni az ilyen "munkaerőt". Nem csoda,hogy ott tart a posta,ahol,pedíg régen világhírű volt a Magyar Posta! Ma meg már csak ilyen: magyar posta
Szerintem vmi fórumon szót kéne emelni ellenük,hogy ne legyenek ilyen stiklik. Bocsi,de ezt a postai rovatba is írhatnám.
Már a Knorrosok is tudnak róla,mi folyik ott a postán,ideje lenne a sok (szarka) postás-dolgozóknak magukba szállni,vagy kirúgni az ilyen "munkaerőt". Nem csoda,hogy ott tart a posta,ahol,pedíg régen világhírű volt a Magyar Posta! Ma meg már csak ilyen: magyar posta
Szerintem vmi fórumon szót kéne emelni ellenük,hogy ne legyenek ilyen stiklik. Bocsi,de ezt a postai rovatba is írhatnám.

Goldwoman
Én még a játék előtt hívtam a knorrosokat,hogy mi hogy van,és akkor a hölgy azt mondta,ha tudom inkább ajánlva adjam föl,mert az előző játéknál sok volt a panasz,hogy nem érkezett be a levél.Így mondta a hölgy "A postások képesek kibontani a leveleket és sajátként föladni".De ha ajánlva adom,tudom bizonyítani a feladást.Azóta mindig 1-jén ajánlott levélként adom föl.Bocs,hogy ilyen hosszú lett.
Én még a játék előtt hívtam a knorrosokat,hogy mi hogy van,és akkor a hölgy azt mondta,ha tudom inkább ajánlva adjam föl,mert az előző játéknál sok volt a panasz,hogy nem érkezett be a levél.Így mondta a hölgy "A postások képesek kibontani a leveleket és sajátként föladni".De ha ajánlva adom,tudom bizonyítani a feladást.Azóta mindig 1-jén ajánlott levélként adom föl.Bocs,hogy ilyen hosszú lett.
Vauuuu! Végre e percben megérkeztek a Knorr tányérjaim (áprilisi). Klasszak.
Goldwomen ! Simán.
Nekem sem jött még áprilisi tányér, pedig tuti jár, mert a listán ott a nevem áprilisban is meg májusban is. Már nem is tudom, mit várok. 

Én múlt héten kaptam meg az áprilisi tányérokat. Szerdán.
Előtte este egy "bunko" gyerek (már bocsi) idetelefonált este 11kor hogy legyünk itthon délkörül mert hozza a tányérokat.... Direkt itthon maradtam... Erre majdnem 3kor ért ide vele. És nem tudom miért, de folyamatosan nyomta a csengőt. Talán azt hitte süket vagyok....
Mondtam neki hogy elég lett volna ha csak egy kicsit nyomja meg, de erre azt mondta hogy ő siet. De ez hogy illik össze???
Szóval a jó benyomás elmarad....
Előtte este egy "bunko" gyerek (már bocsi) idetelefonált este 11kor hogy legyünk itthon délkörül mert hozza a tányérokat.... Direkt itthon maradtam... Erre majdnem 3kor ért ide vele. És nem tudom miért, de folyamatosan nyomta a csengőt. Talán azt hitte süket vagyok....
Mondtam neki hogy elég lett volna ha csak egy kicsit nyomja meg, de erre azt mondta hogy ő siet. De ez hogy illik össze???
Szóval a jó benyomás elmarad....
JAJ 

Még mindig nem kaptam áprilisi tányért!
Mindig elsején adtam föl, de elsőbbségiként.
Mindig elsején adtam föl, de elsőbbségiként.
én 1-én adtam fel símán és 16-án rögzítették, mint érdeklődésemre a telefonba mondták ami már kevés volt ahhoz hogy bekerüljek a 10000 közé, azt nem tudom hogy a posta volt-e ilyen lassú vogy ők ültek rajta 

simán adtam fel és beért múlt hónapban
BlackIce
Én egyszerűen csak elmondtam a véleményemet (ahogy te is) a 2006. május 26. :: 10:56-i beírással kapcsolatban egy játék szervezéséről.
Mint ahogy akkor is elmondtam, amikor egy éve az első kört "sokkolóan" gördülékenyen bonyolították.
És a kivételesen precíz, pontos szabályzatról is dicshimnuszokat zengtünk. (l. pozitív topic)
Nem a tányéron "rágódunk" , hanem a szervezés milyenségén.
Akinek meg nem inge, az ne öltözzön fel!
Én egyszerűen csak elmondtam a véleményemet (ahogy te is) a 2006. május 26. :: 10:56-i beírással kapcsolatban egy játék szervezéséről.
Mint ahogy akkor is elmondtam, amikor egy éve az első kört "sokkolóan" gördülékenyen bonyolították.
És a kivételesen precíz, pontos szabályzatról is dicshimnuszokat zengtünk. (l. pozitív topic)
Nem a tányéron "rágódunk" , hanem a szervezés milyenségén.
Akinek meg nem inge, az ne öltözzön fel!