Aki szeretne meghívót egy olyan oldalra, ahol koncertjegyeket lehet nyerni, az írjon az e-mail címemre. Most legutóbb a Disney-re lehetett nyerni jegyeket, de most is van két koncert. Ja, és légyszives csak olyan írjon, aki komolyan gondolja!
Lenne egy iwiw mehívóm, akinek kell.
Sziasztok!.

Még 8 napig érvényes az iwiw meghívóm.

Akinek kell irjon egy mélt.

iwiw meghívót vkinek?

Még 25 napig jó!
sziasztok.Tudna nekem valaki küldeni a Donna.hu -ra meghívót?Előre isköszi
Van iwiw meghívóm:kéri valaki?
1 hetes, 2 személyes üdülés nyerhető Rodoszon, 2 kérdésre kell válaszolni.
Aki kér meghívót a játékba, írjon nevet és mailt, nemcsak az én pontjaimat növeled, hanem ha tovább küldöd a tied is nő.
Szia! Ha szeretnél nyerni egy Samsung SGH-ZV60 mobiltelefont kattints ide és regisztrálj!
Elindult, az Info.FullStart.hu szórakoztató, és hírportál nyereményjátéka! Kattints ide most, hogy te is megnyerhesd a Samsung SGH-ZV60 mobilt!
Részletek itt: http://info.fullstart.hu/nyer/index.htm?TH
Köszönöm, ha regisztrálsz az én linkemmel!
Szia!
Ha akarsz ingyen iPod-ot,ps3-at,x-box-ot vagy a legújabb telefonokat akkor olvasd el!!!!!!!
Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, akkor az oldal honorálja ezt termékek sokasága közül 1 db-ot elküld neked postán(igaz).
Én is regisztráltam!!!
Leírom hogyan kell: te is regisztrálj mindenképpen, nagyon megéri!!
Pontosan ezt írd be mindenestől!! ez fontos!!!
http://www.xpango.com/?ref=91316796
Itt kattints azon termékfajtára, amit szeretnél!(mobil vagy játékkonzol vagy Ipod)
bejövő oldalon ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!!!
FIRST NAME: keresztneved
LAST NAME: vezetékneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWORD: jelszavad
CONFIRM PASWORD: jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím esetén töltsd ki)
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: telefon szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or refferal!!!
FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz, cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit!
REFERRAL ID: 91316796 Ez legyen mindenképp!!! másképp nem működik!!!
TERMS AND CONDITIONS: a "View" legyen kipipálva!!!
ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!!utána e-mail-ben megkapod a REFERAL számodat ezt írd le és ne felejsd el!!!
és küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket (amit te is kaptál),
csak írd át a referal id-t a sajátodra! A kütyük mellé oda van írva, hány kreditért kapod meg. Példának okáért ha rendelsz egy NOKIA N95 8GB telefont, ami 44 kredit, akkor kapod meg, ha 44 ismerősöd regisztrált, miután megkapták a mailedet. Szerintem a mai világban ez már nem ördöngősség!
Minél többen regisztrálnak, annál hamarabb kapod meg a cuccot!!!
Érdekes ,csak egyszer foglalkozol vele aztán várni kell a postásra!Aki szkeptikus az vegye meg!SZERINTEM 1 PRÓBÁT MEGÉR!!!!5 percet elhülyül az ember mással is! Előre is köszi!
Szia.
Van 1 iwiw meghívóm. Kéri valaki?
Hungarowellnes játékra küldhetek vkinek meghívót? Nyaralást lehet nyerni
már 2 iwiw meghívóm van egyik 27 napig,másik 30 napig érvényes még!
Ismerősök írjanak csak!

Sziasztok!.

Még 16 napig érvényes az iwiw meghívó.

Ha kell valakinek irjon mélt.

Van 1 meghívóm az iwiwre kell vkinek? Még 28 napig jó!
Csak "ismerősöknek"!!!

Arénás kártya igényléshez kinek küldhetek meghívót?
Már csak 1 regisztráló kellene a winive-re.
Küldhetnék valakinek meghívót?
Hát akkor kisati-nak szólók, hogy ne küldözgessen nekem semmit sem! Még életemben nem cseréltem vele, de azt hiszem nem is fogok.
Gia: én is kaptam,ő kisati néven van itt

Ti is kaptatok Szabó Attilától (SZER) meghívót? Így van az e-mail tárgyában. Gőzöm sincs ki az illető és mi ez a meghívó, de olvasás nélkül törlöm az ilyeneket, mert nem akarok vírust kapni.
Ha kérek valahová meghívót, akkor én azt mindig külön jelzem.
Kér valaki meghívót? Koncertekre lehet nyerni jegyet. Pl. a Disney jégrevüre is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások