egyébként én is fogok még elég sok kódot beküldeni vmikor ... ha már eddig nem sikerült...
jó lenne, ha jutna még nekem időpont

ja, ez nem neked szólt, vaz93

helyes

úgy látom késő van már

meg nevettetél !
Arrol fogok!!!

vaz93
most érthetően írom: a sikeredről számolj majd be

vaz93
ne arról számolj be,h pontosan mikor küldöd, hanem arról,ha nyersz

köszi de én holnap egy idő pontban is be fogok küldeni majd arról is be számolok
vaz93
én sem fogok abban az időben küldeni, rajtam ne múljon a sikered

de akkor légy szíves majd számolj be

Köszi !
egyépként hány db kódot küldtél már be?
vaz93!
Rendben akkor nem küldökmajd. Én is játszom az eleje óta és sajna nekem sem jött össze egy sem. Bár én már letettem róla, hogy nyerek.Azért a napi egy néha két kódot beküldöm.
Legyen neked legalább szerencséd!
igazad van
vaz93
ne viccelj már, mindenki akkor küldi amikor akarja.... nem kérhetsz meg mindenkit,h ne küldjön, mert te akarsz. ez csupán szerencse kérdése.
bocs nem holnap hanemholnapután
Remélem nem lesz ! De ha igen akkor feküdjön le Tiszta lelkiismeretel!

így utólag most már úgyis mindegy, de azért megkérdem:
most 20-22 között sokan küldtetek?

vaz93
hidd el, lesz olyan, aki direkt akkor fogja beküldeni a kódokat

Üdv mindenkinek !!
Holnap 6-8 ig küldök egy kisebb adag kódot és ha megkérhetek mindenkit akkor legyenszives máskor küldjönbe kódjait mert már a játék eleje próbálkozok de még nem nyert egyiksem ! Elöre is köszi mindenkinek !!!
hofi
Az elsőnél küldenek választ, a többinél csak ha nyertél. Legalábbis nekem így volt.
De játszottam ,még két hete kétszer, ám emlékeimben mintha rögtön kaptam volna választ,hogy nem nyertem.Nem jól emlékeznék?
hofi
Engem ma hívtak a Soproni Volt CD miatt, az is rejtett számos hívás és ők többször is próbálkoznak mert én csak harmadjára vettem fel.
Azzal nem játszottál?
sziasztok!
valaki megmondaná nekem ha tudja hogy a 18.-i 14-16 óra között a nyertes miért nincs kiirva?
mert akkor küldtem be a kódot de hiába nézegetem nincs még róla semmi hír.
Előre is köszi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások