Sziasztok!
Aki a nőklapján kapott előfizetést az kinek írt levelet?
Mert anyukám is kapott , de az újságot a mai napig nem kapta meg.
most írtam a SANOMA felé is,hiszen nekem is megvan az egyik visszaigazoló e-mail

én igen,ezért kiváncsi leszek,hogy válaszol-e? ha nem akkor majd elkérem a címet.jó?
Igazad van törpi, eddig még senki sem írta, hogy megkapta az újságját. Egyébként én nam Doba Évának írtam.
guppi:nem hiszem el,hogy nem direkt nem kézbesítik,ha nem reklamálunk nem is kaptuk volna?
Ezt az emailt kaptam az előbb a Nők Lapja előfizetéssel kapcsolatban:
Köszönjük levelét. Elnézést kérünk Öntől a kézbesítési hiba miatt. Pótolni
fogjuk a kimaradt számot. Kérjük, írjon nekünk, ha további észrevételei
lennének a megrendelésével kapcsolatban.
Nekem sem jött m eg a könyv.
még nekem sem jött meg az Egy falat Olaszország c. könyv

Én sem kaptam újságot. Csak a napokban jött egy email hogy már érvényes az előfizetésem. De újság sehol. Pedig februárban már két lapszám is megjelent. Írtam Doba Évának. Várom a válaszát!
Ja és még az Advent lóg Egy falat olaszország könyvvel! Más is járt így?
Köszi!
SZERINTEM MINDENKI ÍRJON, AKI NEM KAPOTT ÚJSÁGOT!!!
e.doba@sanomabp.hu
Nincs meg véletlenül valakinek Doba Éva emilcíme? Én sem kaptam Nők lapját. Bár lehet, hogy nem az ő rovásukra írandó, mert valami új cég szállítja az újságokat, és mindig késnek vele... Ha jól emlékszem januárban nagyon sok panasz volt ez miatt. A NAPI LAPOK EGY HETET KÉSTEK...stb. Nem tudom, 1 hét után elolvasta-e valaki...
Sziasztok!
Zeneovi cd-je van/lesz valakinek cserére?
ninive1
bocs, asszem egyidőben írtunk....
szivi76
Azért, a játékban több emberrel is előfordult, hogy - a rendszer hibája miatt - nyertes sorsjegyet kapart le, és mégsem ő nyert.
Ezért kárpótlásul felajánlottak az így járt emberkéknek - többek közt nekem is - féléves Nők lapja előfizetést.
(Egyébként erős kétségeim vannak, hogy megkapjuk-e...)
Mert volt egy pár nap, mikor megbolondult a játék, és egyszerre többen nyerték meg ugyanazt a nyereménytárgyat. De persze csak egyvalaki kaphatja meg. A többiek kárpótlásul NL előfizetést kapnak.
Én sem kaptam még meg, a fehérnemű szett is jöhetne már...
Ugy látszik teljesen megfeletkeztek rólunk.

Nem küldik a fehérnemücsomit.

Igen, már tegnap az újságot is kapnunk kellett volna! És még Cerbona csomit, meg az Iglesias cd-met sem kaptam meg!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások