Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 130 / 9334 oldal |
Köszönöm, Jojó, sikerült módosítanom. Remélem 😉
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, így már képben vagyok!
Az volt a kérdés, milyen a promóciós doboz.
A játék oldalán fel van sorolva, melyik 4 Hell termék játszik, de a promóciós dobozokra is rá van írva a játékfelhívás.
Juthka
nem látható a mailod ,nem tudnak írni neked.
nem látható a mailod ,nem tudnak írni neked.
Én is csak egy fületlen, eldobott dobozzal.
sada
Köszönöm! (A fotót is!
" alt="
">) akkor ilyennel én még nem találkoztam, pedig pakolásztam, meg forgattam rendesen a dobozokat... próbálok nyitott szemmel járni, háha sikerül összefutni velük valahol.
Köszönöm! (A fotót is!
" alt="
">) akkor ilyennel én még nem találkoztam, pedig pakolásztam, meg forgattam rendesen a dobozokat... próbálok nyitott szemmel járni, háha sikerül összefutni velük valahol.A dobozon hatalmas betűkkel ott van, hogy
"Játssz és legyen tied a.Mercedes AMG A35!"
"Játssz és legyen tied a.Mercedes AMG A35!"
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a HELL nyitófülek közül melyik a mostani promóciós?
Láttam ezüst, arany, fekete, és piros színűt is. De persze a dobozon nem volt jelölve, hogy ezzel lehet nyerni, ezt vegyem... (előre is köszi, ha valaki válaszol!)
Tudnátok segíteni, hogy a HELL nyitófülek közül melyik a mostani promóciós?
Láttam ezüst, arany, fekete, és piros színűt is. De persze a dobozon nem volt jelölve, hogy ezzel lehet nyerni, ezt vegyem... (előre is köszi, ha valaki válaszol!)
Sziasztok! 😊 Aki még októberben kapott Everydayme ,,GRATULÁLUNK a Tesco Olimpia verseny győztesének!” értesítést, az megkapta a nyereményét? És ha igen, akkor mi volt? Nekem is jött értesítés, de semmi más azóta. Köszönöm! 😊
Szívesen !
" alt="
"> írtam - meglepi lesz
" alt="
">
" alt="
"> írtam - meglepi lesz
" alt="
">jojó, köszönöm, akkor várok (tovább).
" alt="
">
" alt="
">Ok Közben voltam a boltban ,láttam a promóciós terméket 03.03 indul és Hajóút a főnyeremény
Mert az a másfél évvel ezelőtti játék volt.
Véletlenül került föl.
Véletlenül került föl.
A Moments játéknál 2023 van feltüntetve ????????
Ez változó .türelmesen várd az értesítést! Meglepetés,annál nagyobb lesz az örömöd !!! :
" alt="
">
" alt="
">Aki nyert már valamelyik évben a Füles Évkönyvvel, emlékszik még, kb. mikor kapott értesítést róla? Azt tudom, mikor és miben teszik közzé a nyerteseket, mert ez az infó le van írva, de gondolom, korábban értesítik, aki nyert.
Köszönöm előre is.
" alt="
">
Köszönöm előre is.
" alt="
">Még korai. Később szoktak kezdődni, március 2. felében.
Sziasztok!
Találkoztatok már esetleg autóra nyári gumi nyereményjátékkal?
Találkoztatok már esetleg autóra nyári gumi nyereményjátékkal?
Bocsi- meg van