Lerta
ajándék akkor már nem jár?
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 130 / 511 oldal |
Ma engem is megtaláltak a Zeptertől, mert jelentkeztem nyereményjátékra. Hála Nektek már rutinos voltam. 5000Ft értékű ajándékot akart elhozni a csaj személyesen, persze elfelejtette említeni a termékbemutatót. Rákérdeztem, így beismerte. Mondtam, ezen az áron nem kell. Kicsit erősködött, mire mondtam, hogy rossz hírük van. Kérdezte, honnan. Ideirányítottam. Megköszönte, hogy őszinte voltam és elköszönt...
Lerta: én is kereskedő vagyok és nekem azt tanították,hogy reklámozni csak olyan terméket szabad amiből megfelelő mennyiséget tud az üzlet garantálni,tehát olyat nem is mondhatna a boltvezető,hogy Őrájuk nem érvényes az akció! nekem mégis ezzel érvelt a boltvezető,de ilyen kisvárosban,ahol ez a nő pont az anyósomék szomszédasszonya ,ismernek is ott nem akarok ennél többet elérni,mert megérem,hogy ujjal mutogatnak rám.
ÁFÉSZ-nál dolgozom, a boltjaink a Coop tagjai. Épp a minap toltak le az áruforgalmi osztálytól - miután a pénztáros a boltvezetőn keresztül panaszkodott rám - hogy én, mint "bennfentes" miért nem tudom megérteni, hogy az akció 1. napján hiába szaladgálok akciós újsággal a kezemben, úgysem kapok akciós árut! Nem mellesleg az újságot is az utcáról vadászom le, mert sem a központban, sem a boltjainkban nincs. Egyébként ide tartozik, hogy aki hajlandó kiállni az igazáért, az nyugodtan követelje a pénztárnál - akár a boltvezetőt kikérve -, hogy az akciós áron üssék be neki az összeget. Ugyanis létezik egy olyan fogyasztóvédelmi törvény, mely szerint a fellelhető legalacsonyabb áron kötelesek blokkolni az árut - persze adott bolton belül - legyen az szórólap, kirakat, ártábla a polcon stb.
Ez a tévhit - nem mindegyik bolt tudja tartani az akciós árakat - makacsul tartja magát, lehet, hogy a boltosok dobják be időnként a köztudatba...
Én írtam kb. egy éve a Coop-nak, nem panaszként, hanem puszta érdeklődés céljából, hogy mi van, ha nem az akciós ár szerepel a blokkon.
Rögtön és udvariasan válaszoltak, hogy ilyen nem fordulhat elő, AZ AKCIÓS ÁR MINDEN BOLTRA KÖTELEZŐ! Kérdezték, hogy konkrétan melyik boltról van szó, mert haladéktalanul intézkednek!
Szóval, érdemes elejteni a boltban egy megjegyzést, ha vastagon fog a ceruzájuk, hogy semmi baj, majd megkérdezed a központjukban...
Én írtam kb. egy éve a Coop-nak, nem panaszként, hanem puszta érdeklődés céljából, hogy mi van, ha nem az akciós ár szerepel a blokkon.
Rögtön és udvariasan válaszoltak, hogy ilyen nem fordulhat elő, AZ AKCIÓS ÁR MINDEN BOLTRA KÖTELEZŐ! Kérdezték, hogy konkrétan melyik boltról van szó, mert haladéktalanul intézkednek!
Szóval, érdemes elejteni a boltban egy megjegyzést, ha vastagon fog a ceruzájuk, hogy semmi baj, majd megkérdezed a központjukban...
krysztasz, Pedri
Lehet, hogy nekem is keménykedni kellett volna, de akkor meg azért érzem magam rosszul, mert lesüllyedtem a szintjére.
Egyébként nem csak eladó-, hanem üzletfüggő is a dolog. Két Rossmann is van a környéken (ez is Pest), az egyikben semmi gond nem volt, a másikban a lennti eseten kívül egyszer a fotóimat nem akarták kiadni, egy másik alkalommal meg azt hitték, el akarok lopni egy csomag pelenkát...
Ja és egyszer megjegyzést tettek a nyereményjátékos bevásárlásomra, hogy lám én mennyire akarok nyerni (Egy pályázatnyit vásároltam.)
Mindenestre részemről a megoldás, hogy ezentúl kizárólag a másikba megyek...
Lehet, hogy nekem is keménykedni kellett volna, de akkor meg azért érzem magam rosszul, mert lesüllyedtem a szintjére.
Egyébként nem csak eladó-, hanem üzletfüggő is a dolog. Két Rossmann is van a környéken (ez is Pest), az egyikben semmi gond nem volt, a másikban a lennti eseten kívül egyszer a fotóimat nem akarták kiadni, egy másik alkalommal meg azt hitték, el akarok lopni egy csomag pelenkát...
Ja és egyszer megjegyzést tettek a nyereményjátékos bevásárlásomra, hogy lám én mennyire akarok nyerni (Egy pályázatnyit vásároltam.)
Mindenestre részemről a megoldás, hogy ezentúl kizárólag a másikba megyek...
Volt már arról is itt szó, hoyg mi van akkor, ha az ár sem stimmel a megnevezés nélküli blokkon, arra is azt mondta a Coop, hoyg nem baj, mert nem mindegyik bolt tudja tartani az akciós árakat.
Ez egyébként szerintem bunkóság, mert minek jelenik meg országos akciós újság, ha végül csak nem annyiba kerül a cucc (nekem legutóbb a Jupikot ütötték le 99 helyett 105 ft-al - ez van, rajtahagyom az árcédulát a címkén és beküldöm így)
Ez egyébként szerintem bunkóság, mert minek jelenik meg országos akciós újság, ha végül csak nem annyiba kerül a cucc (nekem legutóbb a Jupikot ütötték le 99 helyett 105 ft-al - ez van, rajtahagyom az árcédulát a címkén és beküldöm így)

VárszegiViki
Egyszer megkérdeztem emailen, hogy gond-e, ha nincs a blokkon a termék neve. Azt írta a hölgy, hogy nem baj, mert ott a termék, az ár is. Arra már nem tértem ki, hogy mi van, ha nem pontosan annyi az ár. Nálunk pontos, ezért nem jutott az eszembe megkérdezni. Rákérdeztem a hiányzó termékekre is, azt írta, hogy boltfüggő, melyik bolt mit árusít.
Írjak az adott boltnak, és kérdezzek. Irtam, megkérdeztem, válasz kaptam, miszerint szokott lenni, pótolják. Rosszul tudják, mert az árucsarnokban évekig nem volt sága sonka csomagos felvágott, - tudjátok, a zöld cimkés -, mindig át kellett mennem a matchba, külön ezért az egy db-ért. Lényeg, felvilágosítottam a hölgyet, hogy sosem szokott lenni, legyenek szívesek pótolni, stb. stb. Lényeg, hogy azóta már lehet kapni ilyen sonkát.
a coop fő emailje: uzletlanc@coop.hu
Egyszer megkérdeztem emailen, hogy gond-e, ha nincs a blokkon a termék neve. Azt írta a hölgy, hogy nem baj, mert ott a termék, az ár is. Arra már nem tértem ki, hogy mi van, ha nem pontosan annyi az ár. Nálunk pontos, ezért nem jutott az eszembe megkérdezni. Rákérdeztem a hiányzó termékekre is, azt írta, hogy boltfüggő, melyik bolt mit árusít.
Írjak az adott boltnak, és kérdezzek. Irtam, megkérdeztem, válasz kaptam, miszerint szokott lenni, pótolják. Rosszul tudják, mert az árucsarnokban évekig nem volt sága sonka csomagos felvágott, - tudjátok, a zöld cimkés -, mindig át kellett mennem a matchba, külön ezért az egy db-ért. Lényeg, felvilágosítottam a hölgyet, hogy sosem szokott lenni, legyenek szívesek pótolni, stb. stb. Lényeg, hogy azóta már lehet kapni ilyen sonkát.
a coop fő emailje: uzletlanc@coop.hu
Még mindig nem jött meg a Rama sütőszettem, de újabb igéretet kaptam, hogy jövő héten ismét feladják. Ezekszerint valaki reménykedett, hogy nem keresem, s fel se adták 

Krysztasz: Nálunk sincs Délhús cucc a Coopban. Már rég akartam mondani hogy aki össze tud vadászni egy pályázatra való terméket a Coopban az már eleve megérdemli hogy nyerjen, mert vagy az ár nem annyi, vagy nincs akciós újság vagy külön kell szórakozni áfás számlával vagy nagyon sokszor nincs is az akciós cuccból egy db sem. Egy kicsit összeszedhetné magát a Coop.
krysztasz!
Igen, sajnos lehet, hogy változtatnod kellene. Én is ezt tettem, mióta a fővárosban lakom. Kőkeményen véleményt mondok és sajnos csak így lehet érvényesülni, egyébként semmibe vesznek. Na persze nem ordibálok, de igenis határozott vagyok. És van is eredménye...
Igen, sajnos lehet, hogy változtatnod kellene. Én is ezt tettem, mióta a fővárosban lakom. Kőkeményen véleményt mondok és sajnos csak így lehet érvényesülni, egyébként semmibe vesznek. Na persze nem ordibálok, de igenis határozott vagyok. És van is eredménye...
Pedri
A rossmannban júl. 2-ig dupla pontot adnak 1000 ft-ként. Lehet, hogy neked háromszorost adnak?
Wodehouse
Ha nekem odavágnák a tollat, biztos megkérdeztem volna, hogy a meleg miatt ennyire problémás? Azért mindennek van határa. Én se csapkodok a boltba, ha elfogy egy termék, pedig már két napja hajkurászom a délus felvágottat és a paprikásat a coopba. Lehet, hogy változtatnom kellene a stílusomon, és nem kioldalogni a boltból, hanem cirkuszolni?
A rossmannban júl. 2-ig dupla pontot adnak 1000 ft-ként. Lehet, hogy neked háromszorost adnak?
Wodehouse
Ha nekem odavágnák a tollat, biztos megkérdeztem volna, hogy a meleg miatt ennyire problémás? Azért mindennek van határa. Én se csapkodok a boltba, ha elfogy egy termék, pedig már két napja hajkurászom a délus felvágottat és a paprikásat a coopba. Lehet, hogy változtatnom kellene a stílusomon, és nem kioldalogni a boltból, hanem cirkuszolni?
A Rossmannról csak annyit, hogy eladója válogatja...
Egy héten belül kétszer is voltam: fel volt bontva egy szemfesték, mire kérdeztem, h. akkor ez akciós? Közölte a hölgy, hogy miért lenne az??? (de elég durva hangnemben) Én: jó, végülis elkölthetem az ötezresemet máshol is. Rögtön hangnemet váltott és a leolvasóhoz kísért - ahol kiderült, hogy tényleg akciós...
Rá pár napra 3x annyi pontot kaptam a pénztárnál, mint amennyi járt volna!!! (nem ugyanattól az eladótól, de ugyanabban az üzletben)
Egy héten belül kétszer is voltam: fel volt bontva egy szemfesték, mire kérdeztem, h. akkor ez akciós? Közölte a hölgy, hogy miért lenne az??? (de elég durva hangnemben) Én: jó, végülis elkölthetem az ötezresemet máshol is. Rögtön hangnemet váltott és a leolvasóhoz kísért - ahol kiderült, hogy tényleg akciós...
Rá pár napra 3x annyi pontot kaptam a pénztárnál, mint amennyi járt volna!!! (nem ugyanattól az eladótól, de ugyanabban az üzletben)
Elegem van!!! Miért kell minden nyereményemért reklamálnom???
A májusban nyert Avont egyikünk sem kapta még meg (öten vagyunk), onnan tudom, hogy egyikük érdeklődött tőlem, hogy kaptam-e már valamit.
Reklamáltam a napokban én is - válaszra sem méltattak...
A májusban nyert Avont egyikünk sem kapta még meg (öten vagyunk), onnan tudom, hogy egyikük érdeklődött tőlem, hogy kaptam-e már valamit.
Reklamáltam a napokban én is - válaszra sem méltattak...
Ma én sem hittem a fülemnek a Rossmannban. Ez mondjuk nem kifejezetten a nyereményjátékról szól, de vele kapcsolatos. Vásároltam, és miután láttam, hogy itt érdekes módon már nem automatikusan adják a szatyrot, hanem utólag 5 Ft-ért, kértem azt is, meg egy tollat, hogy kitöltsem a nyereményszelvényt. Erre a nő bedühödött és odavágott egy tollat. Majd engem szidott a következő vevőnek, hogy az emberek mindent külön kérnek, nem figyelnek oda meg minden.
Mindenki megőrült? Nem ez lenne a dolga? Mintha legalábbis arra kértem volna, hogy varrjon fel egy tetkót. Vagy menjen el a ..ba.
Mindenki megőrült? Nem ez lenne a dolga? Mintha legalábbis arra kértem volna, hogy varrjon fel egy tetkót. Vagy menjen el a ..ba.

Akkor holnap visszamegyek: Utána nézek a pályázatomnak....
Elmentem még én is a Rossmanba,a Tutu miatt ; kérdezem a hölgyet, hol a gyüjtőláda? Válasz: körlevél jött ki, érdektelenség miatt ki kell dobni a gyűjtőládát- eddig negatív ; de az én egyetlen pályázatomat beküldi ő a központba (lehet hogy naív vagyok?)
Van egy 3. bolt is, ott még megvolt a doboz.
Csak nem sétálni indultam ebben a nagy melegben...
Igaz, a NagyÁ elött kisdobozos hűtött CC light-ot osztogattak.
Csak nem sétálni indultam ebben a nagy melegben...
Igaz, a NagyÁ elött kisdobozos hűtött CC light-ot osztogattak.
sada, elsőbbségivel még feladhatod a pécsi címükre. Július 7-én lesz a sorsolás, ha nem nagyon szőrösszívűek, beleveszik a sorsolásig beérkezett küldeményeket is. Legalábbis van rá esély. Max. bukod az elsőbbségi árát.
A TUTI vit. játék 30-ig tart. Ma be akartam dobni a blokkot az urnába, de azok már eltüntek mindkét szegedi Rossmann boltból.