Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 130 / 487 oldal |
Én is szeretnék termo bögréket! Van sok mindenem cserére!!!!!!!!!!!!!!
2 pöttyös rudipapírt cserélnék spar szivecskékre.
elcserélném vagy eladó erős&spigi boy cd 4 szám van rajta a Hidd el ! című, különböző feldolgozásokban, akit érdekel írjon emailt, biztosan megegyezünk.
Sziasztok! Szeretnék pontosítani: 7 lapos és 7 mély Knorr tányéromat eladnám vagy spar szivecskékre cserélném. Konkrét ajánlatokat szeretnék! Nagyon köszönöm
pepsis mp3 lejátszó eladó 14 ezer Ft-ért 

Termo milkabögrét keresek és majd, ha nyerne valaki milka hátitatyót az is, sok minden van cserébe érte

MILKA termobögre érdekel.Sajnos nem nyertem...
sparszívem lenne érte, vagy írd meg még mi érdekel!
sparszívem lenne érte, vagy írd meg még mi érdekel!
Kersek biciklire szerelhető kulacsot, illetve biciklis kesztyűt. Minden megoldás érdekel.
bristol! Írtam mailt!
Sziasztok!
Nincsen valakinek Iglo mixere? Knorr tányérokat adnék érte vagy esetleg kp.
Írj, ha érdekel. Konkrét ajánlatot várok.
Orsi
Nincsen valakinek Iglo mixere? Knorr tányérokat adnék érte vagy esetleg kp.
Írj, ha érdekel. Konkrét ajánlatot várok.
Orsi
Spar szivecskét cserélnék! 4db edény megvásárlához elegendő spar szivecském van. Csak Knorr tányér érdekel.
Érdekelne a Barilla turmix, akinek megvan még, írja meg, mennyit kér érte, pontos típussal
Best of volt fesztivál cd-(i)met spar szivecskékre cserélném. 

van 9 csomag kisdobozos játékom,ami a lego-hoz hasonlít.képet tudok küldeni róla.eladnám vagy 2 db Knorr vagy DArling fürdőlepedőre cserélném.
Pepsis sony mp3 lejátszómat eladnám.Ha érdel írj.
Multival nyert 128MB-os pendrive elcserélhető pöttyös egész papírokra.
Sziasztok! Van egy teljes készlet (+ 1-1 db) felesleges Knorr tányérom, ha valakit érdekelne, írjon privit! Nagyon köszönöm
egyébként új vagyok még, és kicsit utánanéztem a neten (Teszvesz) hogy mennyiért mennek a teli szives lapok, és én ennyit nem kívántam rászánni. ahhoz képest amiket ott írnak én nagyon keveset kínálnék. sajnálom. nem gondoltam volna, hogy ennyi az ára az edényeknek ill a pontoknak. bocsi! még kezdő vagyok! 

sziasztok!
azért szerettem volna, ha ide írtok, hogy talán így egymás alá is licitáltok!
azért szerettem volna, ha ide írtok, hogy talán így egymás alá is licitáltok!

Ha valaki tudna segíteni pöttyös törcsik beválátsa ügyében kérem jelezze, nagyon szeretnék, de nem sikerült eddig!