Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 130 / 246 oldal |
Tento: ma megkaptam az utolsó kódokat is,így végre pontot tehettünk az ügy végére.
cylex webkamera beüzemelve, nagyon jó a képe és nagyon aranyos a maci is,
" alt="
">
" alt="
">én már megelőlegeztem nekik, ma vettem pont spagettiket:-))
S a sparban most 3 csomihoz spag doboz van ha jól láttam 799 -
S a sparban most 3 csomihoz spag doboz van ha jól láttam 799 -
A cylexnek jár egy nagy piros pont!
" alt="
">
" alt="
">Dakar.hu Tóth Szilviának nagy piros pont! Megérkezett a fiam nyereménye, pedig a neve még nincs kiírva a nyertesek listáján.
Hűtőmágnes is szupi!
" alt="
">
Hűtőmágnes is szupi!
" alt="
">csatlakozom az előttem szólókhoz. Egyik kolleganőm nevében játszottam egy tefal wok-ért. nagy meglepi lesz, ha tényleg megkapja. Kíváncsian várom hogy mit szól majd!
Remélem, tényleg megkapjuk a gyermelyis ajándékokat, ha igen, nagyon valószínűnek tartom, hogy egy törzsvásárlót szereztek
" alt="
">
" alt="
">NEKEM IS MEGLETTEK A PONTJAIM,AZAZ A NEGATÍVBÓL POZITÍV LETT! KÖSZÖNET ÉRTE!
nekem is megvannak a gyermelyi pontjaim, hatalmas pirospont nekik!!
" alt="
">
" alt="
">Hatalmas + a Gyermelyinek! Tanulhatnának tőle más promó szervezők...pl vegeta...Azt hiszem mindenki jó szájízzel várja a köv promót
Nagyon pozitív a Gyermelyi. 12-én a párom írt nekik levelet, mert ő is mínuszba került, és válaszoltak is, és megvannak az eltűnt pontjai is.
Szerintem is nagyvonalú a Gyermelyi, netes könnyen szerezhető ajándékok nem szoktak ilyen értékűek lenni, illetve csak akkor, ha max. 1-2 db-ot sorsolnak.
2-3 évvel ezelőtt az Ultra Aktív volt hasonló, elektromos kést lehetett nyerni, meg tisztítószer csomagot. Az is nagyon jó volt!
2-3 évvel ezelőtt az Ultra Aktív volt hasonló, elektromos kést lehetett nyerni, meg tisztítószer csomagot. Az is nagyon jó volt!
A férjemnek nagyon tetszett a Gyermelyi játék, azonkívül, hogy végre megjelentek a tésztás receptjeim, amiket ő imád, még egy wok-ot is sikerült összeírni, kattintgatni. Na és persze a receptek is mind olyanok az oldalon, hogy azt sem tudom mikor melyiket készítsem el, de a bevásárlólistám már nagyon hosszú :-) Ráadásul még az első 500 regisztráló között is ott voltam tavaly, szóval ennél jobb játék kevés volt az elmúlt egy évben.
Ja és december 28-30ig az érzéseimet elfelejtem...
" alt="
">
De mindenhol emberek dolgoznak, mindenki hibázhat... én is szoktam....
" alt="
">
De mindenhol emberek dolgoznak, mindenki hibázhat... én is szoktam....
Függetlenül minden rossz megpróbáltatástól....
Valószínű, a jövőben is... a milka párnámon alszok, milka törivel törölközök, milka gömb lesz a tv tetején, milka bögréből iszok, milka tányérból eszek, fogok milka csokit enni, és játszani a milka játékokon...
...és stb...
...és a kanna újraszámolás miatt, még utazni is.
Szóval milka az örök barát...
" alt="
">
Valószínű, a jövőben is... a milka párnámon alszok, milka törivel törölközök, milka gömb lesz a tv tetején, milka bögréből iszok, milka tányérból eszek, fogok milka csokit enni, és játszani a milka játékokon...
...és stb...
...és a kanna újraszámolás miatt, még utazni is.
Szóval milka az örök barát...
" alt="
">Nem hiszem h. követték pontosan a fórumot milkáék, de ki tudja.... a kolléganő megkérdezte, h. ha nem szólunk a nyerteslista miatt akkor mi lett volna????
Tényleg mi lett volna???
Tényleg mi lett volna???
Vhogy derítsd ki... a 3. kártya tartalmát illetően...
Ha minden igaz,ma pontot tettünk a Tento végére. Most is sok-sok bakival,de végre átutaltak összességében 3838eurot. legalábbis reményeink szerint,mert 1000+1000+838 eurot látom,a harmadik kártyára nincs belépő kódom,így követni sem tudom,max. bízni bennük,hogy azon is tényleg 1000 euro van
Én ( is) nagyon sajnálom a második helyezettet, ha nem is utaztatják, remélem bőkezűen kárpótolják
" alt="
">
" alt="
">remélem meg tudjuk mit kap