Remélem, tényleg megkapjuk a gyermelyis ajándékokat, ha igen, nagyon valószínűnek tartom, hogy egy törzsvásárlót szereztek

" alt="

">
NEKEM IS MEGLETTEK A PONTJAIM,AZAZ A NEGATÍVBÓL POZITÍV LETT! KÖSZÖNET ÉRTE!
nekem is megvannak a gyermelyi pontjaim, hatalmas pirospont nekik!!

" alt="

">
Hatalmas + a Gyermelyinek! Tanulhatnának tőle más promó szervezők...pl vegeta...Azt hiszem mindenki jó szájízzel várja a köv promót
Nagyon pozitív a Gyermelyi. 12-én a párom írt nekik levelet, mert ő is mínuszba került, és válaszoltak is, és megvannak az eltűnt pontjai is.
Szerintem is nagyvonalú a Gyermelyi, netes könnyen szerezhető ajándékok nem szoktak ilyen értékűek lenni, illetve csak akkor, ha max. 1-2 db-ot sorsolnak.
2-3 évvel ezelőtt az Ultra Aktív volt hasonló, elektromos kést lehetett nyerni, meg tisztítószer csomagot. Az is nagyon jó volt!
A férjemnek nagyon tetszett a Gyermelyi játék, azonkívül, hogy végre megjelentek a tésztás receptjeim, amiket ő imád, még egy wok-ot is sikerült összeírni, kattintgatni. Na és persze a receptek is mind olyanok az oldalon, hogy azt sem tudom mikor melyiket készítsem el, de a bevásárlólistám már nagyon hosszú :-) Ráadásul még az első 500 regisztráló között is ott voltam tavaly, szóval ennél jobb játék kevés volt az elmúlt egy évben.
Ja és december 28-30ig az érzéseimet elfelejtem...

" alt="

">
De mindenhol emberek dolgoznak, mindenki hibázhat... én is szoktam....
Függetlenül minden rossz megpróbáltatástól....
Valószínű, a jövőben is... a milka párnámon alszok, milka törivel törölközök, milka gömb lesz a tv tetején, milka bögréből iszok, milka tányérból eszek, fogok milka csokit enni, és játszani a milka játékokon...
...és stb...
...és a kanna újraszámolás miatt, még utazni is.
Szóval milka az örök barát...

" alt="

">
Nem hiszem h. követték pontosan a fórumot milkáék, de ki tudja.... a kolléganő megkérdezte, h. ha nem szólunk a nyerteslista miatt akkor mi lett volna????
Tényleg mi lett volna???
Vhogy derítsd ki... a 3. kártya tartalmát illetően...
Ha minden igaz,ma pontot tettünk a Tento végére. Most is sok-sok bakival,de végre átutaltak összességében 3838eurot. legalábbis reményeink szerint,mert 1000+1000+838 eurot látom,a harmadik kártyára nincs belépő kódom,így követni sem tudom,max. bízni bennük,hogy azon is tényleg 1000 euro van
Én ( is) nagyon sajnálom a második helyezettet, ha nem is utaztatják, remélem bőkezűen kárpótolják

" alt="

">
remélem meg tudjuk mit kap
Annyiban érintett a fórum, hogy sokan olvassák...ha tisztességtelen versenyről olvasnak itt, akkor legközelebb sokan nem fognak játszani...és nem szeretné sem a Kraft, sem a Wunderman, hogy csorba essen a nevükön. Ezért már beírtam, hogy jóvá tették a hibájukat.
Rákérdeztem, hogy mivel kárpótolják a korábban 1. helyezettnek kiírtat, de nem kaptam választ még rá

" alt="

">
Szerintem semmi köze a fórumnak a megoldáshoz.
A szívós nyaggatásnak annál inkább.
De mi lett a másodikkal, engem az is érdekelne?!
Ha elsőre jól hirdetnek eredményt, akkor úgy járt, de így...
Bmikor eshet más is ilyen verembe...
Bennem felmerül egy kérdés- de csak a rossz hangulatom miatt- :
Ha TH és Paintuci nem nyilatkozik negatívan a fórumon, akkor is ilyen olajozottan ment volna- e a dolog?
Így van. Örülök, hogy rátaláltam a WEBNYEREMÉNY-re 2 éve

" alt="

">
TH: Azért van ennek a fórumnak haszna...

" alt="

"> Jó lenne, ha több játékot lebonyolító cég olvasna bele....
Éljen!!

" alt="

">
Nem tetszett nekik a negatív kritika

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások