Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 130 / 226 oldal |
Samidala: én ma felhasználtam rá a kupont. itt elfogadták.
A DM-ben 25% kedvezménnyel kaphatók a karácsonyi csomagok, de ezekre nem használhatod fel a Joker kupont!
sparban bonbonetti 400,-
Ismi mondta, hogy a Tuppernél év elején sok termék 2010 Ft lesz
intersparba 20% kedvezmény minden legora és duplora
vasárnapig
vasárnapig
Paintuci!!
Igen, amennyire én tudom mindenhol lesz!!
Heves, Nógrád, BAZ és Csongrádban tuti
Igen, amennyire én tudom mindenhol lesz!!
Heves, Nógrád, BAZ és Csongrádban tuti
Skála: Dec. 14-20 között minden 10%, karácsonyi és lakásfelszerelési cikkek -25%, törzsvásárlóknak +10%.
Sajnos megrögzött törölközőmániás vagyok, már az unokáimnak is elegendő törölköző van itthon és már majdnem kigyógyultam, de ezzel az sms-sel megint visszaesek...
" alt="
">
Sajnos megrögzött törölközőmániás vagyok, már az unokáimnak is elegendő törölköző van itthon és már majdnem kigyógyultam, de ezzel az sms-sel megint visszaesek...
" alt="
">Paintuci: nem tudom, Debrecenben lakom, itt lesz, ez tuti.
Minden coopban van ez a tálca akció?
Budaörsi tescoban 2kg Ariel mosópor(vagy 1,5 l Ariel)+500 ml Ariel Prof. folteltávolító+1 l kék Lenor 1499. Kartondobozban van összeállitva
A Coop-ban hétfőtől új akció: 5.000 Ft feletti vásárlás esetén egy tálcát adnak ajándékba. Még nem érkezett meg hozzájuk, nem tudták megmutatni, milyen is lesz...
A Penny Market- ban, Ristorante pizza Egyet fizet kettőt vihetsz akció, 549ft- ért kettő db.
Lehet, hogy valaki szereti, mi még nem ettünk. DE ha meglátnak a dolgozók már kérdés nélkül sorolják az akcióikat.
" alt="
">
Lehet, hogy valaki szereti, mi még nem ettünk. DE ha meglátnak a dolgozók már kérdés nélkül sorolják az akcióikat.
" alt="
">Akciós ünnepi mosódiócsomag rengeteg ajándékkal
http://andio.biz/bolt/csomagok/unnepi-mosocsomag/
http://andio.biz/bolt/csomagok/unnepi-mosocsomag/
ja, azt meg elfelejtettem, hogy az eisberg salikhoz karácsonyfadísz van a corában. bővebbet nem tudok, siettem
http://dynamicsport.hu/hir.php?hir=20091130_meglepete
s
s
Debreceni Cora akció: dec. 11-13 között.
Számítástechnikai eszköz vételárából 20% engedmény. Monitor, laptop, nyomtató, számítógép, stb vásárlásánál.
A Napló újságban van a kupon. Csak azzal érvényes.
Számítástechnikai eszköz vételárából 20% engedmény. Monitor, laptop, nyomtató, számítógép, stb vásárlásánál.
A Napló újságban van a kupon. Csak azzal érvényes.
www.heineken.hu
8 db sör vásárlása után póló az ajándék.
8 db sör vásárlása után póló az ajándék.
Dm-ben!
az eheti Nők Lapja utolsó oldalain van egy piros kupon, amivel dec. 9-13 között -10% jár a vásárlás végösszegéből .-)))
Skálában a törzsvásárlóknak 20% kedvezményt adnak, ha kitöltenek egy kérdőivet dec. 9. és 31. között.
Debreceni Skála: dec. 7-13-ig minden szabadidőruházat, szabadidő cipő -25%, törzsvásárlóknak +10% kedvezmény. Egyes őszi-téli cuccok 50% engedménnyel vannak.
Debreceni Skála: dec. 7-13-ig minden szabadidőruházat, szabadidő cipő -25%, törzsvásárlóknak +10% kedvezmény. Egyes őszi-téli cuccok 50% engedménnyel vannak.