Nekem nem engedték

" alt="

">
Samidala: én ma felhasználtam rá a kupont. itt elfogadták.
A DM-ben 25% kedvezménnyel kaphatók a karácsonyi csomagok, de ezekre nem használhatod fel a Joker kupont!
Ismi mondta, hogy a Tuppernél év elején sok termék 2010 Ft lesz
intersparba 20% kedvezmény minden legora és duplora
vasárnapig
Paintuci!!
Igen, amennyire én tudom mindenhol lesz!!
Heves, Nógrád, BAZ és Csongrádban tuti
Skála: Dec. 14-20 között minden 10%, karácsonyi és lakásfelszerelési cikkek -25%, törzsvásárlóknak +10%.
Sajnos megrögzött törölközőmániás vagyok, már az unokáimnak is elegendő törölköző van itthon és már majdnem kigyógyultam, de ezzel az sms-sel megint visszaesek...

" alt="

">
Paintuci: nem tudom, Debrecenben lakom, itt lesz, ez tuti.
Minden coopban van ez a tálca akció?
Budaörsi tescoban 2kg Ariel mosópor(vagy 1,5 l Ariel)+500 ml Ariel Prof. folteltávolító+1 l kék Lenor 1499. Kartondobozban van összeállitva
A Coop-ban hétfőtől új akció: 5.000 Ft feletti vásárlás esetén egy tálcát adnak ajándékba. Még nem érkezett meg hozzájuk, nem tudták megmutatni, milyen is lesz...
A Penny Market- ban, Ristorante pizza Egyet fizet kettőt vihetsz akció, 549ft- ért kettő db.
Lehet, hogy valaki szereti, mi még nem ettünk. DE ha meglátnak a dolgozók már kérdés nélkül sorolják az akcióikat.

" alt="

">
Akciós ünnepi mosódiócsomag rengeteg ajándékkal
http://andio.biz/bolt/csomagok/unnepi-mosocsomag/
ja, azt meg elfelejtettem, hogy az eisberg salikhoz karácsonyfadísz van a corában. bővebbet nem tudok, siettem
http://dynamicsport.hu/hir.php?hir=20091130_meglepete
s
Debreceni Cora akció: dec. 11-13 között.
Számítástechnikai eszköz vételárából 20% engedmény. Monitor, laptop, nyomtató, számítógép, stb vásárlásánál.
A Napló újságban van a kupon. Csak azzal érvényes.
www.heineken.hu
8 db sör vásárlása után póló az ajándék.
az eheti Nők Lapja utolsó oldalain van egy piros kupon, amivel dec. 9-13 között -10% jár a vásárlás végösszegéből .-)))
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások