jojó jelentem, ma csak 50 ill. 1000 sikerült

" alt="

">
Nem.Sorsjegyet 8.-ig be kell váltani a babszemeket .
Lehet, hogy csak nekem probléma de, a 15-i sorsolás babszemen vásárolt sorsjegyekre is vonatkozik, vagy csak a bónusz feladatokra sorsolnak ajándékot? Tehát érdemes átvinni sorsjegyet, vagy most kell elkölteni? Írtam már a Nestlének is, de nem válaszoltak.
edussó, nekem a játék elején volt, hogy nem íródtak jóvá a vk-k, írtam emilt, megígérték, hogy nemsokára, aztán kb. 1 hétig nem történt semmi, megint írtam emilt és utána felhívott egy srác és nem tette le addig a telcsit, míg a folyamatos frissítések hatására egyszer csak meg nem jelent nálam is a vk-k értéke. Nem tudom mit hegesztett a háttérben, de valami betöltési hibára fogta, a lényeg, hogy egy emilt sztem megér.
Gratu az üvegjeitekhez!! Valóban szép munka volt! Bocsi,nem akarok "ünnep rontó" lenni,de nekem már nem először fordul elő,hogy nem írják jóvá minden v.k -ot!! Pedig szépen kiválogatva,felragasztva küldöm el!! Van értelme reklamálni?? Bosszús vagyok miatta!!
Én is csak "suttogni merem ", hogy 426 üvegem van

" alt="

">
Ez valóban sok meló! Napi 2x-i ültetés. Ráadásul úgy, hogy a munkahelyemre minden nap hordom a gépemet és ott polcok között bujkálva termelek.
én csak halkan merem "mondani", hogy estére 442 kávém lesz
ez a kávécsomag jó ötlet

" alt="

">
342 üveggel termeltem eddig, ha csak 1%-át küldenék...

" alt="

">
Esetleg a megtermelt kávé mennyiségnek X %.-át megkapnánk.

" alt="

">
Susa! Díjaznám az ötletet!

" alt="

">
Nekem csak a gyorsasági bögrék jöttek össze a játék elején, azon kívül semmi...! De azért még reménykedek! ;-)
A játék végén érdemes lenne sztem megjutalmazni azokat a gurukat, akik 250 üveg kávén felül teljesítettek, de nem nyertek semmit, mert igen sok meló van mögötte, meg lelkesedés, meg kitartás

" alt="

"> Pl egy kávécsomaggal.
De még mindig nem világos,hogy Esmeralda, Jose és a többiek miért vannak a farmunkon. Vagy csak azért vannak, hogy ne legyünk egyedül!?
Saját jólfelfogott érdeked, hogy belépés után ráklikkelj a farm felett az "újdonságok" fülre, ott pedig feketén-fehéren olvashatod a választ:
"... a NESTLÉ úgy döntött, a Kávéfarm a tervezettnél 2 héttel tovább üzemel. Vagyis a kávétermelés megállíthatatlanul folyik tovább, így a játék hivatalosan augusztus 15-én éjfélkor fejeződik be."
v.
palmalive Hozzászólás - 2011. július 29. :: 10:07
Kicsit bővebben az a helyzet, hogy az eredetileg meghirdetett dolgok mennek a maguk helyén és idejében, viszont a farmon lehet 14-éig termelni újabb ajándékokért, amiket később tesznek nyilvánossá.
sada
köszi a "kedves" segítségedet..

" alt="

"> Igen, csak kapálni érek rá a farmon...
Mostanában sok az eső, nem kell locsolni, ezért nem ürül ki a dézsa.

" alt="

">
Néha kiürül, én tegnap töltöttem, de az algoritmusát nem sikerült megfejtenem.
Lehet, hogy bizonyos üvegszám után?
sada, én nem kapálok a farmon, de azért egy buta kérdésem nekem is van: a dézsa már nem ürül ki?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások