331 kispárna, 18 Scrabble, 15 háti táska, 33 fejhallgató, meg még több. Ez nem SI, ez XD.

" alt="

"> Százezret költeni csokira.

" alt="

"> Mi volt a motiváció mondjuk az ötödik után?

" alt="

"> Legyen még több?

" alt="

">
Az Unilevernek meg írni kell több embernek, mert így aztán feneketlen tó lesz az egész játék.
Ez olyan mint egy futóverseny csak valaki a cél előtt 3m-el valaki 30-al áll rendesen a startnál. De minden tiszteletem ennyi zsákot szerezni, végignézni, feltölteni. És jön az, én is... Ja... Csak módjával. Ez már kóros mentális problêma.
Muszáj jelenteni ha a játék hibás... Ez meg már rég nem vádaskodás hanem tények. Irigység??? Mit? Még ha sportszerű lenne esetleg.
EZAZ!
Ha egy ici-picit gondolkodnál is, belátnád, hogy a "nyavalygóknak" igaza van és nem az irigység vezérli őket, hanem az, hogy vannak, akik nem tisztességes úton jutnak a nyereményekhez. Ezáltal hátrányba hozzák azokat, akik súlyos összegeket áldoznak arra, hogy nyerjenek.
Van számodra egy igen rossz hírem: egyre több szervező és lebopnyolító átlátja a rendszer problémáját és szerintem változás jön, aminek sokan nem fognak örülni, DE MÉG TÖBBEN VISZONT IGEN!
Még jó hogy nem a nyavajgók szervezik a játékokat,mert akkor csak azok nyernének.Nem irigykedni hanem csinálni utána!!! Nektek mindíg fáj ha más többet nyer valamiből,de mikor nálatok a foci az tök alap.Nevetséges beteg emberek vannak már itt!!! Ha nem nyertek nézzetek magatokba,talán meglessz a hiba!!!!Kukázzatok,vegyetek aztán vagy nyertek vagy nem.Ez nem webnyeremény hanem WEBIRIGYSÉG oldal!!! 😂😂😂😂😂
pieceofluck,
hát, nem tudom. Én nem érzem reálisnak, hogy valaki 1000 db blokkot találjon, rajta Milka csokival, vagy belVita keksszel...
KicsiGila!
Véleményem szerint aki "nagyban játszik", annak igenis megéri (anyagilag is) indulni ezeken a nyereményjátékokon.. különben miért csinálná évek óta?
Abban viszont teljesen egyetértek veled, hogy ahhoz, hogy esélye legyen valakinek nyerni is valamit, a "normálisnál" picit többet kell vásárolnia. Én a csokis nyereményjátékokra próbáltam jobban odafigyelni tavaly, egyik-másik be is jött... (értsd: a nyeremények összértéke kb. a megvásárolt termékekével volt összemérhető).
Persze a megvásárolt kb. 30 db Milka csoki, 35 üveg Nutella vagy 100 db Kinder Bueno jelentős része a rokonságban lévő gyerekeknél landolt. Szerintem ezért megérte!
Amikor meglátom, hogy egy (olcsó) termék elég egy nyereményjátékhoz, csak fogom a fejem. 😅 Mert pl. lehet, hogy én nem fogyasztom alapból vagy rendszeresen azt a terméket, de a játék kedvéért veszek. Tehát a játék engem ösztönöz a vásárlásra. Viszont csak annyit veszek, amennyit megengedhetek magamnak, tehát így kevesebb az esély a nyerésre is. Aki meg mondjuk nem költ egy forintot sem az adott termékre, hanem szerez valahonnan blokkokat, és nem is nehéz találni pl. milka, Belvita, az szét nyeri magát. 😅 Ezt kellene átgondolni a játékszervezőknek, és bonyolultabb játékokat szervezni.
Csak egy vélemény volt, még mindig nem akarok vitázni. 😇
5.900 párna volt.
Jut is, marad is. Nekem nem hiányzik.
(Szerintem VF-nek sem.

" alt="

"> )
Gondolom ő játszik egy egész csapat nevében, tehát személyenként valószínű nem nyertek 5-nél többet.
Ha nem játszanának 1 termékes blokkok, jobbak lehetnének a játékok.
Igen. Valahogy így volt a megfogalmazás: egy játékos legfeljebb/maximum 5 db napi nyereményt nyerhet.
1 ember 5-öt nyerhetett? Nem emlékszem, mert ezzel nem voltam hajlandó játszani, de az akkor sac/kábé 66 ember elosztva a 331-et. Az elég sok.

" alt="

"> Lehet elég volt csak másik e-mail cím, nem?
Nem vitázni jöttem, csak a Milka kispárna témához/statisztikához 😅 szólnék hozzá:
2szer 5 db kispárnát sikerült nyerni, mert ugye egy ember csak ötöt nyerhetett. Most nem akarok hülyeséget mondani vagy hazudni, de emlékeim szerint kb. háromszor annyi blokkot fel kellett töltenem ennyi nyereményhez, szóval kb. harmincat, és ugye meg is vettem és sajnos meg is ettem annyi csokit, legalábbis a nagy részét én ettem meg. 🙈 Ja, és egy vagy két párna az nem azonnali nyeremény, hanem pótnyertesség volt.
Vágási Feri!
Ha visszanézed az elmúlt évek leltárját, láthatod, hogy mindig ilyen mértékű halmozás megy náluk. Sokan sok nevüket ismerik itt (tuti nem mindet), úgyhogy valós, ebben nem kételkedem.
Megdöbbentő a lista ez tény. Némelyik bicskanyitogató. A Milkás kispárnánál pedig felröhögtem. 😅
Nekem azt hiszem 20 db pályázatom/Milka játék. S egyet sem nyertem egyiken sem. A Győri játék ugyanez. Amit összevásároltam azt egy Anyaotthon kapta itt nálunk (sütik, csokik, kávék stb...)
Nem hiszem, hogy tudnék ennyit áldozni a játékokra (anyagi szempontból sem tehetem meg).
331 Milka kispárna... Ott nyilván megszaladt a klaviatúra, nem?
Bárhogy is, amikor ilyen listákat látok, nekem is elmegy a kedvem a játékoktól. Pláne, ha a lista valós és nincs "kiszínezve"...
Az Unileveres játékokat önmaguk bonyolítják, oda is elment a levél.
Én is annyiszor fogom beírni az első hozzászólásom.
Ja meg azt: remélem abban a családban nincs orvos pl. sebész aki nem fair play módon szerezte diplomáját mert nem feltétlen feküdnék a kése alá, mert még valami bajom esik.
Unilevernek kellene inkább írni, látszódik nagyon CBA Unileveres a lista, némi Sparral.
Nem irigység, mert nem élet ez ennyit rohangálni zsákokért mint egy csöves. Válogatni, töltögetni.
Aztán vagy lesz rá vevő a nyereményre vagy nem. Vagy csak idővel.
ezdedurva-nak nagyon durván igaza van, és jobb volna, ha a hajbókolós gratulációk helyett inkább mások is átlátnák a problémát
Az egyik kedves fórumos társam azonnal elmentette, mert félt, hogy eltűnik a lista és kísérőlevéllel meg lett küldve 17 lebonyolítónak, hogy gondolkozzanak kicsit. Meggyőződésem, hogy lesz változás, mert azzal nincs baj, ha valaki tisztességes pályázatokkal többet nyer, viszont a bevásárló kocsis és pénztáros gyűjtögetésből már elég!!!
sada! Ahányszor törlöd, annyiszor fogom újra beírni, amíg mindenki el nem olvasta./
Fiat500-zal ellentétben én megpróbálkozom itt leírni a véleményem, nem az SI miatt, hanem mert itt az ígéretek szerint nem lesz törölve.
Szóval 1,5 millió forintnyi utalás( hagyjuk ezt a 105.000 Ft-os befektetést, kamu) ez 25 valós, vagy kitalált név számlaszámmal, a számok alapján.
15 Axe táska az 15 telefonszám
331 db semmire nem való Milka kispárnának sem nevezhető minipárna egyértelműen a beteges kategória.
Viszont vannak tényleg vásárlós játékok, ahonnan egy nyereményt sem látok. Vajon miért? Költői a kérdés.
Az a legnagyobb baj a listáddal Ditke, hogy ennek semmi köze a szerencséhez.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások