Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 50 oldal |
Kapott már valaki a vonalkódos Multifilter játékra promolevelet?
Sajnos még nem kaptam meg a cserét,és semmi hírem róla!
Ha,vki megtenné és érdeklődne felőle! Én csak jövő héten tudok időt szakítani rá,előre is köszi.
Ha,vki megtenné és érdeklődne felőle! Én csak jövő héten tudok időt szakítani rá,előre is köszi.
Fárao kaptál már csere m3-as szemüveget? vagy tudsz legalább valamit rola

Én nem a v.kódosra gondoltam,hanem amit sms-ben is lehetett meg postai beküldéssel is.Elvileg MP3 as napszemcsit,meg dartsot,órát,és kamerát sorsoltak.De senki nem nyert?
Andi81: postai vonalkódos beküldéssel 1 pendrive-ot hoznak csütörtökön.
Az a vk beküldős, nem a kuponkódos postai beküldéses.
postai beküldéssel a páromnak egy pendrive ,szombaton hozzák
Ma még mindig csak adategyeztetésre hívtak a multitól napszemüveg ügyben. A férjem már magától mondta az adatokat,a hölgy csak lesett,hogy hhogyan.A férjem közölte vele,hogy eza 6. adategyeztetés,de még nem kaptunk semmit.

Senki nem nyert postai beküldéssel?
Még mi sem kaptuk meg a napszemcsit. Már meg kellett volna,megígérték,hogy utánanéznek.
Van még aki nem kapta a nyereményeit?Én is várok és várok még 4 napszemcsit és 1 órát..
erka70!
Hívd fel a Multi játék vonalát,remélem még él? az elérhetőségekben megtalálod!
Mondd el a panaszod,meg,hogy minden ismerősödé ilyen... ,hibás széria,volt akitől már el is vitték cserére,és te is ki akarod cseréltetni 1 jóra,stb. Biztos intézkednek,nekem is 4 héten belül jöttek érte kb.
A jót még nem kaptam meg. De, arra figyelj,hogy adjanak majd 1 átviteli elismervényt,hogy elviték tőled a napszemcsit!!!
Hívd fel a Multi játék vonalát,remélem még él? az elérhetőségekben megtalálod!
Mondd el a panaszod,meg,hogy minden ismerősödé ilyen... ,hibás széria,volt akitől már el is vitték cserére,és te is ki akarod cseréltetni 1 jóra,stb. Biztos intézkednek,nekem is 4 héten belül jöttek érte kb.
A jót még nem kaptam meg. De, arra figyelj,hogy adjanak majd 1 átviteli elismervényt,hogy elviték tőled a napszemcsit!!!
húha, itt lemaradtam a fejleményekről!
Fáreó
mit tettél, h elvitték a hibás napszemcsit? Az enyémnek is lóg a jobb fülén a hallgatója, kicserélik? Nincs időm visszakeresgélni, lsz írd meg priviben, hol kell intézkedni! köszi!
Fáreó
mit tettél, h elvitték a hibás napszemcsit? Az enyémnek is lóg a jobb fülén a hallgatója, kicserélik? Nincs időm visszakeresgélni, lsz írd meg priviben, hol kell intézkedni! köszi!
van 2 darab mp3as napszeművegem eladásra, vagy elcserélem külön - külön vagy egyben bármire...akit érdekel e mailben irjon.
jajj én postán nyertem az volt a lényeg smsben csak a malbival egy mp3!!
szioka minenki én tegnap kaptam a futár cégtől az értesítést hogy pénteken hozzák az órát
Kiváncsi vagyok mikor kapjuk meg a multitól az MP3 napszemcsit,,amit jul 1. én nyertem.Három hete telóztunk,hogy mi van,azt mondta a hölgy,ha két héten bellül nem jön meg,szóljunk,azóta semmi,újra telefon.Persze más hívott vissza,aki megint nem tudott semmit,felírta,két hét alatt utánanéz,ha addig sem jön újra telefonáljunk.Hát egy kicsit már unom.Főleg.ha hibásat küldenek majd

postán nyert vki? vagy értesítettek már vkit?
Na,elvitték ma a rossz füleses mp3 napszemcsit.
Adtak 1 átvételi elismervényt,amit alá kellett írni.
Hogy mikor hozzák a cserét? Azt nem tudta megmondani,mert ő "csak 1 futár".
Ja,és a Marbi nyereményt is ugyanez hozta,1x-re.
Adtak 1 átvételi elismervényt,amit alá kellett írni.
Hogy mikor hozzák a cserét? Azt nem tudta megmondani,mert ő "csak 1 futár".
Ja,és a Marbi nyereményt is ugyanez hozta,1x-re.milyen töltő???
nekem csak USB csatlakozó van hozzá,azzal töltöttem a PC-ről.
És a fülese a rossz,jobb old. törött.
nekem csak USB csatlakozó van hozzá,azzal töltöttem a PC-ről.
És a fülese a rossz,jobb old. törött.