// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 110 oldal |
Ui: 35 lakás/lépcsőház
Totál kívülálló vagyok, de nekem nagyon böki a csőrömet, hogy emelet/ajtót hiányoltok, az én anyukám Újpalotán egy iszonyat hosszú utca egyik nagyon hosszú panelházában lakik (kb. 35 lakás) és soha de soha nem írtam privát levélre emeletet, csak házszámotmégis mindig megkapta... nem hiszitek el, hogy a postás képes elolvasni és egyeztetni a borítékon és a ládán álló nevet?
Paintuci
Direkt nem írtam ki házszámot, de nem 15
Direkt nem írtam ki házszámot, de nem 15
Jó ennél a Csillánál mi a házszám?
Paintuci
Lehet ezt most mi néztük be. Én is visszakerestem, nekem is oldalkosár 15 de Csilla címe nem ez. Nyáron valószínű mi mindketten ugyanabba futottunk bele és te is ahogy én is rögtön ahogy megláttad az oldalkosár utcát nem is gondolkodtál tovább hogy más is lehet.
Lehet ezt most mi néztük be. Én is visszakerestem, nekem is oldalkosár 15 de Csilla címe nem ez. Nyáron valószínű mi mindketten ugyanabba futottunk bele és te is ahogy én is rögtön ahogy megláttad az oldalkosár utcát nem is gondolkodtál tovább hogy más is lehet.
Előkerestem: 25db Galgon csere... Oldalkosár utca 15... Balázs Ágnes...
email: csillag2515@freemail.hu
Jó sokan laknak ott fórumosok... " alt=""> Úgye Csilla?
De látom fejlődsz mert vannak akik megkapják a cserét...
email: csillag2515@freemail.hu
Jó sokan laknak ott fórumosok... " alt=""> Úgye Csilla?
De látom fejlődsz mert vannak akik megkapják a cserét...
cilla van gyereked? 1-2? Kislány, kisfiú? Egészséges? Melyik banknál van folyószámlád? Jól gondolt meg mit mondasz, ebből én levágom ki vagy... ha ártatlan Oldalkosár utcai lakos, komolyan veszek tőled riska vkódot...
Ezt írtam most Cillanak:
Szia Csilla!
Végignéztem a levelezéseim veled és a másik oldalkosár utcai cserepartnerrel.
Nem tudom, hogy én néztem-e be valamit, de mikor elküldted a címed rögtön beugrott az a másik.
Visszakerestem ez a cím vol emelet ajtó nélkül.
Nem állítom, hogy te voltál én csak azt mondom hogy erről a címről én nem kaptam meg cserét, ahogy más sem a fórumon.
Úgyis a hírhedt utcában laksz, lehet meg kellene már nézned ki az a Csemer Borbála illetve Kovács Zoltán aki erre a címre kér csere dolgokat de küldeni nem küldenek semmit.
Elnézést kérek én nem gyanúsítani akartalak de a címegyezésből szerintem sokan ezt vonták volna le.
További sikeres cseréket kívánok!
Ezt a levelet kirakom fórumra is!
Erzsi
Szia Csilla!
Végignéztem a levelezéseim veled és a másik oldalkosár utcai cserepartnerrel.
Nem tudom, hogy én néztem-e be valamit, de mikor elküldted a címed rögtön beugrott az a másik.
Visszakerestem ez a cím vol emelet ajtó nélkül.
Nem állítom, hogy te voltál én csak azt mondom hogy erről a címről én nem kaptam meg cserét, ahogy más sem a fórumon.
Úgyis a hírhedt utcában laksz, lehet meg kellene már nézned ki az a Csemer Borbála illetve Kovács Zoltán aki erre a címre kér csere dolgokat de küldeni nem küldenek semmit.
Elnézést kérek én nem gyanúsítani akartalak de a címegyezésből szerintem sokan ezt vonták volna le.
További sikeres cseréket kívánok!
Ezt a levelet kirakom fórumra is!
Erzsi
Cca fél km (473 m) hosszú utca, tele panelokkal:
http://goo.gl/maps/tK8Jv
Lakhat itt pár száz család, 1-2 ezer ember.
http://goo.gl/maps/tK8Jv
Lakhat itt pár száz család, 1-2 ezer ember.
Még mindig nem tudjuk, hogy Oldalkosár u. hány szám és ki mit értett félre, ha félreétett. De most már én is megnéztem a googlemaps-et.
15. szám tényleg 4emeletes. És sok más 4emeletes is van, szinte csak az a környéken, de van az utcában még 3 db 10emeletes ház is, meg valami ovi-suliféle, meg földszintes boltok, fa, fű, bokor, biztos kutyakaki is. " alt="">
15. szám tényleg 4emeletes. És sok más 4emeletes is van, szinte csak az a környéken, de van az utcában még 3 db 10emeletes ház is, meg valami ovi-suliféle, meg földszintes boltok, fa, fű, bokor, biztos kutyakaki is. " alt="">
minszi!
Én is csak olvasom,mert nem érint,de azért bosszant.
Én is csak olvasom,mert nem érint,de azért bosszant.
Én csak olvasom, de én az én bizalmamért meg kell szenvedni " alt="">
Könnyen megnézhető : https://maps.google.hu/
vargaerzsi83
Szeretnélek megkérni arra,hogy nézd meg az emailedet amiben elküldtem neked a címemet!
És hogyha még mindíg úgy gondolod hogy én,más címet adtam neked mint a többi cserepartneremnek és hogy nem irtam emeletet és ajtót akkor szivesen bemásolom ide a levelezésünket!!
Természetesen akkor kifog derülni,hogy egy NAGY HAZUDÓS VAGY!!!!
Miért nem válaszolok a leveledre,egy azért mert én dolgozom és nemérek rá egésznap itt csetelni.
És nem értem hogy míért olyan hihetetlen,hogy valahol elfogy 70-80 doboz tej?
Nálunk november közepétől lehetet kapni a tesco és a coop üzletekben.
És természetesen még mindíg van 55 db riska kódom blokkal cserére,mert azért egy páran bepróbálkoztak ezen az oldalon átverni.
De ha valaki szeretné szivesen lefotózom és elküldömneki a képet.
Ja és a környékünkön nincs 4 emeletes,és én 10 emeletesben lakom!
És a továbbiakban nem szeretném commentelni ezt a kavarást vargaerzsi83 részéről!
Azért ha nem boldogulsz az emailel,akkor szivesen bemásolom hogy mindenki lássa hogy neked márpedig stimmel a cím!!!
A cserepartnereimnek meg köszönöm a pozitív hozzászólásokat,jó és nagycserencse töltse ki az évet számukra. " alt="">
Szeretnélek megkérni arra,hogy nézd meg az emailedet amiben elküldtem neked a címemet!
És hogyha még mindíg úgy gondolod hogy én,más címet adtam neked mint a többi cserepartneremnek és hogy nem irtam emeletet és ajtót akkor szivesen bemásolom ide a levelezésünket!!
Természetesen akkor kifog derülni,hogy egy NAGY HAZUDÓS VAGY!!!!
Miért nem válaszolok a leveledre,egy azért mert én dolgozom és nemérek rá egésznap itt csetelni.
És nem értem hogy míért olyan hihetetlen,hogy valahol elfogy 70-80 doboz tej?
Nálunk november közepétől lehetet kapni a tesco és a coop üzletekben.
És természetesen még mindíg van 55 db riska kódom blokkal cserére,mert azért egy páran bepróbálkoztak ezen az oldalon átverni.
De ha valaki szeretné szivesen lefotózom és elküldömneki a képet.
Ja és a környékünkön nincs 4 emeletes,és én 10 emeletesben lakom!
És a továbbiakban nem szeretném commentelni ezt a kavarást vargaerzsi83 részéről!
Azért ha nem boldogulsz az emailel,akkor szivesen bemásolom hogy mindenki lássa hogy neked márpedig stimmel a cím!!!
A cserepartnereimnek meg köszönöm a pozitív hozzászólásokat,jó és nagycserencse töltse ki az évet számukra. " alt="">
Judit67, ahogy írtam is nekem a házszám is stimmelt. Mióta megírtam neki, hogy tudom ki nem is válaszol egy levelemre sem. Sztem egyértelmű. Oldakosár utcából lehetnek többen, de ha itt írjátok hogy azok 4 emeletes házak akkor miért nem ad meg emelet/ajtót???
Sziasztok!
Tegnap csak beleolvastam a hozzászólásokba. Én nem régóta csere-berélek, s ritkán írok ide. Említve lett az Oldalkosár utca. Sztem, abban az utcában nem egy házszám van. Korábban én is írtam ide a fekete listára, de az nem Csilla volt, hanem Zoltán, aki szintén az Oldalkosár utcanevet adta meg.
Nekem van egy cserepartnerem, aki Csilla, az Oldalkosár utcában lakik, akivel mélben egyeztettünk, s rendre a mai napon meg is érkezett a cseretermék." alt="">
Van, aki nem tudja a megígért időben küldeni, de mélben jelzi az okát, s a várható postázás idejét.
Tegnap csak beleolvastam a hozzászólásokba. Én nem régóta csere-berélek, s ritkán írok ide. Említve lett az Oldalkosár utca. Sztem, abban az utcában nem egy házszám van. Korábban én is írtam ide a fekete listára, de az nem Csilla volt, hanem Zoltán, aki szintén az Oldalkosár utcanevet adta meg.
Nekem van egy cserepartnerem, aki Csilla, az Oldalkosár utcában lakik, akivel mélben egyeztettünk, s rendre a mai napon meg is érkezett a cseretermék." alt="">
Van, aki nem tudja a megígért időben küldeni, de mélben jelzi az okát, s a várható postázás idejét.
A csalán most nem szárad, mert nincs is. " alt=""> Kankalin az van már kb. nov. vége óta virágzik! " alt=""> Az sem szárad! " alt=""> Ja, és jönnek a játcintjaim is... " alt="">
" alt="">
szigiagi,
látom, rendesen kiakadtál. " alt=""> A csalán nem szárad odakinn, ugye? " alt="">
látom, rendesen kiakadtál. " alt=""> A csalán nem szárad odakinn, ugye? " alt="">
Almyd! Tudom, nem ismerlek, ezért ne is írjak hozzá a dolgokhoz... de nem Te fogod megmondani, hogy mihez írjak itt hozzá. Akiről szó van, őt évek óta ismerem cserék kapcsán innen, és bőven inkább neki hiszek, mint Neked. És bár mondom, nem ismerlek, már mégis úgy érzem, hogy igen... a hozzászólásaidból, abból hogyan viszonyultál korábban is itt a feketelistában máshoz. Ott is inkább neki hittem, mint Neked.
És megértem most a cserepartnered hozzáállását (és itt most NEM az Oldalkosár utcai lakóról van szó Hódmezővásárhelyről! ), asszem én is ezt tettem volna a helyében, ha nem ismerlek. Mivel Te azt írtad feladtad elsőbbséggel, viszont Te ajánlottan kéred, akkor megvárom, amíg megkapom. És úgy néz ki, jól is tette, hogy várt. Mert várhatott volna...
Azért az felettébb érdekes, hogy mástól elvárod, hogy ajánlottan postázzon, de neked eszed ágában sem jut úgy küldeni, csak azért, mert a másik fél nem kérte... hol itt kölcsönösség??? Ha ő úgy küldi, akkor én is. NEM? Vagy én vagyok a hülye maradi??
Tudom, hogy van élet a wny-en kívül is... de olvasni szoktam, mint ahogy a híreket is meghallgatja, elolvassa az ember.
És ha annyira piti kis kuponok, akkor mire ez a felhajtás? Írhattad volna a felajánlásokba is... Ha annyi van belőle (amit nem is tudok, hogy lehet rakatszám szerezni... sok embernek ezek nem piti kuponok), akkor nekem is küldhetnél párat ajánlottan, esetleg tértivel hozzá, ha megérkezik, elutalom a postadíjat és a boríték árát! Azt biztos nem tudnám letagadni, hogy átvettem... Neked úgyis van rakatszám ebből a kuponból... Bezzeg, amikor én kerestem 1, azaz 1 db-ot dec. közepén, akkor nem jelentkeztél... az gondolom, nem lett volna biznisz... pedig nekem több mint 1000 Ft-ot jelentett volna pénzben....
Egyébként meg sadánál a pont: 2014. január 15. :: 06:05
És ha nem tetszik a rendszer, akkor lehet továbbállni, van élet a wny-en kívül is... ugye...
És megértem most a cserepartnered hozzáállását (és itt most NEM az Oldalkosár utcai lakóról van szó Hódmezővásárhelyről! ), asszem én is ezt tettem volna a helyében, ha nem ismerlek. Mivel Te azt írtad feladtad elsőbbséggel, viszont Te ajánlottan kéred, akkor megvárom, amíg megkapom. És úgy néz ki, jól is tette, hogy várt. Mert várhatott volna...
Azért az felettébb érdekes, hogy mástól elvárod, hogy ajánlottan postázzon, de neked eszed ágában sem jut úgy küldeni, csak azért, mert a másik fél nem kérte... hol itt kölcsönösség??? Ha ő úgy küldi, akkor én is. NEM? Vagy én vagyok a hülye maradi??
Tudom, hogy van élet a wny-en kívül is... de olvasni szoktam, mint ahogy a híreket is meghallgatja, elolvassa az ember.
És ha annyira piti kis kuponok, akkor mire ez a felhajtás? Írhattad volna a felajánlásokba is... Ha annyi van belőle (amit nem is tudok, hogy lehet rakatszám szerezni... sok embernek ezek nem piti kuponok), akkor nekem is küldhetnél párat ajánlottan, esetleg tértivel hozzá, ha megérkezik, elutalom a postadíjat és a boríték árát! Azt biztos nem tudnám letagadni, hogy átvettem... Neked úgyis van rakatszám ebből a kuponból... Bezzeg, amikor én kerestem 1, azaz 1 db-ot dec. közepén, akkor nem jelentkeztél... az gondolom, nem lett volna biznisz... pedig nekem több mint 1000 Ft-ot jelentett volna pénzben....
Egyébként meg sadánál a pont: 2014. január 15. :: 06:05
És ha nem tetszik a rendszer, akkor lehet továbbállni, van élet a wny-en kívül is... ugye...