Sziasztok!
Üjjőre minden bizonnyal holnap megy a futár, de előtte biztosan hívni fog!
Futárka
Futárka,ahogy kérted,beírom a nickem:78kata!
Köszi szépen,hogy utánanézel!
kedves futárka
ma egésznap itthon vagyok köszönöm a segitséged.
megy ez nekem korán reggel!
lahat=lehet
Sziasztok!
Futár, Futárka!
Lahat tudni, hogy Üllőre mikor jut el a futár?
Köszi
Igen,a netes lista csúszik valóban,mert még nem vagyok rajta a listán,de már itt is van a Knorr tál.
Ok, rendben, köszi a választ

Szia Gida3310!
Egyébként a legvalószínűbb az, amit a fórumosok is írtak korábban, lehet, hogy a netes lista kicsit csúszik időben. (Amíg feltöltik, pofásítják, stb.) Nekünk viszont gyorsan meg kell kapnunk egy egyszerű táblázatban, hogy elkezdhessük a melót.)
futár
Kedves Gida3310!
Ezt pontosan én sem tudom, bár pénteken "meglógtam" a munka elől egy kitűnő fogorvosi kezelés kedvéért, így azt a listát még nem láttam, amit nekünk küldte. Szóval ma arról beszéltem, hogy elvileg u.azt alistát kapjuk. A lényeg, hogy a netes listát tudtam csak megnézni. De ami sokkal fontosabb, hogy megkaptátok az ajikat!
futár
Ide is megjöttek a családba a tálak meg a barátnős ajándékok is. Nagyon rugalmas futár volt, köszi!!
Kedves futár!
Hát nem tudom mi történt, de tegnap megérkezett mindkét névre a sütőtál. Hogy lehet hogy nincsenek a listátokon és mégis kaptak?
Szerintem a ti listátok biztos hogy nem ugyanaz mint a netes lista, mert ott egyik név sem szerepel a sütőtál nyertesek között.
Kedves Ptune!
Tegnap elcsíptem a futit, ha hétfőre meg tudtok állapodni az időpontban, akkor ok. Ha nem vagy napközben a megadott címen, adj nekem egy olyan időintervallumot, amikor azon tutira elér. Ha napközben dolgozol, adhatsz más címet is. Lényeg, hogy találkozz a futival is, meg a tállal is!

szia 78kata,
küldöm!
futár
Kedves Gida3310!
A mi listánkon ugyanazok szerepelnek, amit a neten láthatsz. (http://www.rafineria.hu/index.php?page=receptbaratno
k) Azon Papp Kornélt látok, Papp Péternét sajna nem. Azért még kérdezheted az Unilevert, hogy hátha vmi technikai oka volt, ha meg más, akkor legalább tudni fogod miért. (Esetleg csináljatok gyorsan egy fordított beküldést.)
futár
Kedves Marcsi-35,
Őszintén örülök!
futár
Köszi a válaszokat. Remélem sikerülni fog nekem is.
Anni74
Katt a linkre, kicsinyítsd 100 /-ra és már láthatod is, milyen legyen a pályázatod.
http://www.rafineria.hu/download/rafineria_szorol
ap.pdf
Ilyen szórólapok vannak néhány boltban, én Miskolcon egy boltban láttam, a lényeg, saját lapra is írhatod, de külön-külön legyenek a barátnők adatai, a vk-ok, a recept, stb. stb., annyi, mint amennyit a linken látsz.
Fontos, hogy ha bérházban laksz, akkor emelet és ajtó, ha ikerház, akkor A, B, akármi.
A receptbe írd bele, hogy a knorr rafin belül melyik ízt használtad.
Anni74! Én hajszál pontosan ugyanígy csináltam, mint Te, és érvényesek lettek a beküldött pályázatok.
Sziasztok!
Én egy lapra írtam a receptet, alá az én adataimat, alá pedig a akinek ajánlom a recit. Akkor ez így nem jó? Írjam újra? A vonalkódokat nem jó, ha csak mellé teszem, fel kell ragasztani egy másik lapra? Bocs a sok kérdésért, de nem szeretném elrontani.
évike! ha nem probléma, kérnék szépen!

köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások