Mi a valósagtól elrugaszkodott ?
Nem jársz gyakran COOP-ba.... Itt kb. mindegyikbe ráérnek beszélgetni-nézelődni....
De TESCO-ba is, simán....
ALDI, LIDL ott nem jellemző... De így is veszik fel. Nem pénztáros, hanem mindenes.... Polcot tölt, péksütit süt, stb.
Ha valóban dolgoztál lidlbe nem tennél ilyen valóságtól elraguszkodott kijelentést
Az 50x blokkolás pedig nálam nem egyszerre történt (bár olyan is volt, hogy szóltam az üzletvezetőnek, hogy nyisson nekem egy kasszát, mert egyesével akarok blokkoltatni pl. egy karton milka waffelinit. Simán nyitottak amúgy! Ellenkezés nélkül....) és legtöbbször nem is egy boltban... Nagyvárosokban ez simán meg lehet csinálni.
Nem sok boltba láttam/azaz egybe se/ lődőrögni dolgozót..
Tudod az ára amit flegma belb.. l a kosárba nem a saját lábán megy a polcra
" alt="
">
Köszi.
Lidl-ben dolgoztam miután nyitottak, nekem nem volt vele gondom.
Sőt! Voltak "hozzám" visszajaró vevők....
Én tudom milyen a másik oldalon, ez nem kreténség! Aki nem bírja ne menjen oda dolgozni.... Sajnálni akkor sem fogom őket!
Ott valóban nem.
De pl. a COOP-ban igen...
Hát azzal egyetértek, hogy jobb lenne ha lenne összeghatár és/vagy mondjuk sajat márka termék kellene, hogy legyen benne...
Na, de akkor is azért van ott, hogy behúzza a termékeket, visszaadjon, stb.
Én nem sajnálom! Így is - úgy is ott ül amíg lejár a munkaideje...
Be állitanálak pár napra az aldiba .. biztos nem tolnál ilyen fullba a kretént....
Estére azt se tudnád melyik bolygón vagy...
anyoka
Az Aldiban nem látsz lődörgő dolgozót.
Még nem vettem észre, hogy nem tetszene a pénztárosoknak a külön blokkoltatás (sőt! meg kell jegyeznem, vannak nagyon kedves, türelmes pénztárosok), csak nekem olyan kellemetlen érzés, de ez lehet inkább az utánam lévő vásárlók miatt. 😅
Amúgy Aldiba csak ritkán járok, általánosságban írtam.
És nem tudom, mennyit keres egy pénztáros, de ahogy egy-egy vásárló viselkedik (fölényesen, kihaénnem stílusban, stb.), biztos megérdemlik azt a pénzt.
anyoka
Értem, amit írsz. De szerinted TÉNYLEG normális az, hogy valaki mondjuk NAPI 50X blokkol egy játék kedvéért?! (Na jó, vélhetőleg azért nem egy helyen). És mindez csak a játék + szervezők generálta "forgalom"-növekedés. Csak Ft-ban ugyanannyi, időben úgy 10x több... nyilván nem mindenki csinálja, de magyarok vagyunk, szeretjük a kiskapukat.
És igenis megvédeném a pénztárosokat, árufeltöltőket, stb. Tuti, hogy megdolgoznak a magas (?) fizujukért!
pieceofluck Igen, a lottón az öt találatra az esély 1 : 43.949.268 gyakorlatilag nulla. Szokták mondani, "A lottó a hülyék adója"
Basszus azért nekik ez a dolguk!!!
Szerintem meg inkább legyen dolga és csinálja, minthogy dolog nélkül ődölög, elég sokat megkeres egy ALDI pénztáros!
Meg attól, hogy 3 felé fizetsz neki nem lesz plusz munka! Ha egybe fizeted ki is lehúzza, amennyit adsz beüti, a gép kiírja a visszajarót....
Miért kellene őket sajnálni ?
Johnny-X, egyetértek.
Lehetne 5-10ezer a limit, és mondjuk még az, hogy ebben legyen két saját márkás termék. Azért majd minden áruháznak van saját márkás terméke. Ha már egy üzletlánc saját játéka, miért ne lehetne kitétel?
És igen, szegény pénztárosok. Én már akkor is kellemetlenül érzem magam, ha 3szor blokkoltatok, és nem ugyanarra a játékra, hanem általában felkészülök előre, ha esetleg nyerek, és be kell küldeni postán, ne legyen ugyanazon a blokkon más játszós termék. Kivéve Screvos játék, mert ugye azt csak fotózni kell.
Nekem inkább az átgondolatlansággal / szervezetlenséggel / felkészületlenséggel van gondom. 30 milla az össznyeremény. Vélhetőleg n x 10.000 ember fog vele játszani. Igen, akár úgy, hogy 5x áll be a sorba, és vesz egy-egy zsömlét, mert nincs alsó limit. A 150+ ALDI-ban dolgozó 1000+ kasszást szívatja a szervező csapat. Épp úgy, mint tavaly...
robbe77, anyoka
Ellenőrzéshez az ALDI is blokk fotót kér. Az idei játékról nekem sincs túl sok infóm, de tuti, hogy ellenőrzik. (Azt, hogy csak pár pötyögéssel, valami központi adatbázisból, vagy iszonyú erőfeszítés árán, passz).
* bocsi 90 számból 1 játékmezővel 😅
A lottón és a blokkos/kódos nyereményjáték szerintem nem egy kategória.
Sokkal több esélyt látok benne, hogy eltaláljam a napi/heti nyerőidőpontot, akár 1 blokkal is, mint abban, hogy 90 számból 1 blokkal eltaláljak akár 4 számot is, telitalálatról nem is beszélve.
Bár nem szerettem, de matek órán tanultunk valószínűségszámítást, talán épp a lottó is volt téma.
Saját tapasztalatom: csak saját blokkokkal játszom, és sajnos, nem vásárolhatok annyit, amennyit szeretnék, mégis többet nyertem így életem során, mint lottóval. Igaz, ma már csak ritkán lottózom, régen többet játszottam.
Értem, köszönöm. Akkor ezek szerint ez még nem lesz általános, pedig üdvözítő lenne. Ma reggel is a Tesco önkiszolgálója volt csak nyitva és szó szerint nagyítóval kellett kisilabizálnom a blokkadatokat, annyira halvány volt. Ha ezt fotózni kellene, el se fogadnák.
" alt="
">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások