Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 232 oldal |
én még semmit sem nyertem...
lindababa.
" alt="
">

Hadd irigykedjen, akinek ahhoz van kedve.
Lindababa!
Csssss!
" alt="
"> halkabban
Csssss!

Nekem 5 pen
" alt="
">

TH: Igen! Én az elsőt sms-ben nyertem még az első nap. Aznap a neten sikerült anyum nevével még 2 pen. Azóta csak az anyum neve a szerencsés neten, sms-sel nem is próbálkozom.
Sok szerencsét Neked!
" alt="
">
Sok szerencsét Neked!

Aki nyert már, annak a Megállni tilos elküldésével sikerült? Én csak a kórházból kikerülve kezdtem el játszani 1-jén...de még semmi siker
" alt="
">

Ezek szerint én is maradok csendben 4 pen és egy nike után.
Hú... akkor én is húzzam meg magam 2 pen és egy utalvány után?

Lola , Anaksunamun,
Azt olvastam az Snickers oldalán, ha nyersz , kiszállsz.
Másodszor olvasom a nevedet a nyertesek közt
Ilyen telhetetlen vagy?
Azt olvastam az Snickers oldalán, ha nyersz , kiszállsz.
Másodszor olvasom a nevedet a nyertesek közt
Ilyen telhetetlen vagy?
Lukas marad a lista.
köszi
Viki
tegnap láttam olyat, aszem odaírta a név helyére, hogy sms és ??
tegnap láttam olyat, aszem odaírta a név helyére, hogy sms és ??
Ha valaki mobilon nyer és nincs a neten regizve azt hogy írja ki a nyerteslistára?
" alt="
"> Vagy mobilon már nem is lehet nyerni.

köszi! megnyugodtam....
igen
" alt="
">

aha...ha viszont a mobilomon küldözgetném be a kódot, akkor meg lemenne a normál sms ára?
Nem von le semmit se
" alt="
">
1 percenként újra játszhatsz,ez egy ingyenes játék
" alt="
">

1 percenként újra játszhatsz,ez egy ingyenes játék

sziasztok
valaki világosítson fel légyszi, hogy hogyan lehet máshogy játszani, mint sms-ben? Mármint regisztráltam és beírogatom a megállni tilos kódot a weboldalon, nyomom a "snickers"-t...és újra írom a kódot ...és újra...ilyenkor minden próbálkozáskor elmegy a mobilomról az sms, nem?
Vagy csak fél óránként és a fél órán belül ingyen játszom? Bocs, ha nagyon marhaságot kérdezek...
valaki világosítson fel légyszi, hogy hogyan lehet máshogy játszani, mint sms-ben? Mármint regisztráltam és beírogatom a megállni tilos kódot a weboldalon, nyomom a "snickers"-t...és újra írom a kódot ...és újra...ilyenkor minden próbálkozáskor elmegy a mobilomról az sms, nem?
Vagy csak fél óránként és a fél órán belül ingyen játszom? Bocs, ha nagyon marhaságot kérdezek...