Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 69 oldal |
10 db kódot szeretnék, valaki nem tud megszánni, végre szeretnék egy egérpadot, mert a múltkor ahogy elfogyott, azt gondoltam, úgyse töltik újra már, és ellőttem karkötőre a krediteket...Cserére lenne természetesen.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
krysztasz
Nem értem, hogy adhat ki a cba ilyen körlevelet, mikor a Balatonszeletnek meg más van a játékszabályába.
Nem értem, hogy adhat ki a cba ilyen körlevelet, mikor a Balatonszeletnek meg más van a játékszabályába.

zsanett25
Nem képesek a játékot szervezők vagy a cégek felmérni, hogy mekkora érdeklődés kísérhet egy-egy játékot?? Hihetetlen. Ok, hogy némelyik ajándék elég drága, de meg is kérik az árát a csokikkal, nem 10 csokit kell összegyűjteni hozzájuk... Arról nem is beszélve, hogy nem először van játékuk, ezek a nyerőjátékok nem fél éve kezdődtek, hgoy még nem volt idő felnőni hozzájuk...
Nem képesek a játékot szervezők vagy a cégek felmérni, hogy mekkora érdeklődés kísérhet egy-egy játékot?? Hihetetlen. Ok, hogy némelyik ajándék elég drága, de meg is kérik az árát a csokikkal, nem 10 csokit kell összegyűjteni hozzájuk... Arról nem is beszélve, hogy nem először van játékuk, ezek a nyerőjátékok nem fél éve kezdődtek, hgoy még nem volt idő felnőni hozzájuk...
krysztasz
ez a bolt Pápán van.
direkt összegyűjtöttem, mert vidéki vagyok, hogy egyben beváltom. Nem megyünk minden nap.
Nem fogom ennyiben hagyni a dolgot, mert én tudtam, hogy igazam van. A hölgynek is mondtam, de ő meg a maga papírját mutatta. Írni fogok a CBA-nak is és a Balatonszeletnek is.
krysztasz Hozzászólás - 2007. október 20. :: 17:36
zsanett25
érdekes. Ha közel van a bolt, akkor ennyi erővel te is vihetsz nekik egy körlevelet, egy hivatalos játékszabályt, hogy kód nélkül is érvényes a csokipapír... De írj a balatonnak, habár, már nemsokára vége a játéknak, de ha tényleg tévedés, márpedig annak kell lennie, egy telefonjukba kerül, hogy továbbra is elégedett vevő maradj. (Vagy ez az a cba, ahol pár napja 2 csokipapírt nem akartak beváltani?)
zsanett25 Hozzászólás - 2007. október 20. :: 17:09
CBA
megint negatív!!!!!
Nem váltották be a nyerős balatonszelet csokipapírjaim, mert nem volt rajta kód.
A hivatalos játékszabály szerint kivágtam a kódot. A pénztáros csaj pedig egy körlevelet mutatott, amiben az volt írva, hogy csak a kódos papírt fogadhatják el.
ez a bolt Pápán van.
direkt összegyűjtöttem, mert vidéki vagyok, hogy egyben beváltom. Nem megyünk minden nap.
Nem fogom ennyiben hagyni a dolgot, mert én tudtam, hogy igazam van. A hölgynek is mondtam, de ő meg a maga papírját mutatta. Írni fogok a CBA-nak is és a Balatonszeletnek is.
krysztasz Hozzászólás - 2007. október 20. :: 17:36
zsanett25
érdekes. Ha közel van a bolt, akkor ennyi erővel te is vihetsz nekik egy körlevelet, egy hivatalos játékszabályt, hogy kód nélkül is érvényes a csokipapír... De írj a balatonnak, habár, már nemsokára vége a játéknak, de ha tényleg tévedés, márpedig annak kell lennie, egy telefonjukba kerül, hogy továbbra is elégedett vevő maradj. (Vagy ez az a cba, ahol pár napja 2 csokipapírt nem akartak beváltani?)
zsanett25 Hozzászólás - 2007. október 20. :: 17:09
CBA
megint negatív!!!!!
Nem váltották be a nyerős balatonszelet csokipapírjaim, mert nem volt rajta kód.
A hivatalos játékszabály szerint kivágtam a kódot. A pénztáros csaj pedig egy körlevelet mutatott, amiben az volt írva, hogy csak a kódos papírt fogadhatják el.
1370 kredit cserére vár
persanya: nem tudom miről beszélsz nekem nagyon tetszik, szerintem szuper. Bár ízlések és pofonok. Van aki azt írta a cocco törölközőre is hogy nem nagy szám, szerintem pedig szuper! Dehát vannak emberek akiknek semmi sem jó. 

persanya,
írtam.
írtam.

kérhetem?
Liptonon egy segítőm jóvoltából, felajánlok 2 db Balaton szelet kódot az első jelentkezőnek.
Mit szóltok a bugyi minőségéhez?!
Jól lejáratták magukat, egy vacak sz...
Jól lejáratták magukat, egy vacak sz...
Van 3 Balatonom, ha még érdekel vkit. Ramat szeretnék érte.
Balaton kódok elkeltek!
2 Balaton szelet kódot felajánlok! Az 1. jelentkező kapja!
2700 kredit cserére vár
gerekati, marycsiga nagyon szépen köszönöm!

dundibongo, küldtem
sürgősen keresek 3 db balaton kódot, kölcsönbe, vagy cserére, van milka, rama
Elkelt a Balaton.
Kell még valakinek Balaton kód? Van 5 db vmiért cserébe(Rama, milka, stb.).
Tibiii: Jól olvastad ki. Nekem engedte a bugyit meg az apróbb dolgokat. Nekem így 35 pontom maradt. Bögrét nem tudom engedi-e mert azt nem vettem, de a kártyaolvasó az le van védve arra jöttünk rá. Azt nem engedi.