megint Fórumos nyertes,gratu!

" alt="

">
Cirbolya: versenyezzünk, ki tudja a legkövérebbre hízatni a mikulást=)
okéka, köszike. colát sem iszom, de elhiszem

" alt="

">
Hehe. Kipróbáltam, mi van, ha nem rohangászok a szarvassal az édesség után, hanem csak tekerek a bicajjal. K.csög Mikulás 215kg-ra hízta magát, és -12 pontom lett.

" alt="

"> Meg arra voltam még kíváncsi, milyen, ha a szarvassal az ölében lövi ki a Mikulást a kémény, de úgy nem bírta a lökhajtás.

" alt="

"> Viszont elég pajzánul rúgkapált Rudolffal a tetején.

" alt="

">
A végén pont, nem kérdőjel...

" alt="

">
Anasunakmun: mivel itt ennél a játéknál a reginél kérték a számod, és úgy lépsz be, hogy szám és jelszó.... ezért ha nagyot nyersz azon hívnak.
A coca is a reginél kéri a számot ezért ha beváltasz feldoboxot azon tud hivogatni, hogy hova is küldje?
Ez nem pénzes játék ellentétben azzal az alattomos játékkal ahol I-phonet lehet nyerni, na azzal vigyázni kell!
oké, csak én abban soha nem játszottam. (meg ha lesz kódfeltöltés nem fogok játszani, mert nem iszom pepsit)
A pepsi mindig telefonszámot is kér a regihez. Ez az előző játékoknál is így volt.
értem, köszi.

" alt="

"> csak megrémültem, hogy netán azért kellett nekik, mert ahányszor játszom, akkor az pénzbe kerül és levonják a számlámról. kösz a megnyugtatást.
Anaksunamun: sok helyen kérik a telefonszámot regizéskor, nincs ezzel gond. Biztos azon értesítenek ha nyersz fődíjat , vagy a Pepsi futár is azon ér el mikor viheti a plüsst.
Csak azt kérdeztem még délelőtt, hogy minek kell nekik a telefonszámom, Paintuci meg így válaszolt, amit mondanom sem kell, nem értek. Csak hülyén reagált le minden.
Anaksunamun : most mi a problémád?

" alt="

">
Paintuci: de van értelme, h tudják a számom? soha nem láttam olyan oldalt, ahol ez alapján kellett belépni.
Anasunakmun: Mivel regiztél, tudják a számod... úgy...
Bevallom, én is egyetlenegy meghívót küldtem abban az órában, játszani nem játszottam.
Köszi. Majd írd meg, hogy milyen, ha megkaptad

" alt="

"> Amúgy a főnyeményt hogy lehet megkapni?
Anaksunamun,
szerencse kérdése csak. Amikor nyertem, egyetlenegyet játszottam abban az órában.
Viki, mégsem várod meg a promós pepsit?

" alt="

"> gratu

" alt="

">
Én most folyamatosan küldtem 1 órán át a meghívókat, és semmi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások