janesz424 2021-02-01 :: 15:32
Kb 30 db Coca kódot küldtem be.
Eddig semmi...
Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 175 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Sziasztok! Szintén sehol semmi, már év végén sem. Pedig szorgalmasan körbejárom a várost Spar, Tesco, Coop, hol mi játszik...
Sok szerencsét mindenkinek! Főleg azoknak, akiket az utóbbi időben kerül a szerencse! 😊
Tudom, hogy nem vagyok egyedül, csak valamiért úgy éreztem, hogy ez az én évem lesz! 🤣😁
Én is várom a sport szeletes játékot, csak azzal az a baj, hogy még többen játszanak majd vele, mint a blokkos töltögetős játékokkal, ergo még kevesebb esély a nyerésre.
" alt="
"> De persze már én is gyűjtögetem a csokipapírokat szorgalmasan.
" alt="
">
Én is várom a sport szeletes játékot, csak azzal az a baj, hogy még többen játszanak majd vele, mint a blokkos töltögetős játékokkal, ergo még kevesebb esély a nyerésre.
" alt="
"> De persze már én is gyűjtögetem a csokipapírokat szorgalmasan.
" alt="
">
Én sem, se Chio, se Activia, se Knorr, se Lidl
" alt="
">
" alt="
">Fel a fejjel,nem vagy egyedül!
Én is töltögetek minden nyavaját de semmi.
Az összes idei Chio játék eddig nulla!
Ott van a dárga nádcukor játék,az Activia,a Lindt,a Coca-Cola és sorolhatnám! A sport szeletet várom nagyon,abból már be vagyok tárazva!
" alt="
">
Azért sok szerencsét kívánok!
" alt="
">
Én is töltögetek minden nyavaját de semmi.
Az összes idei Chio játék eddig nulla!
Ott van a dárga nádcukor játék,az Activia,a Lindt,a Coca-Cola és sorolhatnám! A sport szeletet várom nagyon,abból már be vagyok tárazva!
" alt="
">
Azért sok szerencsét kívánok!
" alt="
">Jöttem panaszkodni. Mostanában semmivel nem nyerek. 😢
Hiába töltögetem az Activias és a Chios blokkokat, a Cola kupakokat, stb., semmi.
Idén még csak egy Goldenburg szakácskönyv jött össze, de az is tulajdonképpen tavalyi játékból. Ja, és vettem Vegán Veknit, úgyhogy elvileg még egy vászontáska.
Hiába töltögetem az Activias és a Chios blokkokat, a Cola kupakokat, stb., semmi.
Idén még csak egy Goldenburg szakácskönyv jött össze, de az is tulajdonképpen tavalyi játékból. Ja, és vettem Vegán Veknit, úgyhogy elvileg még egy vászontáska.
Kinder Bueno 18/0
" alt="
">
" alt="
">Kinder Bueno 45/0.
" alt="
">
" alt="
">Milka 18/0, többet nem veszek! (igaz, megelégszem a fődíjjal is!!!)
Úgy látszik a vírus elvitte a szerencsét..A coop-pöttyös sok 100 ajándèkból se sikerült semmi..
Balaton 30/0.
" alt="
">
" alt="
">Nem vagy egyedül!
Ez a Lidl- Milka nekem se akar sikerülni...
ani-ha Köszönöm
" alt="
">
" alt="
"> sajnos nem látom a nevem
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> sajnos nem látom a nevem
" alt="