Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 174 oldal |
Úgy látszik a vírus elvitte a szerencsét..A coop-pöttyös sok 100 ajándèkból se sikerült semmi..
Balaton 30/0. " alt="">
Nem vagy egyedül!
Ez a Lidl- Milka nekem se akar sikerülni...
ani-ha Köszönöm " alt=""> " alt=""> sajnos nem látom a nevem " alt="">
Nem könnyű nyerni " alt="">
Lidl-Milka: 20/0 " alt="">
LIDL-MILKA 38/0 (:
A Coca-Cola nekem se ment... 20/0
Coca-cola 22/0.
Ma találtam egy Jana blokkot 18db termékről!
Bezzeg amíg tartott a játék, addig nem találtam egyet sem.
A citromos Ice tea nálunk is sikert aratott.
Bezzeg amíg tartott a játék, addig nem találtam egyet sem.
A citromos Ice tea nálunk is sikert aratott.
Szerintem én az idén el vagyok átkozva semmivel nem nyertem még. Mindjárt vége az évnek és nyeremény 0. Már ott tartok, hogy feladom a próbálkozást is.
Paintuci 🤣
....baba vizem van..15 ezres kisváros, szinte 0 lehetőséggel (1db Tesco, 1 lidl,1 penny)örültem hogy ezt kaptam. Nem is láttam teát.
..ha lehetne képet feltölteni tudnék mit mutatni ez ügyben 🤣🤣🤣(lindt knorr...duplo ,lino lada....) . Egy állat vagyok🤣🤣
Persze ,ha nyerek ,azt nem ezekkel ,hanem 1-2 blokkal szoktam !🍀
....baba vizem van..15 ezres kisváros, szinte 0 lehetőséggel (1db Tesco, 1 lidl,1 penny)örültem hogy ezt kaptam. Nem is láttam teát.
..ha lehetne képet feltölteni tudnék mit mutatni ez ügyben 🤣🤣🤣(lindt knorr...duplo ,lino lada....) . Egy állat vagyok🤣🤣
Persze ,ha nyerek ,azt nem ezekkel ,hanem 1-2 blokkal szoktam !🍀
Merre parkolsz Ice teád nincs? " alt=""> " alt=""> " alt="">
szamócám
De te legalább nyertél vele....😋
De te legalább nyertél vele....😋
Jana.....nekem tele van az autóm, be sem mertem már vinni....pedig már jótékonykodtam is belőle!
Kb.40-50 pályázat 🤣🤣🤣🤣
Kb.40-50 pályázat 🤣🤣🤣🤣
Nekem legalább 15-ből semmi,nagyon bosszantó,bíztam,hogy a 200-ba beleesek,de hát nem így történt!! ....de a nyerteseknek gratulálok!!
Jana 10/0 😪
(Mennyire kényelmes lenne ha nem kellene figyelni a percet... " alt=""> )
Lehet, hogy nekem is fiúkhoz kellene állni, nálunk Ági néni akkor is leszíd ha éppen nem blokkoltatok külön vmit… " alt=""> Erzsi néni meg át nyúl az elválasztón. " alt="">
Most meg az egyik pénztárnál rosszul van betéve a szalag, letépi az alját, és felül van egy csücsök. Szólok előre vigyázzanak, mert akkor itt hagyom a motyót.
De majd mondom nekik kitartás, hamarosan költözünk.
Most meg az egyik pénztárnál rosszul van betéve a szalag, letépi az alját, és felül van egy csücsök. Szólok előre vigyázzanak, mert akkor itt hagyom a motyót.
De majd mondom nekik kitartás, hamarosan költözünk.