Azt nem találtam meg,csak az Eder nevű focistát!

" alt="

">
Igen, most már emlékszem. Az Odera németül valóban Oder, de van egy Eder folyó is Németoban.
Igen ez az a rejtvény! Beírom az Egerbőlt ahogy javaslod,mert nincs ötletem. Az o betűm az Oder német folyó lett volna. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!

" alt="

">
on-lány!
A szüleimnél láttam hétvégén ezt a rejtvényt, nekem nincs meg. De ha ez a "távgyógyítós" rejtvény volt, akkor nem az jön ki, hogy Egerből. És az o-d nem jó.
Az utolsó szó első betűje. Legalábbis gondolom,hogy az,mert nehezen értelmezhető eddig nekem.....fogát X gorből. Az x-et nem tudom meghatározni,mert bármivel helyettesítettem értelmetlen. Megköszönöm,ha segítesz!

" alt="

">
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a Kiskegyed Rejtvény Extrában a 85.oldalon levő rejtvényhez. Egyetlen betű hiányzik,de sehogy sem értelmes. Szánjon meg valaki kérlek,mert 1 hete családilag vagyunk hozzá hülyék! Köszönöm előre is!!
köszönöm

" alt="

">
pite!
A Füles Évkönyv megfejtéseit február 5-ig kellet beküldeni. A sorsolás időpontja a beküldési határidőt követő 6. nap. Legalábbis az évkönyv szerint. Ami vasárnap volt. Nyertesek nevei a Füles 2018/12. számában és a Füles Plusz 2018/2. számában lesznek.
Szeretnék segítséget kérni a füles születésnapi extra pályázatához. A 6.szám betűire lenne szükségem. A 5,6,9,15,18,19.
Sziasztok!Nem emlékszik valaki véletlenül mikor sorsolják az évkönyv pályázatait?Köszi!
A Füles-Poénvadászat közös játékának 6. és 7. szám Poénvadászatos megfejtésért adnék 6. és 7. szám Füles megfejtést

" alt="

">
Sajnos a Füles Kemény Dió 2018/1. szám címlap pályázata kifogott rajtam, esetleg tud vki segíteni? Előre is köszönöm
Majóka, köszönöm, akkor még küzdök vele

" alt="

">
Boldicsi
Nekem kijött rendesen.
A Füles évkönyv 97. oldalán található "Glüx a fények játéka" elnevezésű feladvánnyal kapcsolatosan érdeklődöm. Több ember segítségét is kértem, de egyöntetűen az a véleményünk, hogy a megadott adatok egymásnak ellentmondanak, így ezek alapján a feladvány nem oldható meg. Valaki esetleg másképp látja?
Színes RTV őszi nagy rejtvény nyerteseit olvasta-e valaki?
Sziasztok.
El felejtettem venni a múlt héten Füles újságot

" alt="

"> Kérem azt a fórumost,aki szívesen segítene, írja meg priviben a számokhoz tartozó betűket, ami a FÜLES évkönyvhöz kell.
Köszönöm a segítséged !
Füles 99 Plusz egy vicc 2017/5. számának beküldendő rejtvény kimaradt 6 szavát egyszerűen nem tudom normális sorrendbe tenni... Tud vki segíteni?
A múlt heti Füles-Poénvadászat közös játékhoz szeretném a Poénvadászatos beküldendőt, ha valaki el tudná küldeni

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások