Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 9272 oldal |
Amatőr egy banda...
Az hagyján.... Vagy 10 különböző eszközön próbáltam, mire egyen sikerült tovább menni, ott az lett hiba, hogy a saját számlászámomat nem fogadja el a rendszer, mert azt írja "már használatban van"...
Ezt megírtam nekik, hogy úgy van használatban, hogy az előző pénzvisszatérítéses promócióban én adtam meg. Azt írták adjak meg másik számlaszámot és ezzel szerintük meg is van oldva....
Ezt megírtam nekik, hogy úgy van használatban, hogy az előző pénzvisszatérítéses promócióban én adtam meg. Azt írták adjak meg másik számlaszámot és ezzel szerintük meg is van oldva....
Aki az everydayme minden 10. nyer, sikerült feltöltenie a számlaszámot?
Nem biztosságos webhely nekem azt jelzi
Nem biztosságos webhely nekem azt jelzi
Kösz.
Közben nekem is sikerült.
Eleinte hiába akartam megnyitni a jsz-ban lévő linket, folyton a Möbelix oldalára vitt.
Közben nekem is sikerült.
Eleinte hiába akartam megnyitni a jsz-ban lévő linket, folyton a Möbelix oldalára vitt.
Itt:
https://smc-lp.s4hana.ondemand.com/eu/p/6GKc9
https://smc-lp.s4hana.ondemand.com/eu/p/6GKc9
Bennszülött
Ez mind szép és jó, de hol lehet a játékra regisztrálni?
Ez mind szép és jó, de hol lehet a játékra regisztrálni?
Pelsoval nyert vki a Fórumról ?
Memus
Alattad pár hozzászólással ott a válasz:
2025-08-19 :: 13:08-nál.
Alattad pár hozzászólással ott a válasz:
2025-08-19 :: 13:08-nál.
MT játék milyen időközönként értesít? Mostanában kapott valaki tőlük nyertesértesítőt? Köszi előre is. 🙂
Memus nekem az AP kódot fogadta el.
Sziasztok! Szeretném megkerdezni, hogy a Bounty, Mars nyeremenyjatekban a blokkon szereplő számok között melyik a sorszáma
kaporka63 emailbe küldik a mozi jegyet , kód formájában és januárig felhasználható.
Köszönöm szépen válaszodat weber!
A fődíjat csak 25-én sorsolják, az utalványok pedig nyerőidőpontosak voltak. Az egyiket sikerült elcsípnem, a blokk feltöltése után 1-2 órával már értesítettek is.
Sziasztok!
A Lidl Unilever játék értesített már valakit?
A Lidl Unilever játék értesített már valakit?
Köszönöm a válaszokat. 🙂
pbarbiy, én nyertem tusfürdőt, azt rögtön a feltöltés után kiírta képernyőüzenetben, utána jött kb. két nap múlva SMS, hogy rendben van a blokk.
Kérdezz rá email-ben, ha nem írják, nem tudni, mi lehet. Bár nagyobb nyereménynél gondolom, bekérik postán is a blokkot.
pbarbiy, én nyertem tusfürdőt, azt rögtön a feltöltés után kiírta képernyőüzenetben, utána jött kb. két nap múlva SMS, hogy rendben van a blokk.
Kérdezz rá email-ben, ha nem írják, nem tudni, mi lehet. Bár nagyobb nyereménynél gondolom, bekérik postán is a blokkot.
pieceofluck
Én kaptam unileveres nyeremenyertesitot, konkrétan baba nyereményjáték. De nem tudom mit nyertem, hogy most ez heti nyeremény vagy csak egy tusfürdő?! Miért?
Én kaptam unileveres nyeremenyertesitot, konkrétan baba nyereményjáték. De nem tudom mit nyertem, hogy most ez heti nyeremény vagy csak egy tusfürdő?! Miért?
a Tesco vegyi milyen formában küldni a mozijegyeket? postán vagy emailben?
pieceofluck,
Plüss mamut nyereményről tudok nyilatkozni, még nem kaptam meg
Plüss mamut nyereményről tudok nyilatkozni, még nem kaptam meg
Sziasztok, két kérdésem lenne:
– Aki nyert plüss mamutot, megkapta már?
– A héten kapott valaki unileveres nyertesértesítőt?
Köszi előre is, aki tud valami infót bármelyik kérdéshez. 🙂
– Aki nyert plüss mamutot, megkapta már?
– A héten kapott valaki unileveres nyertesértesítőt?
Köszi előre is, aki tud valami infót bármelyik kérdéshez. 🙂