Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 9304 oldal |
Nekem úgy remlik, hogy a külön sorsolásos nyerteseket nem értesítik és ez a jsz-ban is benne van.
Kedves Mindenki!
Van-e köztünk olyan pajtás, aki játékoskártyával online lottózik vagy akármicsinál és nyert valamikor akció keretében a játékoskártyájával? Az érdekel, hogy kapott-e értesítést, vagy lesni kell minden alkalommal a nyerteslistát?
Van-e köztünk olyan pajtás, aki játékoskártyával online lottózik vagy akármicsinál és nyert valamikor akció keretében a játékoskártyájával? Az érdekel, hogy kapott-e értesítést, vagy lesni kell minden alkalommal a nyerteslistát?
Lastcsacsa
Köszi szépen sikerült!
Erre nem gondoltam volna.
Köszi szépen sikerült!
Erre nem gondoltam volna.
Agili
Köszönöm szépen válaszod, sikerült
Köszönöm szépen válaszod, sikerült
Rövid szöveget lehet beírni, úgy nekem az előbb sikerült! (Írják is pirossal kiemelve!)
Szeretném megkérdezni, hogy nálatok működik a Müller Adventi játék ?
Fáreó
Főképernyőn balra húzogatva, megjelenik az appkönyvtár. Onnan ki kell húzni csak.
Főképernyőn balra húzogatva, megjelenik az appkönyvtár. Onnan ki kell húzni csak.
A Ryobi sursprice doboz nyitogatós játék sorsolását és a nyerteseit hol találom?
Ha a Screvo Appot iPhone7-en a képernyőről ideiglenesen eltávolítottam, hogy tudom visszahelyezni a főképernyőre?
Sajnos eddig nem jöttem rá.
Mert macerás mindig az Appstoreból keresővel előhívni, ha naponta játszani akarok.
Köszi a választ.
Sajnos eddig nem jöttem rá.
Mert macerás mindig az Appstoreból keresővel előhívni, ha naponta játszani akarok.
Köszi a választ.
Kijött a frissítés!! Screvo már jó!!
Appstore-on lejelentettem a hibát, de eddig nem jött válasz.
Sajnos, nálam is csak kékség van. Talált valaki megoldást a problémára? Előre köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Én még reggel tudtam vele játszani, most már nálam is kékség van. Közben a Rossmann-os kérdésemre is megvan a válasz. Sajnos nem lehet ajándékkártyával fizetni.
Wamo
Nálam is az van.. kár volt az alkalmazást frissíteni.
Nálam is az van.. kár volt az alkalmazást frissíteni.
iOS 26.3 van nekem és kék halál van
" alt="
">
" alt="
">Screvo másnál sem megy iOs 26 rendszeren? Köszi
Szia Fáreó,
Nekem se megy, az applikáció frissítése óta nem megy egyik telefonomon se.
Nekem se megy, az applikáció frissítése óta nem megy egyik telefonomon se.
Valaki próbált a napokban Rossmann ajándékkártyával fizetni a boltban? Működik már vajon?
Igen.
Most játszottam.
Most játszottam.
Nálatok működik a Screvo app?
Tegnap este óta nem tölteni be a telóm ,csak a kék oldal jön be.
Tegnap este óta nem tölteni be a telóm ,csak a kék oldal jön be.