Sziasztok!
Akik nyertek már a Heinekennel F1 jegyet, nektek mi volt a nyerő időpontotok?
krysztasz
a katalogust kell átlapozni és valahol villog egy dinnye a másiknál meg gomboc arr rá kattintasz felugrik az ablak amiben nevet emailcimet megadsz.
Töltitek bocsi a teló átírta
A LIDL Doritos Lays játékot milyen linken töltöttek fel mert ami meg van adva az még az előző játék ?
https://nyeremenyjatek.spar.hu/
itt milyen játék van a jégkrémmel, dinnyével? Nem mutatja a link, csak a katalógust.
Zorro és most mi lesz, írtál nekik?
Sziasztok! Hell 4es pack játék nyertesekről esetleg hír?
Burn-nál gyártási hiba van,azt az infót kaptam,azért érvénytelen kódot ír ki a legtöbb nyitófülre.
Akit érdekel privátban írok egy @-címet ahonnan válaszolnak és segítenek is. Nekem megtették!
Burn témához: Nekem az összes kód működött eddig. Elképzelhető, hogy az adott boltban nem úgy forog a Burn és a kódot másik promóció adatbázisában rögzítették szerintem. De ez csak tipp, szerencsére működnek.
sziasztok,
melyik e-mail címre szoktatok írni a milkának?
Nekem is ugyanez volt a Burn nyitófüelkkel... Érvénytelen kódot írt rá. Írtam e-mailt is de elsőre letereltek, azóta meg nem kaptam választ sem az első emailemre, sem a többire ezzel kapcsolatban. Ha többen is írnánk nekik, hátha komolyabban vennék...
mozis92 2026-06-10 :: 08:01
Sziasztok!
Van valaki aki a Burn-nal játszik és sikerül feltölteni a kódot?
Már 6 nyitófülem van, mindre azt írja ki, hogy nem érvényes kód..
Levelezek velük, de kezd elfogyni a türelmem már.
Köszönöm!
Lidl- Mogyi játéknál a Mogyi Crasssh wasabi nem játszik,mert nincs a listában vagy csak kifelejtették?
Sziasztok,
Én csak álmodtam/képzelődtem hogy a Dreher-el van nyereményjáték? Vagy volt?
Még mintha a 6-os pakk fóliáján láttam is volna felhívást erre vonatkozólag.
Köszi
Milyen nyereményt küldhet a Best Support Partner Kft. GLS-el?
Most jött az e-mail.
Oreo nálam sem írta, hogy melyiket kéri. Küldtem egyet, aztán válaszoltak, hogy ez nem az, és akkor már leírták, hogy pontosan melyiket küldjem el.
WeghA Nálam ugyanez. Elküldtem random egy blokkot, ha màr nem írtàk meg melyik nyert..
Az Oreo írja hogy nyertem egy takarót.
Küldjem az adataim és a blokkot. Na de melyik blokkot? Nem írják.
Más is járt már így?
Ma kaptam emailba értesitést zewa nyereményröl ..Screvotol kapot még valaki nem tudom mi lehet..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások