Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 9288 oldal |
Igen. Azt szerettem volna, hogy nem jött DPD üzenet.
pappocs
Szerintem átírta a mobilod.
Vagy csak én nem értem?
Szerintem átírta a mobilod.
Vagy csak én nem értem?
Icsabi:köszi,nekem ma megérkezett. Úgy tűnik aki később nyert hamarabb megkapta.
Az Aldi - CC játékon senki sem nyert hűtőt?
Csak nem közt DPD uzenet hogy csomag jön…
Hisz írja.
A "dpd futár oldalán".
A "dpd futár oldalán".
Én se kaptam még Lindt csokit pedig az elején nyertem.
Hol kell regisztràlni? Üzenet se jött.. csak a játékszervezőktől…
Hol kell regisztràlni? Üzenet se jött.. csak a játékszervezőktől…
törpi
Regisztrálj, vagy ha van, akkor lépj be a dpd futár oldalán. Ott lehet látni hogy hol jár a Lindt csokis csomagod. Én is csak véletlenül vettem észre, mert értesítéseket nem küldenek. Csehországból jön, nekem elvileg ma megérkezik.
Regisztrálj, vagy ha van, akkor lépj be a dpd futár oldalán. Ott lehet látni hogy hol jár a Lindt csokis csomagod. Én is csak véletlenül vettem észre, mert értesítéseket nem küldenek. Csehországból jön, nekem elvileg ma megérkezik.
Bennszülött!
Tegnap küldték ki a Visa-Decathlon nyereménykártyákat.
Tegnap küldték ki a Visa-Decathlon nyereménykártyákat.
Nézed egyébként a sztárboxot? Ha igen, akkor szerintem érdemes. Ha egyébként sem nézed, mert nem érdekel, akkor ott sem fog érdekelni. Én a kettő között vagyok, a tévében nekem hosszú a sok dumával, zenével, így másnap a neten nézem meg, kizárólag a boxmérkőzéseket, a többit átpörgetem. Élő felvételre éppen ezért nem mennék el, nekem unalmasan hosszú lenne.
Erre a Sztárbox döntőre érdemes elmenni?
köszönöm
" alt="
">
" alt="
">
még nem érkezett Lindt csoki
Lindt csokit már mindenki megkapta? Családtagom igen,én nem. írtam nekik,de gondoltam itt is rákérdezek,hátha más is kimaradt még
bangbang csinálja...türelem
Aki nyert a Balaton játékon Apple ipadot vagy laptopot nem kérdezte meg,hogy hogy van garancia rá?Ha igen,megírná nekem? köszönöm
Ez engem is érdekelne! Van akinek jóváhagytak ? Van blokkom 5 hete függőben!
Powerade meddig tartja függőben a blokkokat?
timotka
Igen, köszönöm!
Igen, köszönöm!
timotka 2025-10-28 :: 11:31
Arika
ez mind aznapi?
Gratula!
Arika
ez mind aznapi?
Gratula!