Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 1789 oldal |
Én még az első nap az esti órákban, de nem nyertem!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
DM lorealt már küldte be valaki?
Szóval Tesco - Veetre gondoltam!

Meg tudja mondani valaki, hogy a Tesco - Vett játékon milyen típusú mp3-at lehetett nyerni?
Annyit tudok, hohy LG!Hány megás?
Előre is köszönöm a választ, aki tudja!
Annyit tudok, hohy LG!Hány megás?
Előre is köszönöm a választ, aki tudja!

ördöglakat
Köszi szépen!
Köszi szépen!

Ördöglakat
Köszi
Köszi

Betti79: én csak a blokkmásolatot küldtem el mind a 4. pólóhoz, de még mi sem kaptuk meg. Szerintem csak a sorsolás után kezdik postázni, azért is írták, hogy addig őrizzük meg a blokkot.
Zsuzsa Nr.1.: küldtem e-mailt.
szabcsina
Köszi, akkor várok türelemmel!
Köszi, akkor várok türelemmel!

Szerintem még senki sem kapta meg!Legalábbis én nem láttam, hogy valaki beírta volna!
Aki nyert Got2b pólót, miután beküldte a blokkot, mennyivel utána kapta meg a garantált ajándékot?
Még annyit tennék hozzá, hogy a játék elején kicsit mindig nagyobb az esély, mert a nagyközönség tudatába valamivel később jut el az információ, mint itt a fórumon.
Shirley_may!
Szerintem nincs rá biztos recept.
Van mikor egyetlen pályázattal nagyot nyersz, van mikor több száz pályázat beküldésével semmi nem jön össze.
Van hogyha egy csomóban érkezik be a pályázatod, akkor egy szerencsés zsákban akár kettőt is nyerhetsz - ez pl. a kézi sorsolás esetén nagymennyiségű pályázat beérkezésénél érdekes.
Ha gépi sorsolás van, akkor szinte mindegy, hogy milyen módon küldöd, csak beérjen időben a posta jóvoltából.
A beérekezéseket és a szerencsét elég nehéz befolyásolni.
Mindenképpen a részvétel a legfontosabb, akkor előbb-utóbb Rád mosolyog a szerencse!!
Szerintem nincs rá biztos recept.
Van mikor egyetlen pályázattal nagyot nyersz, van mikor több száz pályázat beküldésével semmi nem jön össze.
Van hogyha egy csomóban érkezik be a pályázatod, akkor egy szerencsés zsákban akár kettőt is nyerhetsz - ez pl. a kézi sorsolás esetén nagymennyiségű pályázat beérkezésénél érdekes.
Ha gépi sorsolás van, akkor szinte mindegy, hogy milyen módon küldöd, csak beérjen időben a posta jóvoltából.
A beérekezéseket és a szerencsét elég nehéz befolyásolni.
Mindenképpen a részvétel a legfontosabb, akkor előbb-utóbb Rád mosolyog a szerencse!!
Sziasztok!
Ma az újságárusunk 10-kor bezárt, mert nem lehet lottózni.
Tudja valaki a mai Blikk Kincsereső szót?
Kérem írja meg! Köszi
Ma az újságárusunk 10-kor bezárt, mert nem lehet lottózni.
Tudja valaki a mai Blikk Kincsereső szót?
Kérem írja meg! Köszi
Én vegyesen szoktam!
Az egyik periódusban pl. kettőt küldök, két különböző névre, a másikban pedig többet, külön nevekre azt is, és nem egyszerre adom fel, hanem egy héten kettőt!
Bár nagyobb nyereményem eddig még nem volt, lehet, hogy nem ez a jó taktika?Nem tudom!!!Én így csinálom!
Az egyik periódusban pl. kettőt küldök, két különböző névre, a másikban pedig többet, külön nevekre azt is, és nem egyszerre adom fel, hanem egy héten kettőt!
Bár nagyobb nyereményem eddig még nem volt, lehet, hogy nem ez a jó taktika?Nem tudom!!!Én így csinálom!

Sziasztok!
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy szoktátok beküldeni a pályázatokat olyan nyereményjátékokra, amelyek hosszú ideig tartanak, szakaszosak.
Gondolok itt pl. a Szentkirályi mostani játékára.
Hogy érdemes beküldeni?
Gyűjtögetni a végsőkig és jó sokat egy hétre beküldeni? Vagy kicsit kevesebbet de minden hétre jusson?
Elnézést, ha nem ebbe a témába tartozik, de nem tudtam hol kérdezhetném meg.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy szoktátok beküldeni a pályázatokat olyan nyereményjátékokra, amelyek hosszú ideig tartanak, szakaszosak.
Gondolok itt pl. a Szentkirályi mostani játékára.
Hogy érdemes beküldeni?
Gyűjtögetni a végsőkig és jó sokat egy hétre beküldeni? Vagy kicsit kevesebbet de minden hétre jusson?
Elnézést, ha nem ebbe a témába tartozik, de nem tudtam hol kérdezhetném meg.

Hová kell beküldeni a Flóra Pro-activ tetőket ? Tudja valaki ?
Van még valaki rajtam kívül, aki nem kapta meg a Pepsis PSP-jét, sőt még nem is jelentkeztek nála?
Köszi Bobi. Akkor ez lesz. Százat kéne megenni még a jövő hét végéig. 

Viki
A pöttyös rudit nyugodtan lefagyaszthatod semmi károsodás nem éri !!
Felengedés után az élvezeti értékéböl semmit sem veszit. Én már fagyasztottam le,tehát gyakorlatból tudom !!!
A pöttyös rudit nyugodtan lefagyaszthatod semmi károsodás nem éri !!
Felengedés után az élvezeti értékéböl semmit sem veszit. Én már fagyasztottam le,tehát gyakorlatból tudom !!!