Minden, ami Porec
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 20 oldal |
Nekem a 8 éves 45 körül jött ki.
mel6, zsike12
A 15 000FT a teljes költség egy gyerekekre? Vagy ezen felül kell még fizetni az utazást is? Mennyi idősek a gyerkőceitek?
A 15 000FT a teljes költség egy gyerekekre? Vagy ezen felül kell még fizetni az utazást is? Mennyi idősek a gyerkőceitek?
Sziasztok!
Ildi! Nekem ma megmondta a hölgy, hogy mennyi a gyerekeknek a részvételi díja. Nem igazán értem, hogy neked miért nem.
Ildi! Nekem ma megmondta a hölgy, hogy mennyi a gyerekeknek a részvételi díja. Nem igazán értem, hogy neked miért nem.
Hol érdemes biztosítást kötni az útra? Tudtok valami olcsót?
juhildi
15 000 FT
15 000 FT
Késöbb sem vonják be. Igényléskor érvénytelenítik, de kapsz egy A4-es igazolást az igénylésről.
Napok alatt kész van.
Napok alatt kész van.
Sziasztok!
Beszéltem Riba Orsolyával telefonon. Mára igérte, hogy mennyibe kerül a gyermek utazása. Azt mondta korlátozott az autobuszos férőhely ezért nem tudják még pontosítani.
Más: régi személyim van , de új jogsim . Így mehetek ? Holnap megigénylem az új személyit , de addig nem vonják be a régit amig meg nem érkezik.
Beszéltem Riba Orsolyával telefonon. Mára igérte, hogy mennyibe kerül a gyermek utazása. Azt mondta korlátozott az autobuszos férőhely ezért nem tudják még pontosítani.
Más: régi személyim van , de új jogsim . Így mehetek ? Holnap megigénylem az új személyit , de addig nem vonják be a régit amig meg nem érkezik.
ttildi és zsike12 köszi!
Sziasztok!
Időjárást: www.wunderground.com/global/stations/14301.html
Barlangot: www.postojnska-jama.si/
lehet megnézni. Ez utóbbin belépő árak és menüsor is van. (ahogy néztem ugyan az, amit az irodánál is lehetett olvasni, mármint amenüről.) Mindkettőn van galéria is.
Időjárást: www.wunderground.com/global/stations/14301.html
Barlangot: www.postojnska-jama.si/
lehet megnézni. Ez utóbbin belépő árak és menüsor is van. (ahogy néztem ugyan az, amit az irodánál is lehetett olvasni, mármint amenüről.) Mindkettőn van galéria is.
Bacchus a met.hu-n rajta van. Előrejelzések, külföldi előrejelzések és így tovább eljutsz Porecig.
Valaki nem tud véletlenül olyan honlapot, ahol meg lehet nézni Porec és környéke jelenlegi és várható időjárását?
Lehet, hogy beírtad, de én a honlapról másoltam.
sada,
tudom, én írtam be, csak érdekelne, lehet-e a helyszínen is fizetni. De majd megkérdezem.
tudom, én írtam be, csak érdekelne, lehet-e a helyszínen is fizetni. De majd megkérdezem.
előre történő jelentkezés esetén 3.900,-Ft/fő a csoportos belépő,
a helyszínen 18,-EUR egyénileg
a helyszínen 18,-EUR egyénileg
Szvsz. a barlang bejáratánál is lehet venni jegyet.
Minden, ami útlevél:
http://href.hu/x/3g9q
Wodehouse
Lentebb megtalálod a számlaszámot, ahová el kell utalni.
http://href.hu/x/3g9q
Wodehouse
Lentebb megtalálod a számlaszámot, ahová el kell utalni.
Vajon a kirándulásra a belépőt a helyszínen is be lehet fizetni, vagy el kell menni előzőleg az irodába?
Helló!
Gyereknek kell útlevél. Ez az egyetlen okmány, amivel kivihető a gyerkőc az országból, sőt amikor készítteted, mindkét szülőnek engedélyeznie kell, mert az utóbbi időben sok gyereket vitt ki az egyik szülő a másik tudta nélkül az országból. 2 évre adják.
Még nincs meg, hogy mennyibe kerül a gyereknek. Mivel még egy csomóan nem jeleztek vissza, hogy mennek vagy nem, a férőhelyek száma korlátozott. Nekem azt mondta a hölgy, hogy jövő héten többet tud róla biztosan.
Gyereknek kell útlevél. Ez az egyetlen okmány, amivel kivihető a gyerkőc az országból, sőt amikor készítteted, mindkét szülőnek engedélyeznie kell, mert az utóbbi időben sok gyereket vitt ki az egyik szülő a másik tudta nélkül az országból. 2 évre adják.
Még nincs meg, hogy mennyibe kerül a gyereknek. Mivel még egy csomóan nem jeleztek vissza, hogy mennek vagy nem, a férőhelyek száma korlátozott. Nekem azt mondta a hölgy, hogy jövő héten többet tud róla biztosan.
juhildi
miért ne kellene? Ha csecsemő gyermeke van vkinek és el akarja vinni, vhova, akkor neki is kell
Neki még személyije sincs, csak úgy nem lehet átsétálni a határon minden nélkül
miért ne kellene? Ha csecsemő gyermeke van vkinek és el akarja vinni, vhova, akkor neki is kell

Neki még személyije sincs, csak úgy nem lehet átsétálni a határon minden nélkül

8 éves gyermeknek kell-e útlevél az utazáshoz?
Okmányirodában azt mondták igen , ismerös pedig akinek van gyermeke és járt Horvátországban azt mondta, hogy nem.
Teljes káosz van a fejemben , de még Riba Orsolya sem
válaszoolt az e-mailmere , hogy vihető-e gyermek és egyebek.
Okmányirodában azt mondták igen , ismerös pedig akinek van gyermeke és járt Horvátországban azt mondta, hogy nem.
Teljes káosz van a fejemben , de még Riba Orsolya sem
válaszoolt az e-mailmere , hogy vihető-e gyermek és egyebek.