Lipton játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 40 oldal |
valaki tudna küldeni egy netes kódot?
köszönöm a megoldást 68.., hogy másnak könnyebb legyen.
segítséget kérnék a 3. szint 7 próbájához
1 eltérés hiányzik
a többihez mindhez tudok küldeni megoldást vagy screenshotot

a többihez mindhez tudok küldeni megoldást vagy screenshotot

Nekem meg sem jelennek a feladatok! (Csak az üres kocka)
De jó, hogy nektek csak a különbségekkel van gondotok. Miért mindenki tudja, mi az a 3 jegyű szám a III.fordulóban!?
Elakadtam, segitsetek!!
Elakadtam, segitsetek!!
marycsiga köszönöm segítő szándékodat,közben sikerült, megtaláltam az eltérést!alsó vonás van a nevem közt 

suzy,sajnos visszajött a levél,hogy nem lehet kézbesíteni,így nem tudok segíteni.
suzy,írtam.
Szánjon meg valaki!Az első szint 7-dik játékán nem találom az 5-dik eltérést!
szeptemberben nyert bögrét-kannát, most hozta futár.
Böbe47 írtam.
Én meg nem találom a 14-ből a 14-et csak 10-et... szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm!
Köszönöm!
A Lipton7 próbán az I. szint 7. hibakereső játékban nem találom az 5. eltérést. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
A játék szeptemberben indult és most kezdik kiszállítani az első kannákat.
Vidék v. Bp. nem okvetlen perdöntő.
Vidék v. Bp. nem okvetlen perdöntő.
Májusban! 

ziasztok! Arról érdeklődnék, hogy ha tegnap nyertem a kannát kb mikor hozzák? Neketk mennyi idő után hozták? Am vidéken lakok Nyíregyházán szal vidékiek nektek mennyi időbe telt míg megkaptátok?? Köszi előre is
Tide1979: az a baj,hogy sokan játszunk. van amikor én is egymás után nyerek és van olyan,amikor 10 kódot elküldök és semmi. de ha a biztosabbnak tűnő időt kifecsegjük,akkor magunk előtt vesszük el a lehetőséget. Mert valljuk be őszintén,ha tuti biztosan nyerne az ember,akkor mindennap teát venne és küldené

én ma pikkpakk megcsináltam a három sorozatot, de már négy teát vettem és semmi kanna
teljesen elszontyolódtam.. esetleg valami ötlet, mikor kell kódot küldeni (aki már nyert többet, bevált praktikák)?
cserébe 7próba megfejtéseket súgok a fülekbe
üdv,
egy kezdő, ámde lelkes nyereményjátékos

üdv,
egy kezdő, ámde lelkes nyereményjátékos

Kiléptem és amikor visszamentem újra kérte a kódot, de az előzőt nem fogadja már el!
dorika, nekem jó volt. Pedig most csináltam én is. 3.szint első kérdése egy logikai kérdés.