Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 246 oldal |
Egy nemesfémes cég vette meg 1milláért, reklámok gyártására. A többit privátban.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
(Péntek: küld el nekem is mit nyertél ha gondolod... legközelebb meg ha észreveszed a burn oldal hibás (mert nem mindegy 1 vagy 2 burn kell egy játékhoz) ne az utolsó előtti nap szólj, ugyanígy ne az utolsó előtti nap írj be egy pringles játékot. )
Aztán annak a 1,5 millás drónnak mi lett a sorsa? Sikerült eladni, vagy bejárod vele a környéket?
" alt="
">
(Nekem is kellene egy drón mert házunkba lecserélték a tetőt, de a szomszédom azt mondja nem teljesen,
" alt="
"> pedig arról volt szó.
Meg akarnám nézni, mert ha nem teljesen meglesz a téli tüzelő, közös képviselő író asztalát felaprítjuk, hiszen a gázzal való fűtés igazán bizonytalan a jövőt tekintve. )
Aztán annak a 1,5 millás drónnak mi lett a sorsa? Sikerült eladni, vagy bejárod vele a környéket?
" alt="
">
(Nekem is kellene egy drón mert házunkba lecserélték a tetőt, de a szomszédom azt mondja nem teljesen,
" alt="
"> pedig arról volt szó.
Meg akarnám nézni, mert ha nem teljesen meglesz a téli tüzelő, közös képviselő író asztalát felaprítjuk, hiszen a gázzal való fűtés igazán bizonytalan a jövőt tekintve. )
néz=nézd
(Egyébként másnál is vannak "klánok," akik a kiguberált blokkjaikat többször feltöltik, sőt olyanok is vannak akik a lány és asszony neveiken is nyernek egy játékon belül, ők majd be is írják mit, és mennyit nyertek, tudjuk is, hogy hogyan, és azzal minden rendben van. Arra lennék kíváncsi, hogy működik ezen az oldalon a moderációs logika, mi alapján van az eldöntve ez maradhat, az nem? Gondolom első körben néz meg ki írta, meg a szimpátia?)
Figyeljetek az pedig, hogy bizonyos kor felett már nem jut más élvezet pedig igencsak személyeskedés! ...és az az igazi taplóság, nem az, hogy kinek milyen vicces neve van.
Ez kb. az én hány kiló vagyok és Pitypangnak hány foga van.
...és a vicc nem lett törölve, de ha odafelé személyeskedünk akkor pl. én vagyok a bunkó, paraszt meg sada rám is ír.
Fejezzük be a vannak egyenlők és egyenlőbbek.
...és nem először olvasom azt is sokan az illető korával viccelnek, bakker ha szerencséd van Te is meg öregszel.
Ráadásul kamu regeken piszkálódtok.
Mindenkinek van egy személyisége, sajnos azon nem tudsz változtatni az úgy marad.
Péntek ilyen, Vágási olyan, sada amolyan, néha nehéz elviselni de muszáj.
Tudjuk én ordenáré, tapló, paraszt vagyok, most azét próbáltam kedvesen írni.
sada legyetek kedvesek vegyétek bele a korral való személyeskedést is abba amit múltkor írtam.
sada főleg te, aki közel egyidős lehetsz a lent említettel...
De mivel Pénteket nem kedveled ezért bent hagyod.
Továbbá legyen szabályzat:
Kötelező nem kötelező egy játékot beírni...
Ha nem írod be ne is írd mit nyertél, sőt akár a cserébe sem kéne beírni.
Ne add annyi áron mint az üzletben.
Ne dikekedj vele mennyi blokkot találtál...
...és sorolhatnám. Jöhetnek az ötletek.
Társ oldalakon vannak szabályok. Az tartja a világot össze, a káosztól.
Pusszantyú!
Ez kb. az én hány kiló vagyok és Pitypangnak hány foga van.
...és a vicc nem lett törölve, de ha odafelé személyeskedünk akkor pl. én vagyok a bunkó, paraszt meg sada rám is ír.
Fejezzük be a vannak egyenlők és egyenlőbbek.
...és nem először olvasom azt is sokan az illető korával viccelnek, bakker ha szerencséd van Te is meg öregszel.
Ráadásul kamu regeken piszkálódtok.
Mindenkinek van egy személyisége, sajnos azon nem tudsz változtatni az úgy marad.
Péntek ilyen, Vágási olyan, sada amolyan, néha nehéz elviselni de muszáj.
Tudjuk én ordenáré, tapló, paraszt vagyok, most azét próbáltam kedvesen írni.
sada legyetek kedvesek vegyétek bele a korral való személyeskedést is abba amit múltkor írtam.
sada főleg te, aki közel egyidős lehetsz a lent említettel...
De mivel Pénteket nem kedveled ezért bent hagyod.
Továbbá legyen szabályzat:
Kötelező nem kötelező egy játékot beírni...
Ha nem írod be ne is írd mit nyertél, sőt akár a cserébe sem kéne beírni.
Ne add annyi áron mint az üzletben.
Ne dikekedj vele mennyi blokkot találtál...
...és sorolhatnám. Jöhetnek az ötletek.
Társ oldalakon vannak szabályok. Az tartja a világot össze, a káosztól.
Pusszantyú!
Könnyen.
sada!
Hogy bírtad ki egészen tegnap óta, hogy nem szólsz hozzá?
Csak mondom:
- Többször beírtam játékokat, mindig belekötöttél, sehogy nem volt jó.
- Próbáltam beírni többször konkrét nyereményt, csak támadás jött.
- Sokszor próbáltam segíteni másoknak, nem igazán értékelték.
- A tegnapi infókat mindenkinek szívesen elküldtem mailben, aki
kérte.
Tizenketten.
- Már régen tudomásul vettem, hogy Neked nem vagyok szimpi. A
csókosaid meg csatlakoznak. Ne haragudj, de nem foglalkozom
vele.
Szép napot! /szép napot magunknak is, szép napot Ciprus és
Ausztria!/
Hogy bírtad ki egészen tegnap óta, hogy nem szólsz hozzá?
Csak mondom:
- Többször beírtam játékokat, mindig belekötöttél, sehogy nem volt jó.
- Próbáltam beírni többször konkrét nyereményt, csak támadás jött.
- Sokszor próbáltam segíteni másoknak, nem igazán értékelték.
- A tegnapi infókat mindenkinek szívesen elküldtem mailben, aki
kérte.
Tizenketten.
- Már régen tudomásul vettem, hogy Neked nem vagyok szimpi. A
csókosaid meg csatlakoznak. Ne haragudj, de nem foglalkozom
vele.
Szép napot! /szép napot magunknak is, szép napot Ciprus és
Ausztria!/
Tűpontos.
Az ő esetében a "klon" helyett használd a "klán" kifejezést.
Mert persze a családtagok nem követik a játékokat, nem vásárolnak és nem küldenek be semmit, vagy csak néha, megteszi helyettük ezt egy állandó, főállású képviselőjük. (Ezzel szerintem nincs is semmi baj, bár a betű szerint vett szabályok szerint mégis.)
A baj a kétarcúsággal van:
Másokat segítő tájékoztató infókat nem ír be, de elmaszatolt nyertesjelentéseket igen.
Egy nyereményjáték infó lényegi részletek és link/info forrás nélkül keveset ér.
Ha valós időben beírja, hogy Paprika Jancsival nyertem egy űrutazást, az hasznos másnak is, mert akkor abban már nem reménykedik tovább.
Vagy nyert mosószappannal egy standlabdát: akkor más is rákeres a levelezőjében, hátha ő is kapott értesítést, csak átsiklott felette.
De az, h valahol valamivel nyertem valamit, az csak önfényezés, nem hasznos info.
Az meg végképp visszatetsző, ha valaki olyan nyereményt oszt meg, amelyik játékról nem tudtunk, amelyik játékot nem osztott meg.
(Nem kötelező beírni egy játékot, ez mindenkinek a saját döntése, de ha nem írta be a játékot, akkor hallgasson a nyereményről is.)
Ezt ő is pontosan tudja, de számára nem az együttműködés, hanem a szereplés a fontos. Különben nem térne vissza minden "végleges" búcsú után.
9(?) élete van, mint a macskáknak.
De azért a macskákat is szeretjük, nem?
" alt="
">
Mert persze a családtagok nem követik a játékokat, nem vásárolnak és nem küldenek be semmit, vagy csak néha, megteszi helyettük ezt egy állandó, főállású képviselőjük. (Ezzel szerintem nincs is semmi baj, bár a betű szerint vett szabályok szerint mégis.)
A baj a kétarcúsággal van:
Másokat segítő tájékoztató infókat nem ír be, de elmaszatolt nyertesjelentéseket igen.
Egy nyereményjáték infó lényegi részletek és link/info forrás nélkül keveset ér.
Ha valós időben beírja, hogy Paprika Jancsival nyertem egy űrutazást, az hasznos másnak is, mert akkor abban már nem reménykedik tovább.
Vagy nyert mosószappannal egy standlabdát: akkor más is rákeres a levelezőjében, hátha ő is kapott értesítést, csak átsiklott felette.
De az, h valahol valamivel nyertem valamit, az csak önfényezés, nem hasznos info.
Az meg végképp visszatetsző, ha valaki olyan nyereményt oszt meg, amelyik játékról nem tudtunk, amelyik játékot nem osztott meg.
(Nem kötelező beírni egy játékot, ez mindenkinek a saját döntése, de ha nem írta be a játékot, akkor hallgasson a nyereményről is.)
Ezt ő is pontosan tudja, de számára nem az együttműködés, hanem a szereplés a fontos. Különben nem térne vissza minden "végleges" búcsú után.
9(?) élete van, mint a macskáknak.
De azért a macskákat is szeretjük, nem?
" alt="
">Olyan egyszerű pedig a válasz. Élvezi. Egy bizonyos kor felett már nem jut más élvezet. Ne vedd el tőle ezt is!
Ja és megállapítottad, hogy nincs igazam, de azt nem írod le, hogy akkor mégis miért írsz be valamit úgy, mintha be sem írtad volna? Érted ugye? Hogyne értenéd! Ha ezt megmagyarázod, eskü többet nem jegyzem meg.
A klón nálam csak annyit jelent, hogy mások nevében játszik az ember. De már megint van egy kis vetítés, mert ott van ezek között a vőd is, őt pont olvastam.
" alt="
">
" alt="
">S.I.faktor!
Ne légy kicsinyes!
Csak valós vásárlásokkal és valós személyekkel játszom. Mert ugye a feleség és a gyermek az nem klón?!
Egyben igazad van: van köztük egy csucsuság is, egy strandlabda, de a többi értékes tárgynyeremény, illetve 50-15-10ezer utalványok.
A fődíj többszázezer kp. És azóta jött egy másik fődíj-értesítés, Unileveres. Úgy hogy egész jó nap!
Akiknek meg ez a mániájuk, kutakodhatnak...
Paint! a Diego Tiéd!!!
Jó éjt mindenkinek!
Ne légy kicsinyes!
Csak valós vásárlásokkal és valós személyekkel játszom. Mert ugye a feleség és a gyermek az nem klón?!
Egyben igazad van: van köztük egy csucsuság is, egy strandlabda, de a többi értékes tárgynyeremény, illetve 50-15-10ezer utalványok.
A fődíj többszázezer kp. És azóta jött egy másik fődíj-értesítés, Unileveres. Úgy hogy egész jó nap!
Akiknek meg ez a mániájuk, kutakodhatnak...
Paint! a Diego Tiéd!!!
Jó éjt mindenkinek!
Péntek!
Te is tudod, hogy ez nem igaz. Vagy ne írnál be semmit, vagy beírnád azt amit nyertél. Egyértelmű, hogy direkt csinálod és azt is tudjuk milyen ok(ok)ból.
Vagy ciki leírni, hogy 5 vászontáskát(gumikacsát, tollat,etc) nyertem és így sokkal jobban hangzik, hogy 5 nyeremény befutott, vagy nem akarod hogy kiderüljenek a klónneveid, mert ugye sokszor van nyerteslista, vagy olyan játékon nyertél, amiről itt senki nem tudott és nem is akarod megosztani, hogy legközelebb is tarolhass.
Kihagytam valamit?
" alt="
">
Te is tudod, hogy ez nem igaz. Vagy ne írnál be semmit, vagy beírnád azt amit nyertél. Egyértelmű, hogy direkt csinálod és azt is tudjuk milyen ok(ok)ból.
Vagy ciki leírni, hogy 5 vászontáskát(gumikacsát, tollat,etc) nyertem és így sokkal jobban hangzik, hogy 5 nyeremény befutott, vagy nem akarod hogy kiderüljenek a klónneveid, mert ugye sokszor van nyerteslista, vagy olyan játékon nyertél, amiről itt senki nem tudott és nem is akarod megosztani, hogy legközelebb is tarolhass.
Kihagytam valamit?
" alt="
">
Pont annak örülnénk ha a nyertesekbe írnád be. 😉 Van közte Diego fődíj? Mert azt én szeretném. 🤣
Luluanne!
Ha szabad a címed, Neked megírom.
Mások nem örülnének neki, ezért nem szoktam beírni.
Nyerj sokat, üdv.
Ha szabad a címed, Neked megírom.
Mások nem örülnének neki, ezért nem szoktam beírni.
Nyerj sokat, üdv.
Nem szokta.
Péntek
Leírod esetleg a nyertes topikba, mit nyertél pozitívan? Had örüljünk együtt, és gratuláljunk!
" alt="
">
Leírod esetleg a nyertes topikba, mit nyertél pozitívan? Had örüljünk együtt, és gratuláljunk!
" alt="
">Sorsolnak ezerrel és jönnek az értesítések,
egy órán belül 6 helyről, 6 játékból, egyik fődíj.
egy órán belül 6 helyről, 6 játékból, egyik fődíj.
Már pozitívként kell értékelni, hogy a Monstert végig fel lehetett tölteni, nem zárták le előbb /mint szokták/.