Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 243 oldal |
De ez csak szerintem.
Hát ha megkérdezed miért változott a világ, én szerintem ezért, az emberek leterheltek lettek, és plusz jövedelem után kell nézniük.
A rágótól eljutottunk a gumicsontig.
" alt="
">

Persze régebben is vállaltak sok gyereket az emberek... miért is?
Nagyapámék 7en voltak mindkét oldalon, kihajtották őket a földekre dolgozni, lányok meg a ház körül.
De nem veszekedni akarok a gyerekvállaláson, én ezt látom most a csok miatt, és költségmentesség miatt vállalnak kollégák 3t, amúgy csak 1 lenne nekik bevallásuk szerint.
Nagyapámék 7en voltak mindkét oldalon, kihajtották őket a földekre dolgozni, lányok meg a ház körül.
De nem veszekedni akarok a gyerekvállaláson, én ezt látom most a csok miatt, és költségmentesség miatt vállalnak kollégák 3t, amúgy csak 1 lenne nekik bevallásuk szerint.
sada: én sejtem miért, aki igazán szereti a gyerekeket van neki 1-2, aki már pénzben gondolkozik lesz neki 3, vagy több... kollégáim is azt mondták lesz 3 költségmentes lesz, meg kap 10+10 csokot. De ha még csokot kap az jó, mert van rá fedezet. A babaváróra nem feltétlen. Csak aztán ugye macera a 3 gyerek, meg ott a rengeteg hitel, aztán vmiből meg is kellene élni. Én ezt látom a kollégáimon. Meg benne vannak a házasságban, mert ilyen körülmények között nehéz szabadulni.
Na de most beindult az ellenpólus, divat melegnek lenni.
Ja csak ugye gyerekekre szükség van, hiszen 20 év múlva is kellene árufeltöltő a sparba, meg orvos, meg mérnök. Meg adófizető.
Na de most beindult az ellenpólus, divat melegnek lenni.
Ja csak ugye gyerekekre szükség van, hiszen 20 év múlva is kellene árufeltöltő a sparba, meg orvos, meg mérnök. Meg adófizető.
pityesz76
Sokra megyek vele, mert már nem adok fel leveleket.
Ha a kenyeret, húst, tejet, stb nézem, sokkal rosszabb az arány.
Sokra megyek vele, mert már nem adok fel leveleket.
Ha a kenyeret, húst, tejet, stb nézem, sokkal rosszabb az arány.
Annyira nem érdekelnek már a játékok. Ha szeretném a nyereményt játszom vele, de most már nagyon kevéssel.
Cirbolya írjál Te is pár szervezőnek, lebonyolítónak, nehezítsék a játékokat. Kevesebb játék legyen blokk találós.
Szerintem akkor mi még valóban csak játszottunk.
Ha megszállottan is.
Mostanra szinte vérre megy a játék.
Nem tudom, miért.
Ha megszállottan is.
Mostanra szinte vérre megy a játék.
Nem tudom, miért.
sada:
2010 ben a minimálbér 918 db levél feladásra volt elég
ma 1380...
de xar most az élet ...
2010 ben a minimálbér 918 db levél feladásra volt elég
ma 1380...
de xar most az élet ...
Nem tudom, én nem annyira a fiatalság után nosztalgiáztam, inkább a régi nyerési esélyek után...
pityesz76
Te is öregszel.
Te is öregszel.
Cirbolya azóta felnőtt egy generáció akik másabbak mint mi, meg ugye mi is változunk. Minden változik, játékok is.
De látni lehet a pozitív változást is lásd srevo-csoki. Pl...
Bár így is blokkgyűjtős.
De látni lehet a pozitív változást is lásd srevo-csoki. Pl...
Bár így is blokkgyűjtős.
Nem voltak netes nyerteslisták.
Egyszer egy hétig hozzám járt a csomagos, mert több tucat 6-os üdítős poharat nyertem a szobi? szörptől a beküldött címkékkel.
Akkor még sokan laktak itthon és sok szörpöt ittunk, és vmiért meg voltak a címkék is.
Egyszer egy hétig hozzám járt a csomagos, mert több tucat 6-os üdítős poharat nyertem a szobi? szörptől a beküldött címkékkel.
Akkor még sokan laktak itthon és sok szörpöt ittunk, és vmiért meg voltak a címkék is.
csak az elején?
" alt="
">
régebben más volt...

régebben más volt...
Paintuci
Tuti jobb volt, mert sokkal fiatalabbak voltunk.
A mostani ifjú titánok egy része még kéjes álom sem volt.
Tuti jobb volt, mert sokkal fiatalabbak voltunk.
A mostani ifjú titánok egy része még kéjes álom sem volt.

Én igyekszem fejleszteni magam, így mostanra csak 2 hibám maradt. Az első a gyengülő memóriám, a másodikra nem emlékszem
" alt="
">

pityesz meg egy kedves ifjú ember volt még elején.
toboz=doboz