Finomságok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 52 oldal |
jojó, írtam!
Rencsu!
Nem,lepaszérold!
Nem,lepaszérold!
Ketcupot szoktatok eltenni házilag? A paradicsomot le kell hámozni előtte, vagy nem?
Köszönöm Zsuzsa!
Valaki nem tud jó receptet ribizlis - túrókockára? Arra gondolok, amit mindig lehet cukrászdában is kapni, és nagyon finom " alt=""> Esetleg jól bevált pohárkrém receptet is szívesen fogadok " alt="">
... ha így sem,írj privit és levélben küldöm" alt="">
valszeg Google chrome-al működik!
Epres nyalánkságok" alt="">
http://href.hu/x/fddv
http://href.hu/x/fddv
Sziasztok!
Tud valaki esetleg valami nagyon finom és gyors tejszínes eperkrémlevest?
Köszi előre is!!
Tud valaki esetleg valami nagyon finom és gyors tejszínes eperkrémlevest?
Köszi előre is!!
Köszönöm,már nem kérek receptet!
Kérnék szépen egy finom dió krémet,ami egy tortához elegendő mennyiség!
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Kevergetéshez használj habverőt!
Jucika75 Hozzászólás - 2011. május 01. :: 10:48
Sziasztok..aki még nem döntötte el, hogy mit főz....és szintén kidől a medvesajt a hűtőből.megosztok egy gyors receptet:
Olasz sajtkrémleves
egy vastag aljú fényes lábasban készítem, mert akkor egy edény elég hozzá-
füstölt szalonnát megsütök 2-3 kisebb szelet,,benne is hagyom, felengedem vízzel én kb 2 literrel, ebbe 2 leveskockát dobok...
lehet tömlős sajttal is, de az AKTUÁLIS MEDVE SAJTTAL IS
2 doboznyit áldoztam erre a célra java natúr, de volt benne "ízesített is"
forralás és kevergetés közben, jól a lábas oldalához nyomogattam, tökéletesen szét oldódott..tettem bele fokhagyma granulátumot, ételízesítőt, pici szerecsendiót, borsot..de ízesítsd ahogy szereted..a végén, vízben lisztet összeráztam, ezzel főztem fel, h sűrűbb legyen, de lehet főzőtejszínnel is..
nagyon finom..
lehet kenyérkockát pirítani, reszelt sajttal megszórni.pici újhagyma zöldjét apróra vágni rászórni a reszelt sajtra még...
jó étvágyat..ja jó laktató...
stb...
Sziasztok..aki még nem döntötte el, hogy mit főz....és szintén kidől a medvesajt a hűtőből.megosztok egy gyors receptet:
Olasz sajtkrémleves
egy vastag aljú fényes lábasban készítem, mert akkor egy edény elég hozzá-
füstölt szalonnát megsütök 2-3 kisebb szelet,,benne is hagyom, felengedem vízzel én kb 2 literrel, ebbe 2 leveskockát dobok...
lehet tömlős sajttal is, de az AKTUÁLIS MEDVE SAJTTAL IS
2 doboznyit áldoztam erre a célra java natúr, de volt benne "ízesített is"
forralás és kevergetés közben, jól a lábas oldalához nyomogattam, tökéletesen szét oldódott..tettem bele fokhagyma granulátumot, ételízesítőt, pici szerecsendiót, borsot..de ízesítsd ahogy szereted..a végén, vízben lisztet összeráztam, ezzel főztem fel, h sűrűbb legyen, de lehet főzőtejszínnel is..
nagyon finom..
lehet kenyérkockát pirítani, reszelt sajttal megszórni.pici újhagyma zöldjét apróra vágni rászórni a reszelt sajtra még...
jó étvágyat..ja jó laktató...
stb...
Sütötte már valaki Ráma füzetből a gesztenyekockát?
Nagyon fincsi" alt=""> Még el sem kezdődött a Húsvét,de már alig van belőle/igaz kis adag!
Nagyon fincsi" alt=""> Még el sem kezdődött a Húsvét,de már alig van belőle/igaz kis adag!
bogi0629
Nagyon köszönöm, ebből biztosan tudunk választani.
Nagyon köszönöm, ebből biztosan tudunk választani.
bogi,elküldöd nekem is őket?
Tárgytalan...látom, közben elolvastad :-) Én is Kellemes Ünnepeket kívánok minden webnyeremény függőnek :-)
Macika,elküldtem, de visszadobta a gép. Van másik emilcímed a t-online-on kívül?Jelezz majd, hová küldjem!
bogi0629
Köszönöm mégegyszer!
Köszönöm mégegyszer!
bogi0629
Elküldenéd nekem is, köszönöm, én is szeretem, amelyet nem kell sütni.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked és a többi fórumosnak is!!
Elküldenéd nekem is, köszönöm, én is szeretem, amelyet nem kell sütni.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked és a többi fórumosnak is!!