Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 303 oldal |
a Barakofrite-n van jelenleg még 9 db Bynkód, illetve 37 db Findkód
sziasztok
Hollandiában van valami oldal ahol így összevannak szedve a nyereményjátékok?
vagy tud valaki valami holland nyereményjátékot?
köszi
Hollandiában van valami oldal ahol így összevannak szedve a nyereményjátékok?
vagy tud valaki valami holland nyereményjátékot?
köszi
szia, jó éjt, én is megyek már
Még én is itt vagyok, de már kapcsolom a gépet, húzok aluni. Jó éjt! " alt="">
ok, Hugi, azt hittem, hogy már csak én baglyoskodok itt " alt="">
Villám, köszi " alt=""> Én is sikítok, ha van valami a butikban " alt="">
Hugi, sajna nem emlékszem pontosan, de 100.000 ponton felül volt, de hogy mennyivel?? szóval nem tudom, hogy a 100-hoz volt közelebb, vagy inkább a 200-hoz
most lenne pontom rá, illetve, rengeteg zsetonom van, na meg sok bynkódot is beválthatnék, ha hiányzana a pontokból
csak már töltenék fel valami jóval a butikot
a múltkor telefon is volt
ha látom, hogy feltöltik, akkor beírom ide is
most lenne pontom rá, illetve, rengeteg zsetonom van, na meg sok bynkódot is beválthatnék, ha hiányzana a pontokból
csak már töltenék fel valami jóval a butikot
a múltkor telefon is volt
ha látom, hogy feltöltik, akkor beírom ide is
Villám, nem emlékszel véletlenül mennyi pont volt a pen?
Morticia, igen elküldik a műszaki cuccokat is ide
nekem már jött onnan webkamera extra gyorsasággal
a múltkor volt pendrive is, de akkor nem volt még annyi pontom, most már van, s várom, hogy ha töltik a butikot, hátha azt is töltenek újra
nekem is pozítivak a tapasztalataim ezzel az oldallal
nekem már jött onnan webkamera extra gyorsasággal
a múltkor volt pendrive is, de akkor nem volt még annyi pontom, most már van, s várom, hogy ha töltik a butikot, hátha azt is töltenek újra
nekem is pozítivak a tapasztalataim ezzel az oldallal
Sziasztok!
A Toilokdo-t jöttem dícsérni " alt=""> Mióta nincs Prizee, ez az egyik legjobb játékoldal. Viszonylag gyorsan gyűlnek a pontjaim, és a szeptember 9-én megrendelt plüss pókot ma már meg is kaptam. Ez számomra még pozitívabb képet ad az oldalról. A legjobb az egészben, hogy akkor szinte nullára fogytak a pontjaim, maradt egészen pontosan 7! Mára ismét 10.000-nél tartok " alt="">
Remélem másoknak is csak pozitív élményük van az oldallal kapcsolatban " alt="">
Egy kérdésem lenne. Érdemes gyűjtögetni műszaki cikkekre? Kihozzák Magyarországra? Előre is köszi
A Toilokdo-t jöttem dícsérni " alt=""> Mióta nincs Prizee, ez az egyik legjobb játékoldal. Viszonylag gyorsan gyűlnek a pontjaim, és a szeptember 9-én megrendelt plüss pókot ma már meg is kaptam. Ez számomra még pozitívabb képet ad az oldalról. A legjobb az egészben, hogy akkor szinte nullára fogytak a pontjaim, maradt egészen pontosan 7! Mára ismét 10.000-nél tartok " alt="">
Remélem másoknak is csak pozitív élményük van az oldallal kapcsolatban " alt="">
Egy kérdésem lenne. Érdemes gyűjtögetni műszaki cikkekre? Kihozzák Magyarországra? Előre is köszi
Sziasztok!
Hónapok óta nem jártam már itt, de most történt velem valami, amit meg kell osztani" alt="">
Április végén nyertem a wiokado-n 3 minopass-t. Utáltuk is akkoriban az oldalt, mert nem adta a kódokat. Írtam nekik pár levelet, de persze semmi.
Erre ma megkaptam a kódokat.
Közben egyébként sikerült leszoknom a játékos oldalakról. De azért játszom néha" alt="">
Hónapok óta nem jártam már itt, de most történt velem valami, amit meg kell osztani" alt="">
Április végén nyertem a wiokado-n 3 minopass-t. Utáltuk is akkoriban az oldalt, mert nem adta a kódokat. Írtam nekik pár levelet, de persze semmi.
Erre ma megkaptam a kódokat.
Közben egyébként sikerült leszoknom a játékos oldalakról. De azért játszom néha" alt="">
Hárman 10-10 Byncode-ot nyernek: http://ingyenholmik.blog.hu/2009/08/30/nyeremenyjatek
_ingyen_byncode
_ingyen_byncode
a Boutygame-n van Byncode jelenleg
Van 23 db eladó Byncode-m, ár megegyezés szerint, ha valakit érdekel irjon e-mailt.
morticia!
A kado.fr küldi az ajándékot Magyarországra is.
Bizonyíték: http://ingyenholmik.blog.hu/2009/08/29/kado_fr
Az ajándék kikérésekor újra bekéri a címet, itt alapesetben Franciaország áll (még akkor is, ha Magyarországot írtál a regisztrációnál), ezt át kell állítani. Egy hónapban egy ajándékot lehet kérni.
A kado.fr küldi az ajándékot Magyarországra is.
Bizonyíték: http://ingyenholmik.blog.hu/2009/08/29/kado_fr
Az ajándék kikérésekor újra bekéri a címet, itt alapesetben Franciaország áll (még akkor is, ha Magyarországot írtál a regisztrációnál), ezt át kell állítani. Egy hónapban egy ajándékot lehet kérni.
A Kialkdo-ról kapott már valaki nyereményt?
http://href.hu/x/9v53
Én be tudtam állítani Magyarországot, most próbálkozom a játékokkal, aztán meglátjuk küldenek-e ajándékot.
ebben a játékban csak franciák, belgák, luxemburgiak játszhatnak (ha jól olvastam...)
Játszik valaki a kado.fr-en? Most találtam rá az oldalra és nem igazán tudom miket is lehet csinálni. Előre is köszi