Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 303 oldal |
a Barakofrite-n van jelenleg még 9 db Bynkód, illetve 37 db Findkód
sziasztok
Hollandiában van valami oldal ahol így összevannak szedve a nyereményjátékok?
vagy tud valaki valami holland nyereményjátékot?
köszi
Hollandiában van valami oldal ahol így összevannak szedve a nyereményjátékok?
vagy tud valaki valami holland nyereményjátékot?
köszi
szia, jó éjt, én is megyek már
Még én is itt vagyok, de már kapcsolom a gépet, húzok aluni. Jó éjt!
" alt="
">

ok, Hugi, azt hittem, hogy már csak én baglyoskodok itt
" alt="
">

Villám, köszi
" alt="
"> Én is sikítok, ha van valami a butikban
" alt="
">

Hugi, sajna nem emlékszem pontosan, de 100.000 ponton felül volt, de hogy mennyivel?? szóval nem tudom, hogy a 100-hoz volt közelebb, vagy inkább a 200-hoz
most lenne pontom rá, illetve, rengeteg zsetonom van, na meg sok bynkódot is beválthatnék, ha hiányzana a pontokból
csak már töltenék fel valami jóval a butikot
a múltkor telefon is volt
ha látom, hogy feltöltik, akkor beírom ide is
most lenne pontom rá, illetve, rengeteg zsetonom van, na meg sok bynkódot is beválthatnék, ha hiányzana a pontokból
csak már töltenék fel valami jóval a butikot
a múltkor telefon is volt
ha látom, hogy feltöltik, akkor beírom ide is
Villám, nem emlékszel véletlenül mennyi pont volt a pen?
Morticia, igen elküldik a műszaki cuccokat is ide
nekem már jött onnan webkamera extra gyorsasággal
a múltkor volt pendrive is, de akkor nem volt még annyi pontom, most már van, s várom, hogy ha töltik a butikot, hátha azt is töltenek újra
nekem is pozítivak a tapasztalataim ezzel az oldallal
nekem már jött onnan webkamera extra gyorsasággal
a múltkor volt pendrive is, de akkor nem volt még annyi pontom, most már van, s várom, hogy ha töltik a butikot, hátha azt is töltenek újra
nekem is pozítivak a tapasztalataim ezzel az oldallal
Sziasztok!
A Toilokdo-t jöttem dícsérni
" alt="
"> Mióta nincs Prizee, ez az egyik legjobb játékoldal. Viszonylag gyorsan gyűlnek a pontjaim, és a szeptember 9-én megrendelt plüss pókot ma már meg is kaptam. Ez számomra még pozitívabb képet ad az oldalról. A legjobb az egészben, hogy akkor szinte nullára fogytak a pontjaim, maradt egészen pontosan 7! Mára ismét 10.000-nél tartok
" alt="
">
Remélem másoknak is csak pozitív élményük van az oldallal kapcsolatban
" alt="
">
Egy kérdésem lenne. Érdemes gyűjtögetni műszaki cikkekre? Kihozzák Magyarországra? Előre is köszi
A Toilokdo-t jöttem dícsérni

Remélem másoknak is csak pozitív élményük van az oldallal kapcsolatban

Egy kérdésem lenne. Érdemes gyűjtögetni műszaki cikkekre? Kihozzák Magyarországra? Előre is köszi
Sziasztok!
Hónapok óta nem jártam már itt, de most történt velem valami, amit meg kell osztani
" alt="
">
Április végén nyertem a wiokado-n 3 minopass-t. Utáltuk is akkoriban az oldalt, mert nem adta a kódokat. Írtam nekik pár levelet, de persze semmi.
Erre ma megkaptam a kódokat.
Közben egyébként sikerült leszoknom a játékos oldalakról. De azért játszom néha
" alt="
">
Hónapok óta nem jártam már itt, de most történt velem valami, amit meg kell osztani

Április végén nyertem a wiokado-n 3 minopass-t. Utáltuk is akkoriban az oldalt, mert nem adta a kódokat. Írtam nekik pár levelet, de persze semmi.
Erre ma megkaptam a kódokat.
Közben egyébként sikerült leszoknom a játékos oldalakról. De azért játszom néha

Hárman 10-10 Byncode-ot nyernek: http://ingyenholmik.blog.hu/2009/08/30/nyeremenyjatek
_ingyen_byncode
_ingyen_byncode
a Boutygame-n van Byncode jelenleg
Van 23 db eladó Byncode-m, ár megegyezés szerint, ha valakit érdekel irjon e-mailt.
morticia!
A kado.fr küldi az ajándékot Magyarországra is.
Bizonyíték: http://ingyenholmik.blog.hu/2009/08/29/kado_fr
Az ajándék kikérésekor újra bekéri a címet, itt alapesetben Franciaország áll (még akkor is, ha Magyarországot írtál a regisztrációnál), ezt át kell állítani. Egy hónapban egy ajándékot lehet kérni.
A kado.fr küldi az ajándékot Magyarországra is.
Bizonyíték: http://ingyenholmik.blog.hu/2009/08/29/kado_fr
Az ajándék kikérésekor újra bekéri a címet, itt alapesetben Franciaország áll (még akkor is, ha Magyarországot írtál a regisztrációnál), ezt át kell állítani. Egy hónapban egy ajándékot lehet kérni.
A Kialkdo-ról kapott már valaki nyereményt?
http://href.hu/x/9v53
Én be tudtam állítani Magyarországot, most próbálkozom a játékokkal, aztán meglátjuk küldenek-e ajándékot.
ebben a játékban csak franciák, belgák, luxemburgiak játszhatnak (ha jól olvastam...)
Játszik valaki a kado.fr-en? Most találtam rá az oldalra és nem igazán tudom miket is lehet csinálni. Előre is köszi