Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 67 oldal |
Benei nápolyinak örülnék.
Ásványvíz, egy blokkon sok karton!
Finish, cillit, air wick.
Herz.
Milka
Glade
Herz.
Milka
Glade
Jar mosógatógép tablettákkal,Baba termékekkel is lehetne játék%
Jön az állatok világnapja....cicakajás játék már nagyon aktuális lenne. Leginkább gourmet vonalkód beküldéses. Nekem, ha a régi klassz játékok miatt nosztálgiázom, ez ami, legjobban hiányzik és a régen megnyert ajándékok is elkoptak, tönkrementek már.
Sport szelet sem vkódos,már biztos,aug.19- indul.!
Boci, Tibi,Sport szelet, Nescafé, Douwe E. vk-os!!!
Persze a Milka megint nem vk-os vagy Milka- pontos játék lesz " alt="">
Persze a Milka megint nem vk-os vagy Milka- pontos játék lesz " alt="">
Hátha...Gourmet, Félix, Friskies cicakaja (leginkább vonalkód beküldős lenne jó)
Haribo blokkos, vonalkódos. La festa capuccino vonalkódos.
szildi! " alt=""> " alt=""> erre nem is gondoltam" alt="">
jojó
COOP jégkrém ? " alt=""> " alt="">
COOP jégkrém ? " alt=""> " alt="">
Jégkrém játék!
Örülnék egy Milka vkódgyűjtős játéknak garantált ajándékokért+sorsolt fődíjért, de ugyanez lehetne Tibi csokival DE kávékkal TicTac cukorkával
A Nestlés fald a könyveket játék is lehetne újra " alt=""> - vagy lehetne Nescaféval ugyanaz, ha már a kávéfarmos játék idén nem volt " alt="">
A Nestlés fald a könyveket játék is lehetne újra " alt=""> - vagy lehetne Nescaféval ugyanaz, ha már a kávéfarmos játék idén nem volt " alt="">
A hétvégén kidobáltam a knorr csomikat és a nestlé jégkrémes csomagolásokat,,tehát készüljetek biztos lesz vele játék " alt="">
Azt nagyon szeretem, amikor játék is van egy termékkel és még jól le is van árazva. Csak az a baj, hogy az a pár darab, ami ilyenkor 1-1 bolt rendelkezésére áll, pillanatok alatt elfogy, vagy ki se kerúl a vásárlókhoz.
Sajnos, Auchan nincs nálunk.
Topichoz: valami fűszeres játék is lehetne.
Sajnos, Auchan nincs nálunk.
Topichoz: valami fűszeres játék is lehetne.
Volt a játék ideje alatt dupla csomagos (2 db 1 áráért) akció. Megspékelve a termék jokerrel, végösszeg engedménnyel már egész barátságos literenkénti ár jött ki (300 Ft alatt).
Most az Auchanban lehet venni 2x3litert 3ezer Ft-ért.
Most az Auchanban lehet venni 2x3litert 3ezer Ft-ért.
Az új Perwollt mi is szeretjük, de a DM-s ár "húzós" ezekért az ajándékokért. Lehetne vele játék máshol, más nyereményért, pl.: mosógép, egy évre elegendő mosógél, utalvány.... Vagy más mosóporral játék, nem vagyunk annyira márkahűek ( Dreft, Ariel, Tomi)
Én szeretem a perwollt, vettem is korlátozott mennyiségben a játékhoz, de a dm-es ára elég húzós, is a nyeremény ugyan sok, de számomra nem vonzóak.
A Perwol is mosószer.
sajt, mosópor, öblítő, cicakaja, orbit, jégkrém, tibi csoki