Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 2007 oldal |
HELL regisztráció + visszaigazolás nekem már működött ma, 08:00 után picivel. Telefonról. Pályázat feltöltésben még nem tudok nyilatkozni, nincs promóciós nyitófülem.
Nekem sem enged regisztrálni . Ismét egy szuperül induló játék
A Hell oldalára nem tudok regisztrálni, esetleg másnál is gond van? Köszi
+36 1 610 8952
poweradespar@bangbang.hu
Powerade hol lehet reklamálni?
A megadott e-mail címre sajnos nem,mert a cím nem található.
Köszönöm
A megadott e-mail címre sajnos nem,mert a cím nem található.
Köszönöm
weber
Ez volt:
https://www.webnyeremeny.hu/snickers-twix-mars-bo
unty-mm-jegkrem-nyeremenyjatek
Ez volt:
https://www.webnyeremeny.hu/snickers-twix-mars-bo
unty-mm-jegkrem-nyeremenyjatek
Én is így jártam, de szerintem csak abban az esetben lett volna érthető/elfogadható, ha nem kapjuk meg a garantált nyereményt, ha pár napon belül maguktól észlelték volna a hibát... De még a játék lezárultát követően se ők szóltak, hanem mi vettük észre a lista alapján, hogy hoppá.
Nonszensz az ilyen.
Nekem is vannak fotóim, de akinek nincs, mégis nyert, annak is járna, mert ha mi már nem is tudunk belépni a profilunkba, de gondolom, ők látják, kik nyertek még a 100. után is.
Kíváncsi leszek a fejleményekre.
Nonszensz az ilyen.
Nekem is vannak fotóim, de akinek nincs, mégis nyert, annak is járna, mert ha mi már nem is tudunk belépni a profilunkba, de gondolom, ők látják, kik nyertek még a 100. után is.
Kíváncsi leszek a fejleményekre.
Volt hasonló pár éve valamelyik jégkrémes játéknál is. Éjféltől az első 100 feltöltő kapott talán utalványt. Illetve kapott volna. Sokan nem kaptak éjfél után pár perccel sem és kapott olyan, aki csak délután töltött fel. Az is valami rendszerhiba lehetett.
Johnny-X
Több ezer azért nem.
Egy ilyen terméknél meg főleg. Még CC-nál sem.
Sport csokinál, Milkánál inkább.
Több ezer azért nem.
Egy ilyen terméknél meg főleg. Még CC-nál sem.
Sport csokinál, Milkánál inkább.
Johnny-X !
Köszönöm !
Köszönöm !
Korcika
A baj az, hogy valószínűleg "beragadt" ez az értesítés az informatikai rendszerben a lebonyolítónál. Nem túl reális, hogy egy ekkora promóciónál még az 5. napon van gyorsasági nyeremény (a 100-ból). Valószínűleg naponta nem 10-20 db, hanem sokkal inkább több-100... netán több-1000 pályázat érkezik...
Többen írták (írtuk), hogy mostanában egyre több játék akadozik, ügyetlenkednek a lebonyolítók, bénázik a szerver, nem kapunk válaszokat az érdeklődő üzenetekre, stb. Nálam idén a Kinder volt a "csúcs" (az első napokban az idő nagyobb részében NEM műkódött a feltöltés, és csak a kisebb részében igen), de ezt már elengedtem.
Szerintem annyit tudsz tenni, hogy írsz a lebonyolítóknak, és bízol benne, hátha kitalálnak valami értelmes kompenzációt! (Nekem nagyon úgy tűnik, hogy jóval több nyertes értesítés ment ki, mint amennyi nyeremény ténylegesen rendelkezésükre áll(t). Majd írd/írjátok meg ide is, hogy mit jeleztek vissza, komolyan, engem is érdekel!)
A baj az, hogy valószínűleg "beragadt" ez az értesítés az informatikai rendszerben a lebonyolítónál. Nem túl reális, hogy egy ekkora promóciónál még az 5. napon van gyorsasági nyeremény (a 100-ból). Valószínűleg naponta nem 10-20 db, hanem sokkal inkább több-100... netán több-1000 pályázat érkezik...
Többen írták (írtuk), hogy mostanában egyre több játék akadozik, ügyetlenkednek a lebonyolítók, bénázik a szerver, nem kapunk válaszokat az érdeklődő üzenetekre, stb. Nálam idén a Kinder volt a "csúcs" (az első napokban az idő nagyobb részében NEM műkódött a feltöltés, és csak a kisebb részében igen), de ezt már elengedtem.
Szerintem annyit tudsz tenni, hogy írsz a lebonyolítóknak, és bízol benne, hátha kitalálnak valami értelmes kompenzációt! (Nekem nagyon úgy tűnik, hogy jóval több nyertes értesítés ment ki, mint amennyi nyeremény ténylegesen rendelkezésükre áll(t). Majd írd/írjátok meg ide is, hogy mit jeleztek vissza, komolyan, engem is érdekel!)
Sziasztok !
Én is megjártam, a powerade-val jan. 6-án adtam fel a férjem is nyert és én is.Nincs a gyorsasági között a nevünk, pedig benne voltunk a 100-ban. A baj az, hogy én nem fotóztam le a képernyőt.
Én is megjártam, a powerade-val jan. 6-án adtam fel a férjem is nyert és én is.Nincs a gyorsasági között a nevünk, pedig benne voltunk a 100-ban. A baj az, hogy én nem fotóztam le a képernyőt.
Elküldtem én is reklamációt a BangBang-nak, hogy "itten bangbang lesz" ha elsípolják a gyorsasági nyereményünket! Csatoltam a nyertes nyugta fotóját és a nyerésről szóló képernyőfotót is;-)
Én sem látom a nevem a Powerade nyertesek között, e-mailben elküldtem nekik a gratuláció képernyőfotót. Kíváncsi vagyok mit kezdenek ennyi jogos reklamációval...
Powerade SPAR kapcsán:
A játék 2025.01.02-án kezdődött. Itt, a fórumon visszakeresve 01.06-án még kb. 5 emberke jelezte, hogy nyert gyorsaságit. Vagyis 5 nappal az indulás után?! belefértek az első 100-ba. Na, ez azért gyanús!
Továbbá: az hagyján, hogy most, 7 nappal a játék befejezése után sem teljes a gyorsasági lista (94/100), de a napi (5/36), a heti (4/5), illetve a fődíjasok névsora (0/3) is eléggé foghíjas.
Sajnos nem a régi már ez a Bang-Bang! (Pedig őket bírtam, egész normális lebonyolító csapat voltak!)
A játék 2025.01.02-án kezdődött. Itt, a fórumon visszakeresve 01.06-án még kb. 5 emberke jelezte, hogy nyert gyorsaságit. Vagyis 5 nappal az indulás után?! belefértek az első 100-ba. Na, ez azért gyanús!
Továbbá: az hagyján, hogy most, 7 nappal a játék befejezése után sem teljes a gyorsasági lista (94/100), de a napi (5/36), a heti (4/5), illetve a fődíjasok névsora (0/3) is eléggé foghíjas.
Sajnos nem a régi már ez a Bang-Bang! (Pedig őket bírtam, egész normális lebonyolító csapat voltak!)
Zorro sajnos nem csak náluk van zűr. Idén nem tudom mi van a lebonyolítókkal de nagyon remélem hogy abba marad mert nem lenne jó egész év így zajlana ....
Nálam is 2 gyorsasági sikerült de sehol a nevünk.Ideje lenne az illetékesnél bepanaszolni a banbangot,mert mostanság elég zürös a társaság.
Mi sem vagyunk a listán 3-an.
nyikolaj007 .Én is küldtem képernyőfotót és a nyertes blokkot is. Válasz semmi.