Senkinek sem kellene bizonygatnia, hogy nyert, mert eleve csak annak dobta fel a kézbesítéshez szükséges űrlapot, aki nyert, így nekik tudniuk kell, hogy a 100-on felül még kik azok...
Nekem van képernyőfotóm, de csak egy sablon választ kaptam, hogy kivizsgálják az ügyet, azóta semmi.
Arra kíváncsi lennék, hogy azok megkapták-e már a nyereményt, akiknek a neve rajta volt a listán. (?)
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 2010 oldal |
Jojó illetve nem mindenki csinál képernyő képet és más is hasonló cipőben jár mint én az igazát hogy bizonyítja?
hasi
Én is várom, még semmi
Én is várom, még semmi
Jojó és hogy lehet tovább lépni?
Sziasztok!
2024 es juliusi "mindennapok bajnokai" játékon nyereményt megkaptátok? AJÁNDÉKCSOMAG.
ÉN coop játékon nyertem.aji sehol
2024 es juliusi "mindennapok bajnokai" játékon nyereményt megkaptátok? AJÁNDÉKCSOMAG.
ÉN coop játékon nyertem.aji sehol
Attól függ mit írtál ?Ha megírod ,hogy amennyiben nem fogadják el,hogy nyertes vagy ,tovább lépsz !
Azért mekkora.. a Bang-esek írsz (munkaidőben!)nekik 1 hónap után hogy ugyan már hogy áll a kivizsgálás a powerrades gyorsasági nyeremény ügyben arra nem veszik a fáradságot visszairjanak jelezenek azoknak akiknek ugyanúgy kiírta hogy nyert hogy mi van velük vagy hogyan akarják kárpótolni őket....
verka!
Én sem találtam, de ez nem meglepő, nagyon sokszor járok így, de nem csak itt, hanem Aldis játékoknál is. A játszós terméket nem lehet kapni, valószínű, hogy csak nagyobb üzletekben van.
Én sem találtam, de ez nem meglepő, nagyon sokszor járok így, de nem csak itt, hanem Aldis játékoknál is. A játszós terméket nem lehet kapni, valószínű, hogy csak nagyobb üzletekben van.
Lidl oops szuper játék lenne, ha lenne Oops😝
Most engedte...
Sziasztok!
Lidl OOOPS! nem engedi feltölteni, azt írja ki, hogy a vásárlás dátuma nem lehet jövőbeli.
Szerintem ma 13-a van.
Lidl OOOPS! nem engedi feltölteni, azt írja ki, hogy a vásárlás dátuma nem lehet jövőbeli.
Szerintem ma 13-a van.
Köszi, próba szerencse.
Közben olvasom azt is, hogy "A Játékkal kapcsolatos minden igény elévülési határideje 60 nap." Egyre jobb.
Közben olvasom azt is, hogy "A Játékkal kapcsolatos minden igény elévülési határideje 60 nap." Egyre jobb.
Szerintem ők tudnak segíteni, vagy legalábbis tanácsot adnak: Fogyasztóvédelmi Főosztály Hatóság Tanácsadó Iroda fogyasztovedelem@bfkh.gov.hu
Van valakinek bármilyen infója a Tesco Mastercard nyereményekkel kapcsolatban?
Azért ez már kezd nem vicces lenni. Bőven letelt a szabályzatban írt 70 nap. Ha többen vagyunk, össze kellene fogni, vagy nem tudom. Kinek lehet még írni a szervezőn, meg a lebonyolítón kívül?
Azért ez már kezd nem vicces lenni. Bőven letelt a szabályzatban írt 70 nap. Ha többen vagyunk, össze kellene fogni, vagy nem tudom. Kinek lehet még írni a szervezőn, meg a lebonyolítón kívül?
Be is tartják,főleg,hogy még két játékot is indítottak .
jojó
Persze, hogy nem küldik mert a játékszabályzat náluk így szól:
"Nyereményedet legkésőbb a promóció végét követő 90 naptári napon belül juttatjuk el hozzád a megadott címedre." A játék meg 2025. február 6-án 23 óra 59 perckor ért véget. Nekem már anno valami nyereményjátékban volt szerencsém/szerencsétlenségem velük akkor is nagyon de utolsó pillanatban kaptam meg a nyereményt már elég közel volt a 90 nap de akkor nem kellett leveleznem mert nyertem hogy bizonyítsam tényleg nyertem.
Persze, hogy nem küldik mert a játékszabályzat náluk így szól:
"Nyereményedet legkésőbb a promóció végét követő 90 naptári napon belül juttatjuk el hozzád a megadott címedre." A játék meg 2025. február 6-án 23 óra 59 perckor ért véget. Nekem már anno valami nyereményjátékban volt szerencsém/szerencsétlenségem velük akkor is nagyon de utolsó pillanatban kaptam meg a nyereményt már elég közel volt a 90 nap de akkor nem kellett leveleznem mert nyertem hogy bizonyítsam tényleg nyertem.
és a gyorsaságit sem küldik :
" alt="
">

Milyen csend van lassan 3 hete a powerrades játék körül?!
Azóta már javították:
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/storage/micro
site/a0yzrlv5Bixs2GRrSJXZknJLj7EDhpYW/Game_Rules.pdf
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/storage/micro
site/a0yzrlv5Bixs2GRrSJXZknJLj7EDhpYW/Game_Rules.pdf
Nem tudom hol volt róla szó az Ecofamily Henkelnél oldalon 5000, játékszabályzatban 15000, nyertesség esetén emailben is 5000 van.