Denom
Attól függetlenül csináld végig, Pont beváltás válaszd ki a terméket stb....engedi a rendszer, ne várd meg még jóváírják....majd ellenőrzik ha kiengedik a terméket postázásra!
Nestlé hűségprogramjában kezdés napján feltöltött blokkot/pontot nem írták még jóvá, holott a játékszabályzatban két munkanapot ígérték rá!
Ehhez képest már tegnap is volt fogyás a beváltható termékekből mára pedig Tefal lábas konkrétan elfogyott! (Tudom, hogy abból volt a legkevesebb darabszám.)
Ilyen roham tempóban a többi készlet sem fog 2 hétnél tovább tartani! Ezért sajnálatos, hogy a lassú elbírálás miatt hátrányos helyzetbe kerül az ember!
Sada vagy csak szimplán különbséget tesznek Penny kínálatban a városokban 🤣
Felénk is van a Mennyben 3 féle is. Matrica is rajta.
Legalább 243 penny üzlet van Magyarországon.
Lehet, hogy nem ugyanabban jártatok.
Vágási 2.0
Pennybe vagyok itt nincs! Privát Hús van :/ nem azzal keverted megtévesztő a csomagolása majdnem ugyanaz ránézésre.
A Pennyben láttam már promós Pápait.
De mivel nyerő időpontos a fődíj is, később vásárolok/pályázom.
Csak nem az első héten van a fődíj nyerő időpontja...
Laci akkor szerintem Húsvétkor vagy előtte 1 héttel kellet volna indítani nem tegnap... :/
Szerintem a Pápai főleg Húsvétra lesz kiélezve, legalábbis a nyerős termékeket elnézve, szóval valszeg ezért nincsenek még.
Esküszöm feladom lassan

" alt="

"> nem kapni sehol pl : Auchan,Spar, Tesco, Reál ,Cba, Prima olyan Pápai Hús terméket/termékeket ami a játékszabályzatban szerepel! De bezzeg ami nem szerepel pl: Főtt, füstölt szeletelt bacon szalonna azt igen.....
Nivea:
Kedves Játékosunk!
Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője: a feltöltéseket egyesével felülvizsgáljuk, és minden olyan jelentkezést manuálisan rögzítünk, amely megfelel a részvételi feltételeknek. Az elfogadásról később e-mailben is értesítést fog kapni.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!
Üdvözlettel,
a NIVEA Csapata
agi80!
Igen, válasz nem érkezett, de egymás után küldtek utána pár nappal később 2 "játékban vagy" e-mailt. Volt már olyan, hogy elfogadott blokkot egyből, így tudtam hogy ez az, de arról azonnal jött ilyen értesítés. Ennek ellenére nem bízom 100%-ig abban, hogy tényleg bekerültek a játékba, de sajnos nem volt más lehetőségem, mert másik e-maillel sem engedte már feltölteni ugyanazt a blokkot. Gáz az egész rendszer és hát nem egy olcsó pályázat, szóval lehet én sem erőltetem már tovább ezt a játékot.
Emailen válaszolt a Nivea/Dentsu, hogy manuálisan jóváhagyják a blokkom majd. Viszont annyira nem hiszek ebben.... úgyhogy én Niveat már hanyagolom.
Írjatok minél többen, minél többször:
Ne gondolják azt, hogy a probléma elhárult.
weber
Küldtél már előtte is blokkot email-en? Mert én már küldtem, de arra sem volt eddig semmi reakció, sőt a hölgynek is említettem, ezt is jelzi az ügynökségnek....de szerintem itt már nem drukkolunk :-)
Múlt héten már azért nem, mert szerintem sokan feladták, hogy ha nem hát nem, játszanak mással.
Én most újabb 2 blokkot küldtem el nekik e-mailen.
Nivea játék
Elértem egy hölgyet, több jelzés is érkezett, viszont múlt héten nem, így azt gondolták a probléma elhárult. Jeleztem, hogy sajnos nem...... Jelzi az ügynökség felé, akivel dolgoznak....hááát meglátjuk...
Nos, sprehheltem egy Hölggyel a Dentsunál.
Telefonszám: (06 1) 411 2200
Mondta, hogy tudnak a problémáról.
Az e-mail címük, amit olvasnak: hello.budapest@dentsu.com
Én megkértem őket, hogy az általam erre az e-mail címre küldött nyugta fényképe alapján nézzék meg, hogy a pályázat beérkezett-e vagy sem.
Majd látjuk, hogy mi lesz az eredménye...
Akinek függőben van pályázata, beszéljen velük vagy küldjön e-mail-t. Hátha megoldódik...
Jól tetted, de szerintem a telefon lesz a megoldás, mert az is benne van a pakliban, hogy az e-mail el sem jut olyan emberhez, aki kompetens az ügyben... Lehet, hogy a titkárnőnek fogggggalma sincs, hogy miről van szó és "iktatja" a levelet.
Mert az nonszensz, hogy nem jönnek válaszlevelek.
Az első héten napokig nem működött az oldal, írtam nekik, semmi válasz. Aztán megoldódott a probléma, kérdés, hogy az észrevételek hatására vagy saját maguk jöttek rá, hogy valami gixer van, hiszen nem érkeztek be pályazatok...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások