20.
21.
2-re szavazunk.
Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 14 / 20 oldal |
32. VAGYOK A LISTÁN ÉS A 2.-RA SZAVAZOK.
szerintem is a 2-es variácio jó arra szavazok én is
Lehet más ötletet is konkrétan leírni és besorszámozni, 4-5 ötlet kb. jó lenne és azokat kéne megszavaztatni, nem?
4. vagyok a listán és legyen a 2. variáció.
minél jobb minőségű legyen " alt=""> kicsinyíteni lehet, a nagyítás már gázos ugye " alt=""> 2 mb-nál ne legyen nagyobb a mérete " alt="">
csináltam egy emailcímet a fotóknak " alt="">
webcsajok@mailbox.hu
ide jöhetnek a képek, akár azonnal " alt=""> nem kell megvárni a vasárnapot " alt="">
nevet, nicket, lakhelyet írjatok!!
csináltam egy emailcímet a fotóknak " alt="">
webcsajok@mailbox.hu
ide jöhetnek a képek, akár azonnal " alt=""> nem kell megvárni a vasárnapot " alt="">
nevet, nicket, lakhelyet írjatok!!
11. vagyok
Marlyn,küldjem a fotót a mailodra? mekkora méretben,felbontásban kb-ban?
Marlyn,küldjem a fotót a mailodra? mekkora méretben,felbontásban kb-ban?
aztán jól nézzünk ki" alt="">)
jobb lenne, ha akkor küldenétek, amikor már mindenki talált képet. legyen ez mondjuk vasárnap este. ha valakinek nem felel meg jelezze " alt="">
több képet is küldhettek majd " alt=""> én pedig kiválasztom, melyik illik legjobban a többiekéhez " alt="">
küldjetek egy teljes nevet + webnyereményes nicknevet + lakóhelyet.
a kép alatt a nicknevünk és a lakóhely szerepeljen?
több képet is küldhettek majd " alt=""> én pedig kiválasztom, melyik illik legjobban a többiekéhez " alt="">
küldjetek egy teljes nevet + webnyereményes nicknevet + lakóhelyet.
a kép alatt a nicknevünk és a lakóhely szerepeljen?
most küldjek fotót?
egész alakos képek is jöhetnek, majd kivágom " alt=""> csak jó legyen a felbontása " alt=""> és az arc jól látszódjon " alt=""> úgyhogy mindenki keresgéljen, vagy kezdjen el fotózkodni " alt="">
14.es vagyok" alt="">
Bolya, köszi!
Mailben küldjük vagy itt is jó?
A lottó is jó, csak,ha nem nyer akkor nincs mit felajánlani" alt="">
Én a 2-es variációra szavaznék.
Mailben küldjük vagy itt is jó?
A lottó is jó, csak,ha nem nyer akkor nincs mit felajánlani" alt="">
Én a 2-es variációra szavaznék.
én válalom, hogy összesítem a szavazatokat és utánna sorszámmal beírom a listát, hogy ki melyikre szavazott 1 v. 2. és legyen-e mellé lottó " alt="">
az egész alakosfényképből is ki tudjátok vágni az arcképet csak paint kell hozzá az meg szerintem van minden gépen " alt=""> ha nem megy átküldhetitek a képet, szívessen kivágom " alt="">
az egész alakosfényképből is ki tudjátok vágni az arcképet csak paint kell hozzá az meg szerintem van minden gépen " alt=""> ha nem megy átküldhetitek a képet, szívessen kivágom " alt="">
a rajt számom 10." alt="">)))
szóval jó amit írt Galeria nekem a 2.-es számú javaslat tetszik.
a fotóval kapcsolatban kérdezném.
milyen képekre gondoltatok,mert nekem a gépen leginkább esküvős van és lehet kilógnék a sorból fehér ruhában.
és egész alakos legyen vagy csak az arc látszódjon.
én támogatnám a különböző nyereményjátékok akár internetes akár beküldős stb...
jobb reklámozását,közhírré tételét,mert úgye nem mindenki jut géphez pláne nem a webnyereményhez.
és azért komplett dossziéval még sem járhatunk boltba.
szóval jó amit írt Galeria nekem a 2.-es számú javaslat tetszik.
a fotóval kapcsolatban kérdezném.
milyen képekre gondoltatok,mert nekem a gépen leginkább esküvős van és lehet kilógnék a sorból fehér ruhában.
és egész alakos legyen vagy csak az arc látszódjon.
én támogatnám a különböző nyereményjátékok akár internetes akár beküldős stb...
jobb reklámozását,közhírré tételét,mert úgye nem mindenki jut géphez pláne nem a webnyereményhez.
és azért komplett dossziéval még sem járhatunk boltba.
34. Zolida
Én is itt vagyok megint egy rövid időre!
Elmondom én mire gondoltam, bár rengeteg jó ötlet volt aztán azt mondom jussunk dülőre szavazzuk meg, melyik legyen!
1. nekem az ismerettségi körömben van egy down-kóros gyermek, akinek a fejlesztésére szinte semmi támogatást nem adnak, ugyanakkor rengetegbe kerül, hogy valamelyest fel tudják hozni a "normál" gyerekek szintjére, fordíthatnánk az ő támogatásukra is, vagy a tényleg rászoruló, ahogy irtátok is, gyermekotthonokra.
2. És én igazán ennek örülnék, hogy a pénzből pályázunk pár jobb nyereményjátékon az ott megvásárolt dolgokat pedig eljuttatnánk szintén a gyermekotthonnak, a nyereményt pedig szétosztanánk, vagy ha csekély akkor azt is odaadnánk az otthonnak vagy egy másik otthon részére.
Sztem, ha megkérdezzük őket akkor nem fogják azt mondani, hogy csak a pénz kell, örülnének akárminek (élelmiszer, használati cikk stb.)
De sztem döntsük el mi legyen, a képeket jövőhéten el kéne akkor küldeni Marlyn-nak, hogy el tudja kezdeni összerakni, előre is köszi érte!! Meg kéne határozni, hogy mekkora és milyen formátomú képek legyenek.
Mindenki jegyezze meg a sorszámát és szavazzon a sorszámával, hogy akkor melyik célt jelöljük meg.
Ki vállalja, hogy összefoglalja a társaságunk lényegét?
A célkitűzést akkor én megfogalmazom.
Kell még valami?
Írok majd egy körmailt, ha megvan a teljes lista, amiben összegyűjteném a neveket, címeket esetleg telefonszámokat, nem tudom ezt le kell-e adni.
Kiszámolom remélhetőleg hétvégén, hogy ha pl. hozzám hasonló személy kapná a pénzt akkor abból mennyi nettó maradna. Olyan is jó akinek valami más dolog miatt sok a bent maradt, de visszaigényelhető adója, akkor azon is még sokat lehet nyerni.
Na jó hosszú lett, bocsi.
Elmondom én mire gondoltam, bár rengeteg jó ötlet volt aztán azt mondom jussunk dülőre szavazzuk meg, melyik legyen!
1. nekem az ismerettségi körömben van egy down-kóros gyermek, akinek a fejlesztésére szinte semmi támogatást nem adnak, ugyanakkor rengetegbe kerül, hogy valamelyest fel tudják hozni a "normál" gyerekek szintjére, fordíthatnánk az ő támogatásukra is, vagy a tényleg rászoruló, ahogy irtátok is, gyermekotthonokra.
2. És én igazán ennek örülnék, hogy a pénzből pályázunk pár jobb nyereményjátékon az ott megvásárolt dolgokat pedig eljuttatnánk szintén a gyermekotthonnak, a nyereményt pedig szétosztanánk, vagy ha csekély akkor azt is odaadnánk az otthonnak vagy egy másik otthon részére.
Sztem, ha megkérdezzük őket akkor nem fogják azt mondani, hogy csak a pénz kell, örülnének akárminek (élelmiszer, használati cikk stb.)
De sztem döntsük el mi legyen, a képeket jövőhéten el kéne akkor küldeni Marlyn-nak, hogy el tudja kezdeni összerakni, előre is köszi érte!! Meg kéne határozni, hogy mekkora és milyen formátomú képek legyenek.
Mindenki jegyezze meg a sorszámát és szavazzon a sorszámával, hogy akkor melyik célt jelöljük meg.
Ki vállalja, hogy összefoglalja a társaságunk lényegét?
A célkitűzést akkor én megfogalmazom.
Kell még valami?
Írok majd egy körmailt, ha megvan a teljes lista, amiben összegyűjteném a neveket, címeket esetleg telefonszámokat, nem tudom ezt le kell-e adni.
Kiszámolom remélhetőleg hétvégén, hogy ha pl. hozzám hasonló személy kapná a pénzt akkor abból mennyi nettó maradna. Olyan is jó akinek valami más dolog miatt sok a bent maradt, de visszaigényelhető adója, akkor azon is még sokat lehet nyerni.
Na jó hosszú lett, bocsi.
Esetleg a bohócdoktoroknak??????
http://www.bohocdoktorok.gportal.hu/gindex.php?pg
=332091
http://www.bohocdoktorok.gportal.hu/gindex.php?pg
=332091
Szerintem ha megvan az 50 ember, akkor utána szavazással dőljön el, a még meg sem nyert pénz sorsa...
Mert ez elég káoszos így ebéd után...
Mert ez elég káoszos így ebéd után...
Vagy olyan mint a McDonald ház?