2008 januárban vettem egy Olympos fényképezőgépet.
Sokszor nem is használtam, de úgy néz ki, hogy már alkalmatlan is a kép készítésére. Még belső térben csak-csak elkészíti a képeket, de szabadban csak nagy fehérségek vannak a képen

" alt="

">
Azt hallottam ismerősöktől, hogy ez tipikus Olympos betegség.
Megfogadtam, hogy venni még egyszer nem fogok.
Lidl KÉKFORRÁS szénsavmentes természetes ásványvíz egészen más ízű,mint volt,magyarul:sz.ar !
Albertirsán töltik,ezelőttit Mizsén!
Köszi, gondoltam, de azért így is bosszantó.
Zsuzsa
szerencsére nyertem, nem költöttem rá pénzt

" alt="

">
cappucci
vetted vagy nyerted?

" alt="

">
Got2b hajport tapasztalataim:

" alt="

">
Nagyon fura: először is olyan hidegnek éreztem, aztán hozzányúltam a beszórt hajamhoz és ragadtam mint állat, és most nézem, hogy meg is őszültem tőle.
Látott vki mostanában Danette étcsokis pudingot? Nagyon szerettem, de hetek óta nem látok

" alt="

">
A Tatár pékség leveles tésztájáról nem lehet leszedni egyben az Univer kódot.
lindababa
Nekem sem jött be.

" alt="

">
Ma vettem Coca cola cherry-t, hát nekem nem jött be.
Az alább írt tétel a 99. a táblázatban.
(forrás: Éléstár.hu)
Spanyolparadicsom a TESCOBAN, 4255 kg-os tétel, mind elkelt (!)... procimidon4,5-szerese, diklofluanid 3-szorosa a megengedett határértéknek.És egyéb finomságok...
http://www.kormany.hu/download/c/d4/30000/jogsert
es_20110429.pdf#!DocumentBrowse
www.kormany.hu
Zott almás tejberizst, és Danett mogyorós pudingot másol sem lehet kapni? Ez a kettő volt a kedvencem, de hetek óta nem találok sehol sem ilyen tejberizst

" alt="

">
trendy!
Bocsi,de Te írtad,nem rossz értelemben gondoltad,én sem!
Csak rákérdeztem,de ne haragudj,esze ágában sincs kétségbe vonni,hogy nem főzöl!Egyébként imádom a pudingot

" alt="

"> sőt a gyümölcslevest is csak pudinggal szeretem

" alt="

">
Jézusom jojó!
Ne idézzél olyat és úgy tőlem,amit nem mondtam!
Nem mérget akarok megetetni velük,hanem van 8 csomag forró csokim a Dr.Oetker-től,amit a boltokban is árulnak,ergo nem lesz tőle semmi bajuk.Vagy te nem szoktál csinálni pudingot?Az is porból van!
Ráadásul ha valakik,akkor az én gyerekeim minden nap az én főztömet eszik,ugyanis mióta megszülettek,azóta főzök minden áldott nap és nem porból.
Susa
Igen,palacsinta tölteléknek,Bolognai

" alt="

">
Hiába, változnak az idők.
Ezektől nekem kifordul a gyomrom ,én nem erre vagyok kódolva

" alt="

">
Ezektől nekem kifordul a gyomrom ,én nem erre vagyok kódolva

" alt="

">
Mondjuk a pizzát lehet egészségesre is készíteni, szoktam rá tenni sok-sok zöldségfélét is. Azért az elfogy.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások