Ez már kóros... Megcsináltam egy csoptársam helyett egy beadandót. Kérdezte, mivel hálálhatná meg. És én mit kértem? Vonalkódokat!

Tegnap megreklamáltam a postán a múlt kedden feladott ajánlott küldeményt, mivel még mindig nem ért oda. A postás hölgy először utána sem akart nézni, mondván, hogy nem telt még el két hét, így nem is reklamálhatok!!
Aztán nagy könyörgésre megnézte a saját nyilvántartását és nagy durrogva közölte, hogy innen elment, na de ő ezt eddig is tudta, hát mit is képzelek én!
Kérdeztem, hogy nem lehet-e utánanézni, hogy hol akadt el, erre rám kiabált, hogy értsem meg, nincs elakadva sehol, biztos nem vette át a címzett. Közöltem, hogy a címzett egész héten otthon ült, tehát ha kivitték volna , át is vette volna. Erre azt mondta, hogy nyilván hagytak neki értesítőt, és nem ment be a csomagért a postára. DE MONDOM, HOGY OTTHON VOLT, milyen értesítésről tetszik beszélni???
Hiába könyörögtem, veszekedtem, csináltam akármit, semmit nem volt hajlandó tenni, a végén kibökte, hogy a címzett fáradjon be a kézbesítő postára és kérdezzen rá az ajánlott levél száma szerint, akkor talán megtalálják.
És ha mégsem, akkor a feladástól számított két hét elteltével reklamálhatok, akkor már elfogadja.
Addig menjek a p...ba! (Na jó, ezt így nem mondta, de ahogy beszélt, akár ezt is mondhatta volna)
Szóva gyerekek, nagyon tele a cipőm!!
Ide tartozik még, hogy Liz csomagja sem ért még ide, nagyon megzavarta a postásokat ez a szombati munkanap, vagy csak a tavasz, nem tudom. Miért nincs két postás cég, vagy valami más alternatíva a küldemények célbajuttatására????
A Boci bögréknél is "ELVILEG" így volt...
A Játék kezdete előtt a Játék teljes időtartamára (2003. március 3. 0.00 órától - 2003. április 30. 24.00. óráig) 30.000 azaz harmincezer véletlenszerűen kiválasztott nyerő időpont kerül kisorsolásra. A nyerő időpontok kiválasztása véletlenszerűen, egy sorsoló program útján történik, közjegyző jelenlétében 2003. február 28-án 14.00-kor a Digitánia Rt. Budapest, 1053, Szép u. 2. szám alatti irodaközpontjában. A nyerő időpontok óra, perc, másodperc pontossággal kerülnek kisorsolásra. A nyerő időpontok titkosak. Az egyes bögréket mindig az a Játékos fogja megnyerni, aki vagy az adott nyerő időpontban (óra-perc-másodperc) vagy az időpont utáni legközelebbi időpontban küldi be az érvényes kódot SMS-en, illetve küldi el Interneten keresztül.
Hát én is próbálkoztam egy nescafés kóddal, de nem jött össze.
Köszi az infokat, azt hiszem akkor még egy picit várok a beküldéssel. Szerintem én sem fogok többet venni, egyrészt mert nem ilyen kávét iszunk, másrészt tényleg nagyon drága.
Én is beküldtem egy kódot,de nem kaptam válasz sms-t,próbálkoztam mégegyszer,akkor pedig azt írták,hogy az a kód már játszott

Évi, Szalika
Részlet a Nescafe játékszabályzatából:
"Az Akció kezdete előtt az Akció teljes időtartamára (összesen 91 nap) reggel 8.00-tól este 20.00-ig tartó időszakára 3003, azaz háromezerhárom, véletlenszerűen kiválasztott nyerő időpont kerül kisorsolásra. A nyerő időpontok kiválasztása véletlenszerűen, egy sorsoló program útján történik, közjegyző jelenlétében 2003. március 06-án. A nyerő időpontok óra, perc, másodperc pontossággal kerülnek kisorsolásra. A nyerő időpontok titkosak. Az egyes nyereményeket mindig az a résztvevő fogja megnyerni, aki vagy az adott nyerő időpontban (óra-perc-másodperc) vagy az időpont utáni legközelebbi időpontban küldi be az érvényes kódot SMS-en, illetve üti be a kódot telefonhívás esetén."
Szalika
Én pont tegnap próbálkoztam eggyel, de a válasz-sms-ben az jött, hogy ez a kód nem tartozik a nyertes kódok közé. Ezek alapján nem tudom eldönteni, hogy itt is az időhatárok döntenek-e, vagy pedig eleve van egy lista, amin kiválasztottak bizonyos kódokat, hozzájuk rendelve az adott nyereményt, és az enyém nem volt rajta. Viszont ez esetben elég hülyén nézne ki, ha a kávésüveg ott porosodna valamelyik polcon, anélkül, hogy bárki megnyerné a 3 Minit, mert épp abban van a nyerő kód, tehát talán mégis időfüggő

Azt hiszem, ezt nem fogom túlzottan sűrűn próbálgatni, miután ennyi kávé nem fogy, ill. baromi drága is.

Sziasztok! Csak most olvastam vissza a fórumot. Nem a vitát akarom folytatni, csak magamról szeretnék írni.
Amikor indult a VIP, sokat gondolkoztam, hogy én is jelentkezzek-e. Aztán úgy döntöttem, ez nem nekem való, mert nincs annyi időm, hogy ezzel sokat foglalkozzak, így nem feleltem volna meg a feltételeknek. Mindig én lettem volna az, aki készen kapja a megfejtést, mert ti gyorsabbak vagytok. Úgy gondoltam, mire én körbeküldöm a sajátomat, ti már rég megteszitek ezt. Ezt nem direkt tettem volna. Nem akartam potyázni, így inkább a vonalkódoknál maradtam, és egy kevés internetes játéknál.
Ha tudok, segítek, igaz ez ritkán sikerül (akkor legalább úgy örülök, mint sada), mert mire elolvasom, már többen válaszolnak a kérdésre. Én nem sajnálom mástól, tényleg örülök más nyereményének is.
A cserélésben azért nem veszek részt, mert egyszerűen nincs fölösleges darabom, pedig nem küldöm be tucat számra a borítékokat, általában 1-3 db-ot szoktam.
Remélem engem nem csak nézelődőnek tartotok, de tényleg nagyon kevés az időm.
Jó éjt mindenkinek!
A hozzászólásom után már semmi nem jött be, most tudtam először rátok kattanni. Remélem a többi rovat is bejön.
A nescafés kódok beküldésére nincs valakinek valami jó tippje? Olyanra gondolok, mint Jerry boci bögréje.
Reacska, szerintem próbáld meg! Pestről elméletileg van rá esély.
Nekem se jön be, boyka és Liz hozzászólását akartam elolvasni, erre egy csomó hibajelzést írt ki. Mintha valami olyasmi lenne, hogy nincs elég hely

szalika mégsem. mi lehet a gond?

szerinted holnap még adjak fel? odaér?
szalika nekem bejön.
szerintem sokan csak a bögrére hajtanak.

sőt még mindig van több mint 1100 bögre így 2 nappal a sorsolás előtt
Nekem miért nem jön be a nyertesek és a nyereményjáték infók rovat?
elsőre én is azt hittem hogy nyeremény, mert nem tudtam melyik cég, csak hogy valami nyereményes, szegény párom nem is tudta miről van szó

de nagyon jó hogy feltalálta magát és jól válaszolt, de mikor mondta hogy chio nem értettem én sem miért hívtak. lehet amolyan közvéleménykutatás nem?

Hááát, most már mindegy, ma 7-et adtam fel, de ha belegondolok, hogy 30.000 bögrét kisorsoltak, ahhoz meg kellett venni egy csomó csokit, aminek csak van vonalkódja, és azt is beküldik, akkor elég tetemes résztvevői szám jön össze. Ezt is csak azért küldtem be, hogy ne heverjen itt parlagon, ebben nemigen hiszek. Viszont a bögre jópofa
Ez már (pozitívan) gyanús, ha felhívták

Itt nem volt több részletben sorsolás? Én egy kamerás mobilban reménykedem, hátha....
inkább a sorsolás után nem akarom elijeszteni fortuna istenasszonyt.
amúgy szólhattál volna, rengeteg bocim van de nem úgy tünt hogy bárkinek is kell itt a fórumon.
képzeld ma felhívták a párom a chiotól és megkérdezték hogy hol találta a nyereményjátékot, honnan tudott róla, integettem neki hogy mondja hogy az interneten.
megköszönték a részvételt és mondta hogy 9-én sorsolnak, tök jó nem?

Akkor ezzel letudtuk a dolgot
Komolyra fordítva: sajnálom, hogy én nem tudtam beszállni, de Snickers egyáltalán nem fogy nálunk. A Boci és Siesta nápolyik most egy nagy zacskóban pihennek a hűtőben, megfosztva összes tolluktól, a rokon és nem rokon gyerekekre várva, hogy befalás módszerét alkalmazva végre eltüntessék, mert én már a látványuktól is, izé, szóval böööee.....
Ma küldtem be a bocisokat, most már a fogyókúrás termékekre várok
Ja, publikus, hogy mennyit sikerült összehozni? Vagy majd inkább a sorsolás után?
pillanatnyilag egy darab pontom sincs, de azt bedobom a nevedben.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások