Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 131 / 891 oldal |
Éppen frissítgettem előbb a galériát, és erre egyszercsak kiírta, hogy vége a versenynek, összesítik a szavazatokat, és kihirdetik a 80 legtöbbet kapottat, az összes kép is eltűnt csak ez volt, frissítettem és aztán ez eltűnt. furi
Én is most regiztem a Kinderre. És nem adott szavazási lehetőséget.
Kb.1 órával ezelőttig nem volt gond,de most van,legalábbis nagyon úgy néz ki.Írni gondolom már hiába is írnék,ma vége lesz.Lehet a rendszer is összeomlik éjfélig a sok feltöltéstől!
" alt="
">
" alt="
">trendy, o.O
Nekem több ismerősöm is ma regisztrált, de náluk nem volt ilyen probléma, írjatok nekik
Nekem több ismerősöm is ma regisztrált, de náluk nem volt ilyen probléma, írjatok nekik
A Kinder édesarcon egy ismerősöm szeretett volna szavazni ránk,de regisztrálás után nem adott neki a rendszer szavazati lehetőséget.Más is tapasztalt ilyet?
valaki tudna nekem segíteni? egy könyvet kellene átvenni a duna plaza környékén
Sziasztok! Keresem a Best Magazin vagy Story Magazin azon számát, amelyikben benne volt a következő cikk: Sírba vitte a titkát . Elhunyt Szécsi Pál nővére, Katalin. A Best magazin 1., 2., illetve 3. száma. a 4. már meg van. Köszi
Botóka! Nagyon köszönöm!!! Edus
Holnap jelentkezem.
" alt="
">
Holnap jelentkezem.
" alt="
">Sziasztok! Szeretnék ma kérni kölcsönbe egy Kinder kódot, holnap visszaadom.
Előre is köszönöm, ha valaki kisegít! Edus
Előre is köszönöm, ha valaki kisegít! Edus
juditzita
Köszönöm! Igen már értesültem róla. Silan a Tescoban olcsóbb, Rossmann
akciója 22-én lejárt.
Köszönöm! Igen már értesültem róla. Silan a Tescoban olcsóbb, Rossmann
akciója 22-én lejárt.
Kinder csoki a pennyben most 249.-
Segítsetek légyszí!!!! Szeretnék szavazással segíteni, a Kinder csoki most hol
a legolcsóbb? Érdekelne a Silan is, melyik áruházláncnál a legolcsóbb? Privben is jöhet.
Köszi előre is
" alt="
">
a legolcsóbb? Érdekelne a Silan is, melyik áruházláncnál a legolcsóbb? Privben is jöhet.
Köszi előre is
" alt="
">Keresem azt a kedves fórumost, aki a kinder játék indulásakor 2 kóddal kisegített. Szeretném viszonozni, de nem találom a mail címét. Légyszi írj!
sziasztok.
ha valaki jár mostanság a duna plaza felé segítene nekem? egy könyvet kellene átvenni és postázni. többit privibe megbeszéljük.
ha valaki jár mostanság a duna plaza felé segítene nekem? egy könyvet kellene átvenni és postázni. többit privibe megbeszéljük.
nem ilyen jellegű lenne a kérdésem.
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130131-nehogy-
szabadsagra-menjen-februarban.html
szabadsagra-menjen-februarban.html
Bérszámfejtő segítségét kérném priviben szabadsággal kapcsolatban. Köszönöm.
Senki?
" alt="
"> Jövő hétvégén? Vagy hétközben? Valamikor?
" alt="
"> Jövő hétvégén? Vagy hétközben? Valamikor?Ja, nem írtam: Budapest-Szeged-Budapest "fuvar" kéne.
Köszi!!!
Köszi!!!
Sziasztok!
Nincs valaki aki tudna segíteni nekem Szegedre elküldeni egy nagyobb méretű plüss játékot és helyette elhozni valamit?
Persze nem ingyen!
Köszi, ha segítesz!
Nincs valaki aki tudna segíteni nekem Szegedre elküldeni egy nagyobb méretű plüss játékot és helyette elhozni valamit?
Persze nem ingyen!
Köszi, ha segítesz!