Marty04
és símán vagy elsőbbségivel?

Fáreó ! Én mindig a hónap utolsó napján adom fel a következő havit és a postán dobom be. Eddig bejött.
A jövő havi,juniusi újabb Knorr pályázatokat,mikor érdemes feladni,már holnap,vagy 1-én, vagy Ti mikor külditek be? Kösz a választ!
Értem szóval te mindent (jobban) tudsz akkor bocs...
Amúgy én úgy tudom a kiszállító cégnek nem volt tányérja szal, valószínűleg a gyártó késett, de mind1.
Ha örömöd leled abban hogy ezen rágódj, és fellengzős kiejlentéseket tegyél másról, más munkájáról akkor hajrá!
Nem vagyok Knorros, de tudom hogy zajlik egy promó és milyen problémák fordul(hat)nak elő. Ha valami közöd lenne egyáltalán egy ilyen munkához, tudnád hogy nem annyi az egész hogy "A számítógép percek alatt kilistázza" és csenget a postás az embernél...
DE TE BIZOS JOBBAN CSINÁLNÁD!
Black°
ui1.: bocs Törpi elírtam a neved az előzőben.
ui2.: Amúgy nem igazán érdekel, nem is játszom knorral csak ahogy olvasgatok már kicsit idegesítenek egyes emberek fellengzős beszólásai, amikről látszik hogy foglamuk sincs mi a helyzet de a szájuk nagy, biztos nagy veszteség lennél a knorrnak ha nem az ő kockájukat vennéd... Na jóéjt.
Vigyázzatok, az Ízbomba ételízesítő kockák nem vesznek részt a játékban! Tetszőlegesként sem

De vajon miért?
Ápr. közepén megvolt az első lista.
A számítógép percek alatt kilistázza, melyik variációból mennyi kell.
Erre az időpontra kellett beszerezniük egy biztonságos kezdő készletet ( pl. 2*10ezer)
Ehhez képest tegnap értek ide az ápr-i tányérok. Szerintem azért ez nem olyan komplikált ügy, hogy 6 hétig tartson.
Mellesleg ők mondták, hogy azért késtek, mert nem volt elég tányérjuk.
Tehát nem az általad vázolt "nehézségek "miatt.
Örüljenek ők, hogy veszem a terméküket! A kockákből pl. a konkurencia sokkal jobb!
Azért abba is gondolj bele Sada / Tömpike, hogy a tányérokat még be is becsomagolják.
Eszerint 5 féle csomagolás van 1 lapos, 1 mély, 2 lapos, 2 mély, 1 lapos 1 mély.
Még meg kell várniuk hogy a 10.000db tányért összegűljön, azt be is kell csomagolni 5 fél képpen...
Ha te ezt előre kiszámolod miből mennyi kell akkor meg tapsollak.
Vagy a gyarátó vagy a futácég csomagolja, de akkor is időbe tellik.
Szóval ne mtudom mi ez a felháborodás, örülj hogy kapsz valamit. (!)
BlackIce°
Ez igaz. A végső megoszlásra én sem mernék tippelni.
De az elején nyugodtan meg lehetett volna rendelni 10-10 ezret és folyamatosan leadni a pótrendelést, ahogy fogy.
Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség.
Sada
Én még új vagyok itt és nem akarok akadékoskodni,de arra nem gondolsz hogy összesen 80.000 db. tányért lehet megnyerni a játék idelye alatt.
Nem mindenki kér egy hónapban fele fele arányban tányért (mély,lapos)
Biztosan olvastad a játékszabályt és láthatod,hogy mindenki megválaszthatja mit kér. Valaki a kollekció kettöben csak lapos tányérra tett szert és van egy hatos készlete belőle. Akkor most nem a mély kellene neki?
Ezt nem lehet kiszámolni,mennyi lapos tányért és mennyi mélyet kellene legyártatni. Én azért megértem őket hajrá Knorr!!!
Köszi,hogy elolvastad
mi is pont ezt beszéltük a párommal ,hogy ez még csak az első hónap volt,én olyan céggel nem foglalkoznék legközelebb,aki nem tudja időre legyártani a termékeket.elvégre május vége van!
Elfogytak? Felborult a kamion és összetörtek?
Már hónapokkal ezelött pontosan tudhatták, mennyire lesz szükségük.

a Knorrnál úgy tünik azért vannak keveredések,minket többször is hívtak és az derült ki,hogy egyenlőre elfogytak a tányérok,de az áprilisit még most május végéig el fogják küldeni.
De a belvárosba (Miskolc) nem. Reklamálni kéne?
miskolcra (diósgyőr) az áprilisi tányér legalább 3 hete megérkezett....

Kapott már valaki Miskolcon tányért? Áprilisit ...
Ide is megérkeztek a tányérok. /Debrecen/
Megjöttek az áprilisi tányérok. IV. ker.
A Knorr eléggé szemét módon kezeli a dolgokat! Vagy 2 hete én is nagyon összevesztem velük. 10 kódot küldtem 1 borítékban be, cellux-szal és ragasztóval is felragasztottam a kódokat. Ők állították, hogy csak 9 vonalkódot küldtem be, 1 leveskocka hiányzott. Megnézték a nyilvántartásban, hogy milyen kódokat küldtem be, de a levelet nem keresik meg. Amúgy meg nekik van úgyis igazuk, úgyhogy én ezzel le is zártam a nővel a vitámat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások