Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 131 / 135 oldal |
nekem is ugyanezt csinálta a marboro, szerintem valami gáz van a rendszerükkel
Beküldtem sms-bewn a kódomat (mert korábbi netes beküldések esetén még sms-t sem kaptam, hogy nem nyertem) erre most fél percenként küldözgeti az sms-eket, hogy ma már játszottam. Már 10 sms érkezett az elmúlt 5 percben...
Végre tegnap este, a kisebb öngyújtónyeremények után,ami tényleg szuper, becincogott 1 optikai egérke is!

öngyújtó nyeremény!
Itt is járt a futár egy öngyújtóval, nem kért semmi extrát. Még kávét se
Igaz, nem is kínáltuk
Ez is olyan elegáns, fémdobozos öngyújtó, mint a múltkori M-Code-os játékban nyert öngyújtó, csak a design más. Igényes 
Igaz, nem is kínáltuk
Ez is olyan elegáns, fémdobozos öngyújtó, mint a múltkori M-Code-os játékban nyert öngyújtó, csak a design más. Igényes 
Tőlem kérték a személyit, de csak azért, mert nem tudtam fejből a SZIG számomat 

A személyit elvileg kérheti a futár, de általában siet, nem görcsöl vele.
Sms, kód, stb. biztosan nem kell.
Sms, kód, stb. biztosan nem kell.
nincs mit!
Agyhulla! Köszi a választ. Mi is öngyújtót nyertünk, akkor biztos tényleg nem kell semmit bemutatni.
Akkor lehet a nagyobb értékű nyereményeknél kell. Én már átvettem 2 öngyújtót és nem kértek semmit. Még személyit sem.
Köszi. Pedig az infovonalon azt mondták hogy kell a nyerő sms, meg hogy kell a személyi igazolvány is.
cathy
Nem kell az SMS, átvételkor nem kérnek semmit csak egy aláírást és a születési dátumot.
Nem kell az SMS, átvételkor nem kérnek semmit csak egy aláírást és a születési dátumot.
Lenne egy kérdésem: a nyeremény átvételéhez szükséges megtartani az sms-t amiben szerepel a nyeremény? Ugyanis a hugom kódját az én telcsimről küldözgetjük, de véletlenül kitöröltem.
Augusztus 27- én nyertem egy öngyújtót amit most szombaton már meg is kaptam. 

Végre, a 2. öngyújtó,az is jobb,mint a semmi,örülök is neki!!! 

sada
Na, végre megértetted!
Na, végre megértetted!
Azt hozzák, ami az sms-ben van. A weblap infója hibás.
Sziasztok, mi ez az átcserélés a Marlborónál? .....hogy lehet ez, ez nem korrekt....vagy hogy is van ez?
Az első heti nyereményeket ma meghozták (aug. 23,24, 27).
aug 22.-én nyertem, és ma ki is szállították a nyereményeimet. ez igen, csak nem tudom honnan lett +1 öngyújtó remélem nem az optikai egeremet cserélték át.
sok sikert mindenkinek.
sok sikert mindenkinek.