Sziasztok!
Kér valaki a donna.hu - ra meghívót?
Ha kell valakinek írjatok egy mailt és küldöm is.
Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 131 / 233 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
3 embert keresek nyeremény játékhoz angol tudással.
nekem is van iwiw-es meghívóm.
A donna.hu -ra van vkinek meghívója?
Már csak 16 napig IWIW meghívó!!!!!
Szeretném ha segítenétek egy szavazásban....
http://www.haziallat.hu/galeria.php?kepido=213480
7934&szam=24&osztas=8

Szeretném ha segítenétek egy szavazásban....
http://www.haziallat.hu/galeria.php?kepido=213480
7934&szam=24&osztas=8

spotlajt Hozzászólás - 2008. március 10. :: 16:01
2008. március 15.-én éjfélig tartó nyereményjáték!
Írj a címemre: spotlajt@freemail.hu
Sony Ericsson K200i
My audio MA669 mp4 player
Pen drive 2gb usb
Ezeket nyerheted meg a poznanici.com oldalon!
A poznanici olyan oldal, mint az iwiw, vagyis meghívóval lehet regisztrálni. Ha Te is beszállnál a nyereményekért, küldj egy üres emailt a címemre "poznanici" tárggyal, és hamarosan megkapod a meghívót. (spotlajt@freemail.hu)
Válaszd a magyar nyelvű belépést a "madarski" feliratra kattintva, és megtalálod a további infókat, ha ennyi nem volt elég.
A legaktívabb tag jutalma - BENQ E720 - nem tudom, mi ez, de biztos nagyon jó:-))))
Hívd át iwiwes ismerőseidet, itt "alanyi jogon" jár a meghívó!!!!
Ráadásul itt gyakran indítanak nyereményjátékokat!
Ime a játékszabályok, hogy tudd, mibe vágsz:
Szerintem vágj bele még ma, ingyen van és csak nyerhetsz vele!
1. A nyereményjáték résztvevőjének legalább egy saját fényképpel kell hogy rendelkezzen az adatlapján.
2. Legkevesebb 10 ismerőst meg kell hívnia, akik regisztrálnak és legalább 1 képet feltöltenek magukról.
3. A SUPER NYEREMÉNYT az nyeri akinél legtöbb új ismerős regisztrálja magát. (Fénykép és kitöltött adatlap)!!!
4. A "hamis" adatlapokat nem fogadjuk el!!! (Fan club, hírességek...)
Azok akik ezt a 4 feltételt teljesítik automatikusan részt vesznek a játékban. A játék 2008. március 15.-én éjfélkor ér véget, amikor számítógép véletlenszeruen kisorsolja a 3 szerencsés nyertest. A szerencsések a fent említett három nyereményt egyikét kapják meg, a legaktívabb tag pedig megkapja a SUPER NYEREMÉNYT. A nyertesek profilja meg fog jelenni az oldalon, és a nyereményeket postán fogjuk kiküldeni."
2008. március 15.-én éjfélig tartó nyereményjáték!
Írj a címemre: spotlajt@freemail.hu
Sony Ericsson K200i
My audio MA669 mp4 player
Pen drive 2gb usb
Ezeket nyerheted meg a poznanici.com oldalon!
A poznanici olyan oldal, mint az iwiw, vagyis meghívóval lehet regisztrálni. Ha Te is beszállnál a nyereményekért, küldj egy üres emailt a címemre "poznanici" tárggyal, és hamarosan megkapod a meghívót. (spotlajt@freemail.hu)
Válaszd a magyar nyelvű belépést a "madarski" feliratra kattintva, és megtalálod a további infókat, ha ennyi nem volt elég.
A legaktívabb tag jutalma - BENQ E720 - nem tudom, mi ez, de biztos nagyon jó:-))))
Hívd át iwiwes ismerőseidet, itt "alanyi jogon" jár a meghívó!!!!
Ráadásul itt gyakran indítanak nyereményjátékokat!
Ime a játékszabályok, hogy tudd, mibe vágsz:
Szerintem vágj bele még ma, ingyen van és csak nyerhetsz vele!
1. A nyereményjáték résztvevőjének legalább egy saját fényképpel kell hogy rendelkezzen az adatlapján.
2. Legkevesebb 10 ismerőst meg kell hívnia, akik regisztrálnak és legalább 1 képet feltöltenek magukról.
3. A SUPER NYEREMÉNYT az nyeri akinél legtöbb új ismerős regisztrálja magát. (Fénykép és kitöltött adatlap)!!!
4. A "hamis" adatlapokat nem fogadjuk el!!! (Fan club, hírességek...)
Azok akik ezt a 4 feltételt teljesítik automatikusan részt vesznek a játékban. A játék 2008. március 15.-én éjfélkor ér véget, amikor számítógép véletlenszeruen kisorsolja a 3 szerencsés nyertest. A szerencsések a fent említett három nyereményt egyikét kapják meg, a legaktívabb tag pedig megkapja a SUPER NYEREMÉNYT. A nyertesek profilja meg fog jelenni az oldalon, és a nyereményeket postán fogjuk kiküldeni."
Még 24 napig érvényes az iwiw meghivóm
Akinek kell irja meg a cimét.
Akinek kell irja meg a cimét.
Köszi a regisztrációt, ha kell szívesen segítek én is bárkinek!
Akit érdekel egy olyan oldal ahol a valós ár 1-2%ért lehet elvinni licitekben a termékeket az irjon emailt és küldök meghivót!Nem teljesen ingyenes credit rendszeres és emeltdijas smsel lehet majd feltöltenia kreditet ha nincs!
Köszönöm a meghívókat! Akit tudok hozzá segítem a nyereményekhez...

küldtem nektek
Én is szívesen fogadok meghívókat...
Aki akar nekem nyugodtan küldhet nyereményes meghívókat. babyboszi@gmail.com
van több iwiw meghívónk akinek kell írjon mail címet.
Sziasztok
Van egy felesleges iwiw meghívóm.
Akinek kell dobjon mélt 
Van egy felesleges iwiw meghívóm.
Akinek kell dobjon mélt 
Egy másik topikba már beírtam de csak most találtam rá erre.
Volna 2 meghívogatós közösségi oldal ahol éppen fut nyereményjáték. Természetesen a tagtoborzás a lényeg de elég szép nyeremények vannak. Aki szívesen segítene a regisztrálással vagy szeretne résztvenni írjon egy email a címemre (kalmarattila@gmail.com) és meghívom. Szevesen regisztrálok bárhova ha nektek szükségetek van rá, erre a címemre jöhetnek a meghívók!
Volna 2 meghívogatós közösségi oldal ahol éppen fut nyereményjáték. Természetesen a tagtoborzás a lényeg de elég szép nyeremények vannak. Aki szívesen segítene a regisztrálással vagy szeretne résztvenni írjon egy email a címemre (kalmarattila@gmail.com) és meghívom. Szevesen regisztrálok bárhova ha nektek szükségetek van rá, erre a címemre jöhetnek a meghívók!
Partytime23! Meghívók elmentek.
Egy pár embernek már küldtem meghívót, csak elfelejtenek regizni.
Egy pár embernek már küldtem meghívót, csak elfelejtenek regizni.

Találtam egy jó kis oldalt a neten.
Üdülésekre, hosszú hétvégékre lehet licitálni. Folyamatosan frissülő ajánlatokat találsz itt az ország szinte minden részéről, sőt Ausztriából, Olaszországból, Horvátországból és Erdélyből is.
Ha regisztrálsz és te is további regisztráltakat szerzel, akár INGYEN is nyaralhatsz!!!!!
Akit érdekel írjon, küldök meghívót.
Üdülésekre, hosszú hétvégékre lehet licitálni. Folyamatosan frissülő ajánlatokat találsz itt az ország szinte minden részéről, sőt Ausztriából, Olaszországból, Horvátországból és Erdélyből is.
Ha regisztrálsz és te is további regisztráltakat szerzel, akár INGYEN is nyaralhatsz!!!!!
Akit érdekel írjon, küldök meghívót.
Új nyerő oldal. Érdekel? Küld el a neved e-mail címed, küldök meghívót. 

Akit érdekel egy új nyereős oldal(utazást,vásárlási utalványokat lehet nyerni)
Az küldje el az email cimét és küldök meghivót
partytime23@freemail.hu
Az küldje el az email cimét és küldök meghivót
partytime23@freemail.hu