Persze tudom szoktátok írni, hogy ki a kicsit, persze örülök a garantáltaknak is, meg a kicsiknek is de úgy szeretnék vmi nagyobbat.
" alt="
">| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 131 / 174 oldal |
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Sajnálom!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Pedig kitartó vagyok de most már nagyon el vagyok keseredve, lehet nem játszom majd egy darabig...
" alt="
"> de ne itt legyenek a webnyereményen.Amúgy meg ez a szenvedélybetegség inkább nyereményjáték legyen mint mondjuk cigi,pia,drog,játékgép és egyebek.Én is sokat szoktam játszani,sokszor nyertem már ,de sokszor nem jött össze.Mégsem irígykedtem senkire,csak megjegyeztem ,hogy de jó nekik.Mondjuk én nem szoktam 100-as tételeket küldözgetni (le a kalapom azok elött akik képesek ennyit beküldeni).Mindig reménykedek,hogy egyszer összejön vmi nagyon-nagy nyeremény,de eszembe se jutna,hogy azért ne játszak egy játékon,mert vkik "csalnak" és ezért úgyse nyerek.Aki ilyen felfogással játszik az inkább találjon vmi más hobbit.Amúgy nagyon szeretem olvasgatni a fórumot sokszor tök jó kedvem lesz,főleg mikor olvasom hogy hasonló tapasztalataitok vannak a gyűjtéssel kapcsolatban mint nekem.Amúgy már anyukámat is sikerült megfertőznöm a "nyereményjáték-kór"-ral.
" alt="
"> Én speciel tök szeretem a Coop játékokat mindig részt veszek rajtuk. A normális játékosoknak további kitartást a játékokhoz és az irigyekhez.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">