Tényleg annak is kellett volna jönnie!Még nem kaptam én sem.Cerbonát sem.

A kárpótlásul kapott Nők Lapját megkaptátok?/fél éves előfizetés, febr.1-től/ Cerbona-csomit kapott már valaki?
Nem tudja valaki véletlenül Dobai Éva közvetlen telefonszámát?
Köszönöm

Hofi: mi sem kaptuk meg a könyvet, a fehérneműszetteket, a Cerbona csomagokat sem
Csak a 3 cd, egy e-mail az egerszalóki hétvégéről érkezett meg és a hőlégfúvóért nekünk kellett elmenni.
Sziasztok.

Tegnap kaptam egy mélt.

Elnézést kérnek,de késni fognak a z ajándékok.

Remélem azért hamar megjön a fehérnemüpakk.

Akkor egy kicsit nyugodtabb vagyok

Én is várok "egy falat olaszország"-ot és egy fehérneműszettet,de még semmi.
Hofi!
Még én sem kaptam meg, és az Elektrolux nyereményemet sem...
Van valaki ,aki még nem kapta meg egy könyvét? Nekem még jönne az Egy falat Olaszország című. De egyenlőre se kép sem hang. Kezdjek el izgulni?
Ma hívtak a Cerbona RT. Vezérigazgatóságától, hogy egy hét múlva postázzák a csomagokat, és a decemberi cerbonás vonalkódbeküldés csomagokat is!

Ma megjött a Roberto Cavalli parfüm!Nagyon jó az illata!

Már csak egy cd, és a Cerbona hiányzik.Ha lassan is, de haladunk

Cerbona ügyben ma én is kaptam mailt Doba Évától,de a Nők Lapja Cafés bögréről nem szól a levél.Azt vajon ki küldi ?
A cég postázza a Cerbona csomikat, ők tehetnek a késésről!
Hm. És a Cerbonát mire fogták? Mert a fehérneműt arra, hogy késve érkeztek be a méretigények.
A cd-ket én megkaptam mind a hármat.
Mail Doba Évától, hogy késni fog a Cerbona csomag! De én úgy látom, késni fog a parfümöm, meg a cd-m is!
Doba Éva emilcímét légyszi írd majd meg, szerintem holnap már nem jön meg az én parfümöm sem, és akkor írok neki. Szerintem írjon mindenki 1-én, akinek nem jött meg a nyereménye, szánalmas, hogy 1 hónap alatt sem tudják kipostázni az ajándékot. Bár gondolom ez a felajánló cégek rovására írható.
Értesítő Doba Évától, h. késni fog a fehérnemű

Nem minden Bricostore ajándékért kellett személyesen elmenni - én pl. ma kaptam meg az enyémeket, de nem postán küldték, futár hozhatta délután, bár nem én vettem át.
De Cerbona, szakácskönyv még mindig sehol...
Én sem kaptam meg 2 Cerbona csomagot + Nők Lapja Cafés bögrét. Január hó végéig igérték / mármint 2007.01.hó végéig! /
A fehérnemű szett sem érkezett még meg. A cd-ket és a Hévízi hétvége utalványt már megkaptam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások