Sziasztok!
Sikerült megtalálni valakinek az Iglo 2Millió főnyereményes játékának a nyerteslistáját?
https://jatek.lapcentrum.hu/promotions/not_active/exp
ired/990359
Lapcentrum nyertesek hol vannak? Nem találom. 🫣 Köszönöm
nika01
A wny-en megadott címed már nem él.
zizke
Köszönöm a választ!
positivitea
Nem kell beküldeni.
Sziasztok! A Kinder pinyatánál is be kell küldeni a blokkot? Sikerült nyernem egyet, amit vissza is igazoltam és ott mintha nem láttam, hogy írta volna, de lehet csak figyelmetlen voltam.
Mindegy marad a regisztrációs blokk feltöltés, csak jó lett volna látni, hogy hányat töltöttem fel eddig...
Megjön a kód email-ben megadom, kód megerősítése, folytatás. Válasz: "Nem találjuk a fiókját."
regisztráció
e-mail megadása
megerősítő kód megadása (ami e-mailben jön)
ezután kéri az új jelszót
Nem játszottam korábban a niveával. Ha rámegyek hogy elfelejtettem a jelszót, akkor csak kódot küld, amivel nem lehet tovább lépni...
én is várok még utalványt
Sziasztok,
Tesco-Mastercard játék nyeremény utalványait mindenki megkapta?
2 db-t nyertem, ebből egyet küldtek ki hetekkel ezelőtt, azóta hallgatnak. Írtam nekik, nem válaszolnak.
Nálam semmi gond.
A NIVEA-nál nem kell újra-meg újra regisztrálni minden játéknál, lassan 5 éve -az oldal megújulása óta- ugyanazok a belépési adataid (ha csak nem változtattad meg).
Új regisztrációnál viszont nem küldi a beígért megerősítő kódot.
Nivea játéknál más gond is van. Nem tudok bejelentkezni, hogy megnézzem a feltöltött kódokat. Regisztrációnál nem kért jelszót, viszont bejelentkezéshez meg kellene.
Sziasztok
Nivea játéknál hogy viszitek fel, ha vettetek dezodort és testápolót és tusfürdőt....ez adja ki a 3000 forintot, de csak egyet enged választani.
Köszönöm
Tatabányai Fórumost keresek ? Írjál légyszi ? Köszi !

" alt="

"> na nekibuzdulva, nem adtam fel és rájöttem, h jobban le kell kaparni. Beleszaladtam, h az F-E betűnek látszott.

" alt="

">
Köszi Gloria! Ezeket a kombinációkat kipróbáltam, sőt az 5/S verziót is, hátha. A többi jól látszik. Sajna ma lejár a határidő válaszolni esetleg holnap fognak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások