Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 131 / 511 oldal |
törpi: hát nem kérnek blokkot. Nem mindegy hol veszed meg? Kérdés van-e a Plusban. Nekem van szórólapom és nem írja hogy csak az játszhat aki a szórólapról levágott szelvényt is beküldi. Az van egyértelműen kihangsúlyozva, hogy olvashatóan ráírt név,cím, telefonszám.
Viki: igazad van,elolvastam a játékszabályt,pedig párszor már elolvastam,de úgy látszik nem értelmeztem!
ha ez így van,akkor menten megüt a guta... a plus sokkal közelebb lett volna
törpi: az nem igaz hogy csak szórólappal együtt érvényes és nem vagy köteles a Coopban megvenni, vedd meg mshol, ahol olcsóbb. 

ma elszaladtam az itteni maxi COOP-ba,hogy adjak Fortunának még két esélyt. a 699 ft-ért hirdetett( újságban,országos akció)kávé itt 839 ft-ba került . az üzletvezetőnek szóvá tettem,hogy országosan meghírdetve 699 ft és szórólapot is szeretnék hozzá. erre közölte,hogy Ő semmiféle nyereményjátékról és árakcióról sem hallott. miutánmondtam,hogy meg fogom reklamálni,azt mondta,hogy beszalad megnézi újra az árát,hátha igazam van. de szórólap az nekik tuti nincs,mondtam neki,hogy akkor ne is "fáradjon" ,mert szórólap nélkül nem érvényes a pályázat. na ennyit az egyforma esélyekkel való indulásról. kár,hogy ahol tegnap vettem 2 pályázatnyit úgy 10 KM-re innét,nem vettem többet. érdekes,náluk minden úgy volt,ahogy az újság hirdette!
Na de azért az egy szem összejött fürdőlepedőnek nagyon örülök

szintén..
...
...Én is igy jártam.
És utána már a férjem telefonjáról hiába próbáltam elküldeni a kódot, azt irta, ki hogy már használták...
És utána már a férjem telefonjáról hiába próbáltam elküldeni a kódot, azt irta, ki hogy már használták...
ekkora egy szemétséget, hogy a tesco-knorr játékon csak egy gyorsaságit lehet nyerni (telószámonként)...
jól bevásároltunk levesekből, erre "ezzel a kóddal már csak a sorsoláson növeled az esélyedet" ...
hát a *** szájukat...most ideges vagyok...
jól bevásároltunk levesekből, erre "ezzel a kóddal már csak a sorsoláson növeled az esélyedet" ...
hát a *** szájukat...most ideges vagyok...

Már tényleg nem képesek összerakni normálisan egy játékot?!
www.parmalat.hu - a hivatalos játékszabály és a sorsolások időpontjai naná, hogy nem egyeznek.
www.parmalat.hu - a hivatalos játékszabály és a sorsolások időpontjai naná, hogy nem egyeznek.
Ditke62!
Igazad van a Zepterrel kapcsolatban.Én tegnap voltam, bár ne mentem volna el.Tapasztalatom leírtam a nyertesek hozzászólásban. Akinek van esze, nem megy el!.Soha többé Zepter!!!
Igazad van a Zepterrel kapcsolatban.Én tegnap voltam, bár ne mentem volna el.Tapasztalatom leírtam a nyertesek hozzászólásban. Akinek van esze, nem megy el!.Soha többé Zepter!!!
Hát néha én is egyetértek ezzel.
Az Adidas ajándékok szerintem jók!
Viszont én is kaptam valami mágneses tollat a pallmalltől, amit nem hinném, hogy nagyon használnék bármire...
A gillettel nem nyertem.
Az Adidas ajándékok szerintem jók!
Viszont én is kaptam valami mágneses tollat a pallmalltől, amit nem hinném, hogy nagyon használnék bármire...
A gillettel nem nyertem.
Szerintetek, aki nemrég beírta, hogy megnyerte ezt a több százezres takarítógépet, tényleg a főnyereményt csípte meg?
Nem szívesen vette a jó szándékú óvatosságra intést, arra emlékszem.
Pedig amikor telefonon elhadarnak valami nyereményjátékról valamit az embernek, könnyen félre lehet érteni a dolgokat.
A tesóm a mol-os sms játéknál járt úgy, hogy örömmel újságolta, nyert egy mobilt. Aztán kiderült, csak a Vodafone hivogatta a játékban részt vevőket, ő meg félreértette.
Nem szívesen vette a jó szándékú óvatosságra intést, arra emlékszem.
Pedig amikor telefonon elhadarnak valami nyereményjátékról valamit az embernek, könnyen félre lehet érteni a dolgokat.
A tesóm a mol-os sms játéknál járt úgy, hogy örömmel újságolta, nyert egy mobilt. Aztán kiderült, csak a Vodafone hivogatta a játékban részt vevőket, ő meg félreértette.
lehet hogy csak engem zavar de egyre tobb a szamomra nagyon igenytelen filleres kinai nyeremenytargy.
es mielott leszolnatok nem arrol van szo hogy nem tudom a kicsit ertekelni, de pl ez a pall mall kalkulator ami ma jott meg a napszemuveg egyszeruen borzaszto. ide sorolnam a gilette labdat meg radiot is.
inkabb legyen 10ed annyi nyeremeny de az lenne nivosabb.
ellen pelda: knorr tanyer azt hiszem vehetne a tobbi ceg is peldat
ennyi
es mielott leszolnatok nem arrol van szo hogy nem tudom a kicsit ertekelni, de pl ez a pall mall kalkulator ami ma jott meg a napszemuveg egyszeruen borzaszto. ide sorolnam a gilette labdat meg radiot is.
inkabb legyen 10ed annyi nyeremeny de az lenne nivosabb.
ellen pelda: knorr tanyer azt hiszem vehetne a tobbi ceg is peldat
ennyi
maui
Én egyszer egy keresztrejtvénynel nyertem 10,000 Ft értékű takarítószercsomagot. Felhívott a nyereményt felajánló cég hogy mikor adhatják át az ajándékot. Mondtam hogy nyugodtan elküldhetik postán
Ők ragaszkodtak ahhoz hogy személyesen egy képviselőjük adja át (nem értettem először, nem akkora nyeremény ez) erre kibökte hogy bemutatnák a takarítógépüket is. Közöltem hogy semmi szín alatt nem fogok vásárolni és nincs időm több órás maszlagot meghallgatni és eszem ágában sincs a saját lakásomba beengedni egy ügynököt - az ajándékot azóta is várom. Kétszer hívtam őket, mind a kétszer azt mondták hogy csak személyesen, stb. - hiába mondtam hogy ilyen feltétel nem szerepelt a rejtvény kiírásában
Hagytam a francba.
Szerintem a Zepter is ugyanez
Én egyszer egy keresztrejtvénynel nyertem 10,000 Ft értékű takarítószercsomagot. Felhívott a nyereményt felajánló cég hogy mikor adhatják át az ajándékot. Mondtam hogy nyugodtan elküldhetik postán
Ők ragaszkodtak ahhoz hogy személyesen egy képviselőjük adja át (nem értettem először, nem akkora nyeremény ez) erre kibökte hogy bemutatnák a takarítógépüket is. Közöltem hogy semmi szín alatt nem fogok vásárolni és nincs időm több órás maszlagot meghallgatni és eszem ágában sincs a saját lakásomba beengedni egy ügynököt - az ajándékot azóta is várom. Kétszer hívtam őket, mind a kétszer azt mondták hogy csak személyesen, stb. - hiába mondtam hogy ilyen feltétel nem szerepelt a rejtvény kiírásában
Hagytam a francba.
Szerintem a Zepter is ugyanez

Cirbolya
Ismerem az érzést.
Ismerem az érzést.
sada,
szakértők szerint ennyi év házasság után már át kellett volna alakuljak...
Inkább a hőség, meg a most már reggeltől estig itthon lebzselő kölkeim a ludasok.
szakértők szerint ennyi év házasság után már át kellett volna alakuljak...
Inkább a hőség, meg a most már reggeltől estig itthon lebzselő kölkeim a ludasok.

Cirbolya
A múltkor is így jártál vmivel...
Szerelmes vagy?
A múltkor is így jártál vmivel...
Szerelmes vagy?

Életemben nem bosszantottak még fel ennyire....és ezúttal a Zepter...mindenkinek mondom, akit megkerestek és meg fognak: ne tárgyaljatok velük!!!
Nem lehet őket lerázni. Egész héten hivogatták a családomat, mert nekem nagyon sok dolgom volt és nem tudtak elérni. Szegény bátyám, aki nem is tudott semmiről az elmúlt 2 hétben kb 6x beszélt az illető hárpiával és az nem értette meg, hogy ő abszolút nem illetékes. A végén úgy felidegesített,. hogy megfenyegettem, hogy feljelentem, ha tovább zaklat. SOHA, SEMMIT A ZEPTERTŐL!!!
Nem lehet őket lerázni. Egész héten hivogatták a családomat, mert nekem nagyon sok dolgom volt és nem tudtak elérni. Szegény bátyám, aki nem is tudott semmiről az elmúlt 2 hétben kb 6x beszélt az illető hárpiával és az nem értette meg, hogy ő abszolút nem illetékes. A végén úgy felidegesített,. hogy megfenyegettem, hogy feljelentem, ha tovább zaklat. SOHA, SEMMIT A ZEPTERTŐL!!!Negativabb nem is lehetne: én hülye, elfelejtettem beküldeni a Philadelphia vkódjaim.